opis slike Kraj agonije - Navijačka skupina Fakulteta političkih znanosti - Blog.hr

srijeda | 27.02.2008.

Kraj agonije

Završilo je sveučilišno prvenstvo u malom nogometu. Fpzg je ultimativni luzer. No, nismo mi krivi. Mi, navijači, smo bodrili ekipu koliko smo mogli i koliko su oni to zaslužili. Prvo su naši nogometaši izgubili od Prometnog fakulteta rezultatom 3:2. U toj utakmici pokazali su da se ipak znaju tu i tamo pokrenuti i boriti na terenu. Neki su to radili konstantno, a neki tek nakon kritika, no nema veze, bitno da su koliko toliko funkcionirali. Nakon te utakmice opet raspad sistema. Što zbog ispita, što zbog bolesti, što zbog tko zna čega, dvije utakmice trebale su biti predane (što bi nam i pristajalo pošto nam je momčadski duh i moral na nuli). Naime, na njima se nije pojavio nitko od igrača. No, kako bi pokazali da nismo kukavice i kako bi barem časno ispali iz lige, navijači su organizirali ekipu za oba susreta. Završilo je, očekivano, katastrofalno. Dečki sa Fakulteta strojarstva i brodogradnje povećali su svoj konto golova za 22 gola. Mi smo ostali na nuli. Ali, nismo se predali. U drugoj tekmi, protiv Verna, izgubili smo sa 16-0. Ali, nismo se predali. Dečki iz Verna i njihov voditelj, nakon tekme su nam čestitali, ali ne ironično, već iz razloga što smo odigrali usprkos velikim problemima sve utakmice koje smo imali. Zbog toga smo predloženi (zahvaljujući navijačima) za nagradu koja se upravo zbog nas ove godine prvi puta dodjeljuje. To je nagrada za Fair play koju smo zaslužili (mi navijači ponajviše) zbog toga što smo svaki puta došli i svaki puta odigrali do kraja fair i korektno.

Crne Pande
opis slike
opis slike

Trofej za Fair play
opis slike

I na kraju, danas je odigrana još jedna utakmica u sastavu standardne (koliko to kod nas može biti) ekipe. Igrali su protiv Građevinskog fakulteta i izvukli samo bijedni bod. Za ovakvu sezonu (pošto smo dobili kritike da previše pljujemo po igračima i voditelju): Dečki, svaka Vam čast! Nitko to nebi organizirao bolje (ovo isključuje navijače) nego vi. Vi ste ponos našega fakulteta. Bravo!
Uglavno, riječi dalje postaju suvišne, a onaj tko ovo čita neka zaključi tko je ovdje nešto pomješao, navijači ili igrači, i tko je od ovo dvoje navedenih upropastio sezonu.
P.S. Nekim igračima svaka čast, a vi (igrači) prosudite između sebe tko je bio konstanto dobar i požrtvovan, tko bi se mogao i malo popraviti i "tko je najslabija karika".

CRNE PANDE

- 22:47 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>