29 studeni 2011

Najgora stavka u poslu je kada netko naruči nešto pogrešno, a gore od najgorega kada netko oće nekoga naguziti, pa naruči dostavu na njegovo ime. Što mislite koga ste naguzili? Naguzili ste dostavljača, naguzili ste nevinog dostavljača, nevinog kao sexy srednjoškolka sa sisom peticom. Mrzim takve likove iz dna svoje crne duše. Misliš da je meni dostava nekakva zajebancija, radim dostava po noći jer nemam pametnijeg posla?!

Dostava cuge je posao za pustiti mozak na pašu. Utovariš, voziš se po zacrtanoj ruti i samo istovaraš, završiš posao i gibaš doma. Nema mrčenja u mozak kako im je hladna pizza, pa kada ćeš doći, jel mi možeš usput kupiti ovo ono. Sjećam se jedne dostave gdje je tip naručio pizze, a usput je pitao jel mu mogu kupiti kondome. Jebote jel radim dostavu kondoma ili pizze, hoćeš da ti dofuram još jednu sisatu plavušu i držim svijeću dok ševiš?!

Od svih tih budala najdraži su mi ljigavi drotovi kojima je noćna smjena sredstvo za punjenje privatnog proračuna. Nađe te maltretirati za 10 km više kao da si ubio nekoga. Cesta prazna, nigdje žive duše, a on mjeri brzinu. Papčino mjeri si brzinu žene koja se kreše sa ljubavnikom dok si ti kao govno na cesti i maltretiraš ljude koji rade nešto korisno za razliku od tebe. Kao da radim dostave po noći jer mi se da i imam redovitu plaću kao ti, govno u plavom odijelu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.