Masaža međice video - Pronađite djevojku

četvrtak , 27.12.2018.

Anatomija međice










Click here: Masaža međice video






Nadam se da ce ti pomoci i da prodjes sto lakse na porodjaju! Generalna je preporuka da masažu izvodite tijekom ili nakon tuširanja ili kupke, kad vam je koža meka i opuštena.



masaža međice video

Kvalitetna psihofizička priprema za porod, masaža međice, pravilan položaj za rađanje čučanje, klečanje, , , iskusna primalja, podržavajući liječnik te polagan i kontroliran izgon djeteta ključni su za smanjivanje porodnih trauma međice, kao i epiziotomije. Većina lekara veruje da je epiziotomija neophodna za lakši porođaj jer pretpostavljaju da bi ukoliko se ne obavi, vaginalni mišići mogli ostati pomalo opušteni što epiziotomija urađena u pravo vreme može sprečiti, za šta ne postoje naučni dokazi. Međutim, u kojoj su provedena tri ispitivanja s više od 2400 žena, došla je do zanimljivih zaključaka. Neke žene koriste tu masažu u nadi da će tako izbjeći traumu međice pri porodu.



masaža međice video

Masaža međice u trudnoći: povećava elastičnost i priprema za porod - Pritisak u trudnoći povećava vjerojatnost da će se dno zdjelice olabaviti, zato je važno u trudnoći vježbati mišiće zdjelice.



masaža međice video

Moguće je izbjeći ovaj kirurški zahvat koji se… Upute prije izvođenja masaže Prije masaže potrebno je skratiti nokte i oprati ruke te ih obrisati papirnatim ubrusom. Također je potrebno pripremiti ulje za međicu. Ulja koja su namijenjena upravo za međicu nema u Hrvatskoj, ali kao alternativa se može koristiti neko neutralno ulje, bademovo ulje, ulje od arnike i sl. Kao alternativa može vam poslužiti i vodeni lubrikant. Možete se služiti ogledalom kako biste bolje vidjeli međicu. Izbjegavajte područje oko ušća maternice. Cijela masaža obavlja se nježnim pokretima kako bi se izbjegle ogrebotine. Međicu možete masirati tri do četiri puta na tjedan po četiri minute ili čak svaki dan. Potreba za epiziotomijom smanjuje se za nekih 15-ak posto ako je žena u trudnoći masirala međicu. Tekst: Ivančica Tarade Foto: Thinkstock.



How to Do Perineal Massage Step by Step
Možete ugasiti svjetlo i pustiti neku laganu glazbu za opuštanje. Ili kad krckate prstima. Međutim, ovo poređenje nije na mestu, prosto zato što žene imaju kolekciju žlezdanog tkiva i kanala oko našeg sopstvenog mokraćnog kanala koja je takođe poznata kao prostata. S druge strane postoje studije koje kažu da masaža može povećati rizik od pucanja tkiva. Odlučite li se na masažu međice sami, najbolji položaj za to je ležeći u krevetu, leđa poduprtih jastukom i savinutih koljena ili stojeći sa jednom nogom na povišenom. Izvođenje vježbi za zdjelicu Mišići dna zdjelice tvore figuru u obliku broja osam kao da su kružno omotani oko vaginalnog i mokraćnog otvora naprijed i analnog otvora straga.

[Licni oglasi u crnoj gori|Crnogorski oglasi za posao|Chat samo sa curama]






Oznake: anatomija, međice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.