20.01.2008. / nedjelja

Legend never die

Prvi tjedan skole je prosa dosta dobro zadnji sat u tjednu san dobija 5 iz biologije.Igrali smo proti becana na rukomet i dobili ih 29:26.igrati cemo ubrzo revans.Jebate jedva cekan lito a ka pogledas vrime ide ka ludo.
A virujen da san vec svima na kurac dosa sa svojin mp4 ali jebiga ja volin njega on voli mene.
Bon Scott je rodjen 9.7.1946 u Skotskoj.Problematican ka tinedjer je drpa gorivo i dava policiji lazna imena.Rano se mora snalaziti sam.Nastupa je u par lokalnih bendova a proslavio se sa AC/DC.
Image Hosted by ImageShack.us

Prvo je bio vozac AC/DC ali je Evans izbacen iz AC/DC.Na nekoliko je provi uzea mikrofon ljudi su vidili da je legenda i to je to.Ima glas koda piva ravno iz srca ustvari i piva ravno iz srca i na te pisme jedino njegov glas odgovara.
Image Hosted by ImageShack.us

Stvarno svih 6 Bonovih albuma su vrhunski iako mozda malo losiji od drugih Powerage.Highway to Hell je sigurno jedan klasik hard rocka.Ali Bon je volia popiti i jedan je malo previse bilo je to crnog dana 19.2.1980 kad je svit izgubia jednog od najvecih rockera ikad.
Stvarno je legenda-If You Want Blood

- 20:28 - Komentari (60) - Isprintaj - #

14.01.2008. / ponedjeljak

Glasnogovrnik Metallice

U danas je prvi dan drugog polugodista prosa dosta brzo malo san se ujeba s tin ali na kraju dobro.I jucer san zavrsia citanje Metallicine biografije autora Mclevr tako nesto.Jos san se malo vozija na bicikli i tako dosta mi je brzo dan prosa.
Pisati cu o glasnogovorniku i bubnjaru Metallice:
Lars Ulrich
Rodjen 26.10.1963 u Kopenhagenu.Bavia se tenison ali muzika je privagnila kad je sa 10 godin posa na koncert Deep Purpela.Kao tinjeđer se priselia u SAD.A 1981 zajedno Jamesom Hetfieldom utemeljava Metallicu.
Mlađa verzija
Image Hosted by ImageShack.us

Glasnogovornik je zato sto sve nastupe on ugovara a i najbrbljaviji je.Iako smatran da nema dovoljne bubnjarske vjestine od strane nekih za me je legenda.Dosta radi posla kad Metallica snima album on sam u studiu i nadajmo se da ce novi album Metallice vratiti je na stru slavu.
Starija verzija
Image Hosted by ImageShack.us

Sad But True-dobro bubnjanje od strane Larsa u ovoj pismi

- 20:28 - Komentari (36) - Isprintaj - #

09.01.2008. / srijeda

Legenda na Gibsonu Angus Young

Ovih jebenih dan mi je ritam:kompjuter crljenica,kompjuter pa nebi pisa bas puno o tome ali evo par gluposti pivaca nazalost iz mog mista Bibinja:Ivica Sikiric-Ićo
Koncert u Bibinjama Ićo:"Sada ćemo otpjevati dvije pjesme prvo cemo prvu pa cemo drugu."
Koncert za djecu sa posebnim potrebama Ićo:Bilo mi je drago pivati za vako retardiranu i išijanu dicu."
VOX televizija emisija iz mjesta Škabrnje Ićo:"mislija san ja da je vo veća selendra".
A nakon ovih extra provala evo nesto o:
Angusu Youngu
Rođen je 31.3 1955 u Glasgowu.Legenda se vata gitare sa 5 godin.Poslije se seli u Australiju i 1973 sa bratom Malcomom osniva AC/DC.
Image Hosted by ImageShack.us

Sa Daveom Evansom nisu nista postigli ali stize dotadasnji vozac Bon Scott.Sad Angus vec pocinje postajati poznat sa svojin izgledon školaraca i pacijin hodon.Dok Bon Scott ni umra izdali su puno hitov ali evo nekih što i svi znadu i vjecno ce se pantiti:T.N.T.,it s long way,dirty deeds done dirt cheap,let there be rock,highway to hell.
Image Hosted by ImageShack.us

Druga era je isto bila uspjesna Brian Johnson je bia odlicna zamjena.Dosta je reci za Back in Black koji je prodan u 42 milijuna primjeraka a moj najdrazi koncert odrzan u 1991 u Moskvi skupa sa Metallicon i Panteron skoro prid 1 000 000 ljudi.
Za kraj se uvjerite da je legenda sa pismon Thunderstruck

- 20:28 - Komentari (57) - Isprintaj - #

05.01.2008. / subota

Evo me nakon dugo vrimena

Ni me bilo dosta.Ispricati cu van ove dan kad me ni bilo.
Zapocetak docek mi je bija stvarno odlican openi san popija kaj i za Bozic.Ali isto san bija donkle vesea i pokretan.Ali Keva je sebi zasra vecer ni moga ici vec u 10 i po malo san ga vuka gori doli dok i mene ni sunilo.Spava je na klupici isprid toga naseg neke vrsti disca do 2 ure.Ali vratimo seovin drugin danima.U medju vremenu otkria san novi bend(ustvari Keva je pa je meni reka) zove se Kamelot dosta je dobar iako ni bas slican AC/DC i Metallici.Sto sad novu smo docekali sad cekamo lito a brzo ce doci.Sad van iman temparaturu 37,7 onu najgoru bez volje san cili dan.
Neznan sto bi pisa ovaj misec pa mi dajte koji prijedlog u komentarin.
Evo AC/DC i Metallica zakoje se nadan da ce ove godine novi album izdati a vjeroatno oce.
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

- 21:47 - Komentari (33) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.