carpaccio od junetine

ne znam gdje drugi mogu kupiti tako rezano meso,ali ja kupim u ipercoopu,
na podlošku meso već rezano u jako tanke ,al jaaaakoooo tanke šnicle...
komad je onaj dio koji zovu "ruža",e pa sad,kao jako zanimljivo predjelo,
zanimljivog okusa možete ga poslužiti na početku večerice na slijedeći način:

šnicle stavite na tanjur za služenje i to tako da se ne preklapaju,
znači ako je tanjur normalne veličine samo nekih 4-5 komada stane,
zatim posolite,malo popaprite,iscjedite sok od pol limuna na meso ravnomjerno
(to je bitno jako)
te naribajte ili izrežite na listiće parmezan(onaj pravi,ne iz vrećice)
na sve odozgo prelijte onako na tanko maslinovog ulje....
ostavite da odstoji 20 minuta,stavite malo grabancijaša na vrh
i poslužite sa finim bijelim kruhom i dobrim crnim vinom(suhim)...;))))


14.03.2006. u 07:56 | 16 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Tek toliko da se zna...



Kažu da put do muškarčeva srca ide kroz njegov želudac...a ja i dalje sama...pih,negdje sam nešt loše smutila....

Ovaj blog nastaje iz razloga što želim reklamirati svoju kuhinju. Naime, bavim se i cateringom te stoga, ako ikoga od vas zanima poslovna suradnja, javite se na navedeni mail.

Unaprijed vam zahvaljujem. njami

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Imageshack
Coolinarika
Iskon

Ovčica

Moja e-mail adresa

aleks70@gmail.com