centurion

centurion.blog.hr

E-mail
centurion@hi.htnet.hr
ICQ : 125-378-249

Kako su nastali CENTURIONSI






Ime smo dobili glasajuci na forumu 11.04.2003. (13 ZA i 1 protiv) i od tada je u rad kohorte ova podgrupa ulozila mnogo truda,zivaca a i novaca!
Od 15ak clanova koji spadaju u neku siru ekipu 10ak nas je od pocetka u ekipi a ostali se povremeno malo udalje pa opet priblize...
Od tog 4 mjeseca 2003. pokrenuli smo dosta stvari a na zadnjim tekmama dio ove ekipe i vodi navijanje na utakmicama sto je vjerovatno i neki raritet s obzirom na godine tih ljudi.Prosjek godina je oko 20 i tu je nasa velika prednost a i sansa za buducnost!
Centurionsi imaju i dva clana daleko od Osijeka (Boki - Rijeka; Kiki - Pazin)koji puno pomazu ekipi a cesto su i na gostovanjima i domacim utakmicama (iako im je utakmica u Osijeku najdalje gostovanje)
Od materijalnih stvari potaknuli smo i napravili 3 vrste Bar salova, salove za reprezentaciju OSJECANI(3 boje),salove KOHORTA, barjake na BAR shemu, majice te pilot broj fanzina!
Ovo ljeto nam je primarni cilj napraviti transparent podgrupe iako kao ekipa imamo 10ak transparenata ...

NAVIJACKE SLIKE:

spomen ploca poguinulim kohortasima:


OSIJEK - hajduk




HRVATSKA - slovacka


slaven - OSIJEK


vartteks - OSIJEK


dinamo - OSIJEK


cibalia - OSIJEK


OSIJEK - kamen - 16G kohorte


OSIJEK - cibalia - 15g KOHORTE








OSIJEK - kamen - prva koreografija najlonom:



< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi
navijacki linkovi:
Kohorta.net
Kohorta forum

Price iz arhive:
price iz proslosti : Rapid -Osijek
Kohorta u sezoni 2003/04
VArteks-Osijek
Rijeka: Hrvatska:Slovacka

blogovi:

baljezganje by cobra
udruga Majpan







 23.06.2004., srijeda

Sime se vraca kuci

Nasi navijaci su na putu prema svojim kucama. Svima zelim sretan povratak u Hrvatsku ali i u ostale krajeve odakle su dosli bodriti nasu repku!
ZA kraj ovih malih navijackih prica iz Portugala Sime opisuje tekmu sa englezima, dio price procitajte ovdje a dio na http://euro2004.kohorta.net gdje je i velika galerija slika sa svih utakmica repke!

21.06.2004.
Umjesto good by England, good by Barić?

Kako se slabo snalazimo po Lisabonu tako smo sinoč Metroom došli u Korner. Dugo smo se zadržali tamo, pa Metro više nije vozio. Nakon uzaludnog čekanja taxia ili autobusa koji vozi u tom smjeru, sjedamo u prvi bus koji je naišao i odlazimo stanicu dalje. Tu uspjevamo zaustaviti prvi taxi koji je naišao. Taxist je bio namazan i cijelo je vrijeme kroz prozor lupao po krovu i vikao Portugal, Portugal. U krivine je uletao preko 100 na sat, a Slaven koji je bio u istom raspoloženju još ga je palio da sporo vozi. Ipak nas žive odvozi do auta i krečemo u Coruche. Po povratku iz Kornera u sitnim satima pred hotelom su nas čekala još trojica osječana(Lukas & co). Tako smo pojačani oko podne krenuli prema Lisabonu u dobrom raspoloženju i s nadom u uspjeh naše reprezentacije. Došli smo do Atlantik centra u Lisabonu. Lisabon je velik grad, pa su se i navijači razasuli okolo po gradu.
Zujali smo malo okolo, popili nešto i lagano krenuli prema stadionu. Oko stadiona masa ljudi, Engleza ko u priči, a naših kako smo i očekivali oko 10 000. Nakon još koje cuge Lukas i ekipa ulaze u prostor stadiona, a ja ostajem još malo zujati okolo da vidim oće li biti kakve gužve. Jedina gužva koju sam vidio dok sam ulazio u prostor stadiona bila je kad je jedan redar koliko sam vidio optužio dvojicu Engleza ni krive ni dužne da su nekoj ženi ukrali kartu iz torbe. Žena je također tvrdila da joj ništa ne fali, ali dolazi murija i stavlja im lisičine i odvodi ih. Ne dešavaju se takve stvari samo kod nas?!?!
Ulazim na stadion Luz koji je več pristojno popunjen, a navijanje se čulo još kod ulaska u prostor stadiona. Prije početka utakmice nekoliko naših utrčava u teren te ih također odmah odvode.
- 02:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #