opis slike ORGANIZATORI NATJECANJA PREKINULI UTAKMICU ZBOG VLASTITE POGREŠKE - Navijačka skupina Fakulteta političkih znanosti - Blog.hr

subota | 13.12.2008.

ORGANIZATORI NATJECANJA PREKINULI UTAKMICU ZBOG VLASTITE POGREŠKE

Malonogometna utakmica FPZ-a i AGORA-e završila je prekidom u 12. minuti prvog poluvremena pri vodstvu od 3-1 za našu ekipu nakon što je zapisnički stol predvođen organizatorima cjelokupnog sveučilišnog malonogometnog turnira utvrdio da je jedan od igrača AGORA-e koji je danas zaigrao, jučer dobio crveni karton protiv PMF-a.
Zato danas nije imao pravo nastupa. AGORA je tada bila prisiljena predati utakmicu. Nije imala niti jednog rezervnog igrača koji bi zamijenio njihovog kolegu koji je protiv nas morao odraditi utakmicu kazne.
Tada je organizator natjecanja donio odluku o registriranju rezultata utakmice 5-0 za naš fakultet, oduzimanjem jednog boda ekipi AGORA-e iako AGORA do prije ove utakmice nije skupila niti jedan bod, te novčanom kaznom od 500 kuna.
Bitno je spomenuti i jučerašnju visoku pobjedu PMF-a nad AGORA-om od 14-0. To konkretno znači da nas je organizator direktno izbacio u 2. Ligu, jer PMF ima bolju gol razliku od nas za devet golova. To bitno mijenja stvari i samo natjecanje dovodi u pitanje jer je jedan fakultet, naš, evidentno oštećen u korist PMF-a.
Ipak, organizator natjecanja još uvijek ima priliku ispraviti načinjenu nepravdu. Naime, ekipa PMF-a ponudila je igranje majstorice čiji pobjednik bi odlučio pobjednika naše skupine i sudionika 1.lige. Organizatori natjecanja nisu bili sigurni da li pravila, takvo nešto dopuštaju. Zato su obećali da će nam dati konačan odgovor do utorka.
Sama utakmica ostala je u drugom planu. Naši momci nisu dobili svoju priliku na terenu. Ona im je oduzeta za zapisničkim stolom. PMF je pokazao kako se promiče sportski duh. Zato će ih Crne Pande predložiti za njihove nasljednike za nagradu Fair Play. Ne sumnjamo da su baš oni budući dobitnici nakon jedne ovakve iznimne geste.
U iščekivanju utorka i poziva organizatora natjecanja…

- 21:21 - Komentari (5) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>