opis slike TIJESAN PORAZ U UZBUDLJIVOJ ZAVRŠNICI - Navijačka skupina Fakulteta političkih znanosti - Blog.hr

subota | 29.11.2008.

TIJESAN PORAZ U UZBUDLJIVOJ ZAVRŠNICI

Muška košarkaška ekipa Fakulteta političkih znanosti izgubila je na otvaranju nove sveučilišne sezone od PMF-a 57-54 u uzbudljivoj završnici u kojoj je koš prevage otišao na suprotnu stranu. Naša momčad držala se odlično premda je bila u zaostatku cijelo vrijeme.
PMF je puno bolje otvorio utakmicu, te brzo stigao do značajnije prednosti sa nizom napadačkih skokova i laganih koševa. U prvom dijelu utakmice dopustili smo protivniku da se ''odljepi'' na velikih deset poena razlike. Ipak, naš izbornik, ali i glavni igrač Domagoj Krajačić vadi iz igre jednog visokog igrača i uvodi Stipu Antonijevića na poziciju razigravača. Sa nekoliko sjajnih prodora i sigurnih polaganja Stipe donosi preokret i smanjenje rezultata.
Ipak, u sljedećoj dionici utakmice opet padamo i protivnici odlaze na visokih petnaest poena prednosti. Tada kreće naša velika serija u kojoj su se najviše istakli Domagoj Krajačić, Stipe Antonijević i naš najviši čovjek na terenu Ivo Antunović sa nizom lijepih akcija.
U samu završnicu naša ekipa ušla je sa minusom od tri poena. No šut za tri poena za produžetke danas odlično raspoloženog Domagoja ipak je iscurio sa obruča. Domagoj je sjajnim izmjenama igrača izgubljenu utakmicu preokrenuo u potencijalno dobitnu. Stigao je zabiti i petnaest koševa.
Još su se istakli i Stipe sa dvanaest poena i nizom lijepih akcija, te Ivo isto tako sa dvanaest poena. Naša ekipa ostavila je dobar dojam bez obzira na poraz. Pokazali su karakter i htijenje da se izvuku iz velikog zaostatka. Za nešto više ipak je nedostajalo malo sreće. Momci, nema veze za poraz. Crne Pande su uz vas.

- 21:16 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>