četvrtak, 28.04.2011.

Koja je razlika između Hrvatice i Francuskinje

zubo
Forwarduša koja mi je razvedrila dan :

Koja je razlika između Hrvatice i Francuskinje?

Francuskinja sa lijeve strane ima muža, sa desne strane ljubavnika, iza sebe sumnjivu prošlost, ispred sebe blistavu budućnost, a na glavi ima šešir.

Hrvatica sa lijeve strane ima vrećice, sa desne strane djecu, iza sebe lijepu prošlost, ispred sebe ne vidi budućnost, a na glavi ima muža.

belj


- 12:10 - Tvoje rijeýi ( 7 komentara) - Tvoj papir - #

utorak, 19.04.2011.

prozivka :-)

Vrtić, cca 4 popodne.
Tata (obično dolazi između 3 i 4 po njega) se pojavi na vratima.
Vito " A gdje si ti do sada ?!" nono rofl
teta "Vito, pa što ti imaš sat ?" rolleyes
tata "Išao sam si kupiti tenisice"
Doma mu pokaže tenisice.
Vito "A zašto si nisi kupio svjetleće ?" rofl
Meni se ne sviđaju baš, pa još da su svjetleće to bi stvanro bila smijurija na broju 44 i pol naughty

- 13:43 - Tvoje rijeýi ( 4 komentara) - Tvoj papir - #

petak, 15.04.2011.

planiranje i ostalo pod retro Merkurom

Eh da, napunio sinko jučer 5 godina. Prva proslava je bila vrtička. Kućna sa kvartovskim i ostalim frendovima je ovaj vikend. Mjesecima govorimo o nedjelji i taman kad sam najvažnijim Vitinom frendovima najavila da će biti u nedjelju kaže mužić da zakaj ne bi ipak u subotu , da stignemo u nedjelju odahnuti.
"Pa ti radiš u subotu"
"Ne, uzet ću godišnji, tak sam i planirao" rolleyes
Fino da ja o tome nemam pojma. I tak sve organiziramo za subotu. Ajde, barem smo nešto uglavili. Zna se i koja će se torta raditi al ostatak menija se mijenja jer tati svako malo padaju nove ideje napamet.
Tortu će raditi tata, voli raditi torte a još više (čini mi se) kada ga mame hvale kak je finaaaa belj
Kako smo do sada rođendan uvijek slavili prije pravog datuma, a ovaj put kasnije, nekako mi je bilo žao da nema nikakvu tortu na sam rođendan, pa sam dan prije odlučila napraviti jednu brzinku (Bobanovu). Svi oko mene je hvale i stvarno je super jednostavna.
U tijesto idu samo jaja, šećer i čokolada, na to džem od borovnica ili šumskog voća i na sve šlag. Super jednostavno ali kad hoće ići krivo onda sve ide krivo.
I tako se za početak bjelanjici nikako nisu htjela pretvoriti u snijeg. A jaja su bila friška i domaća. eek
Onda sam krenula u dio gdje skladištimo razne stvari za kolače al čokolade za kuhanje NEMA. eek Bila sam uvjerena da smo uzeli 2 komada neki dan kad smo svi zajedno bili u dućanu. Nema. Nije bilo druge nego improvizirati sa mlječnom i malo kakao.
I šećer na kraju, kad sam masu ulila u kalup za torte curilo je na sve strane cry. Je da je kalup prastar al stalno u njemu pećemo torte i nikad niš ne curi. Nisam se dala smesti jer je kalup i onako bio na crnom plehu iz pećnice, pa sam svejedno to stavila na pečenje i ajde, nije sve iscurilo van, ostalo je više nego dovoljno da se napravi torta naughty.
Na kraju je bila odlična, a Vito je puhao svijećice ispred torte da ne bi svijećice na vlakiću potonule u šlag.

- 13:44 - Tvoje rijeýi ( 3 komentara) - Tvoj papir - #

petak, 01.04.2011.

astrološka vikend-prognoza

Nešto se ne veselim previše vikendu. Mladi Mjesec u Ovnu pa sve to u kompi sa Marsom i Uranom, čekam gdje će gruniti, što će ekplodirati i prasnuti , uglavnom na globalnom planu al bogme kod nekih (Ovan. Vaga, Rak, Jarac) i na osobnom.

Kaka je naša mala obitelj sazdana od 2 Jarca i 1 Ovna - treniramo cijeli tjedan rofl, tata se svadi sa mamom, sin se svadi sa tatom ,a svi smo pod presijom vodenih kozica koje su napale Vitu prošli petak. A baš smo imali krasne planove za vikend, u nedjelju prijepodne trebali smo ići u kazalište, a navečer na koncert. Umjesto toga smo čučali doma (mužić je doduše imao radni vikend) i nastojali ispuniti dan kućnim igrama.
Jednom ih je morao dobiti, pa bolje sada nego za (uskoro) rođendan ili godišnji odmor npr.

Dakle, osim što ćemo svi biti svadljivi mad ovaj vikend, netolerantni i hiroviti, ne igrati se vatrom burninmad i paziti sa oštrim predmetima. Možete se porezati na bilo što, ne samo nožem njami ili škarama.

- 14:49 - Tvoje rijeýi ( 3 komentara) - Tvoj papir - #