Zaljubi se - Pronađite djevojku

petak , 21.12.2018.

Join Us on FB & TWitter










Click here: Zaljubi se






Stoga se, kada ih hvalite, držite ovog saveta: što je pohvala opskurnija i ekskluzivnija, to će mu delovati iskrenije. Prejmeš prvo masažico za prsi, ki bo prebudila noro veliko sprejemanja in ljubezni v tebi. Koje znaju da broj pi započinje i završava istim brojem i koje bi s tobom mogle razgovarati o svakom matematičkom problemu. Zaljubi se u onoga koji će poštovati tebe i tvoje životne odluke.



zaljubi se

Ko će prihvatiti se tvoje mane, nedostatke, nesavršenosti i koji će u tebi stvoriti osećaj da si vredna da te ima. Lahko boste potrebovali eno uro ali več, da boste šli skozi vsa vprašanja.



zaljubi se

dZaljubi se princ u cicu - Na znanje svima ko balone ima neka ih cuva kada vetar duva jer mogu da odlete da da da da ko strele ko rakete o o o o o o nas grane da nalete pa onda eto stete oooooooooo Zato je vazna stvar da balon nema kvar Lak i mek njegov je kratak vek Kad je kvar balonu tu je kraj Uz zvuke bum bum bum Bum bum bum bum bum Bum bum bum bum bum bum BUM! In ti odprem vrata v mojo skupnost Boginj, kjer se lahko v Boginjo v tem poletju prebudiš tudi ti.



zaljubi se

Foto: Arhiva Žane Poliakov — Ali, moraš da se zaljubiš u svoj život, ponovo — pripreti mi malenim prstićem. Uživala sam zapravo gledajući njeno neobično lice. Azijatkinje imaju te predivne kose oči, božanstven oblik glave i bujnu kosu. Ima najlepše moguće pegice po licu. Svuda po jagodicama, vidne i upečatljive. Sve su one minijaturne građe, mene nekako više podsećaju na devojčice, možda je to tako šarmantno na njima, zato su posebno drage muškarcima. Pre bi da ih zaštitiš i podržiš. Mi pak vidimo druge žene kao konkurenciju, sva naša pažnja je na muškarcima i sva naša energija usmerava se na njih. Zato je njima dobro. Mi ih gledamo kao Bogove, i oni se zaljube u našu sliku o njima — otkrila mi je trik uspeha u par rečenica. Pa kako sad ovo da ne zapišem? Počela si da sve što imaš i sve što jesi da shvataš zdravo za gotovo. Došla sam jer mi je dosadno, već mesecima mi je dosadno. Nakon par meseci, zaboravim. Zaboravim kako sam se svake zime smrzavala, kako nemam grejanje na ranču i to koristim kao izgovor da zimu provedem u tropskim predelima. Zaboravim da sam videla kokosovu plantažu oko sebe i kako sa terase posmatram zvezdano nebo sa svojim voljenim bićem. A sad kad je sve to moja realnost… Allow yourself to dream bigger and bolder. Biti skroman je vrlina ali ne u tvom slučaju. Tvom srcu treba ekspanzija, da stalno nešto menja, voli i kreira. Samo zatvoreno srce može da bude slomljeno, otvoreno ne. Ostavi tog dečka kog vučeš za sobom kao da si mu majka. Tvoju energiju, radost i svetlo. Dosta si čistila njegovu karmu, nek sad on preuzme odgovornost za sebe. Pronađi sebi ravnog, svog Lava. Royal and loyal, takav tebe traži. Ne mešaj se sa ovim sitnim otrovnim životinjama, kad tad počnu da ispuštaju otrov pod pritiskom. A danas smo svi kao pod pretis loncem. Menja nam se vibracija. I da, još jedna bitna stvar — piši kao da niko neće da čita. Nađi način kako da se ponovo zaljubiš u svoj život. Svet se menja uz pomoć radosti, ne zbog boli. A radost uvek donosi najbolje u tebi. Našteluj se ponovo na tu frekvenciju. Uspeh ne donosi uvek radost. Tvoja radost donosi uspeh.



Jelena Brocic - Zaljubi se u neku drugu - (Audio 2007)
Kome ćeš biti ispred svih njegovih hobija, poslova, svega. Zabavljajte se Ako ste napolju s grupom prijatelja, koncentrišite se na njih umesto da njega konstantno pratite pogledom. Četrti teden se boš naučila, kako sodelovati s svojimi obsodbami. Ker v govoru ni nič omenila teh 36 vprašanj sem malo pobrskal po internetu in našel sem članek z naslovom. Lahko boste potrebovali eno uro ali več, da boste šli skozi vsa vprašanja. Tko će odagnati sve tvoje brige, suze i sumnje. Ciljna grupa Ciljna grupa plakata su mladi ljudi i LGBT zajednica Nagrade Obezbeđene su novčane nagrade za najbolje radove na konkursu. Uživaj v tej ljubezni, lepotica! Izveš mojo osebno zgodbo, kako sem našla Boginjo v sebi in kaj počnem, da jo negujem vsak dan. Da li neko nekako moze da mi pomogne? Zaljubi se u nekoga tko će se i posvađati sa tobom, ali i nakon nagore svađe te neće prestati voljeti. Tvoje naravno stanje je, da si udobna v svojem telesu.

[Dodirni mi kolena to bih bas volela|Dlakave|Seks s zivotinjama]






Oznake: join, US, on, FB, &, twitter

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.