centurion

centurion.blog.hr

E-mail
centurion@hi.htnet.hr
ICQ : 125-378-249

Kako su nastali CENTURIONSI






Ime smo dobili glasajuci na forumu 11.04.2003. (13 ZA i 1 protiv) i od tada je u rad kohorte ova podgrupa ulozila mnogo truda,zivaca a i novaca!
Od 15ak clanova koji spadaju u neku siru ekipu 10ak nas je od pocetka u ekipi a ostali se povremeno malo udalje pa opet priblize...
Od tog 4 mjeseca 2003. pokrenuli smo dosta stvari a na zadnjim tekmama dio ove ekipe i vodi navijanje na utakmicama sto je vjerovatno i neki raritet s obzirom na godine tih ljudi.Prosjek godina je oko 20 i tu je nasa velika prednost a i sansa za buducnost!
Centurionsi imaju i dva clana daleko od Osijeka (Boki - Rijeka; Kiki - Pazin)koji puno pomazu ekipi a cesto su i na gostovanjima i domacim utakmicama (iako im je utakmica u Osijeku najdalje gostovanje)
Od materijalnih stvari potaknuli smo i napravili 3 vrste Bar salova, salove za reprezentaciju OSJECANI(3 boje),salove KOHORTA, barjake na BAR shemu, majice te pilot broj fanzina!
Ovo ljeto nam je primarni cilj napraviti transparent podgrupe iako kao ekipa imamo 10ak transparenata ...

NAVIJACKE SLIKE:

spomen ploca poguinulim kohortasima:


OSIJEK - hajduk




HRVATSKA - slovacka


slaven - OSIJEK


vartteks - OSIJEK


dinamo - OSIJEK


cibalia - OSIJEK


OSIJEK - kamen - 16G kohorte


OSIJEK - cibalia - 15g KOHORTE








OSIJEK - kamen - prva koreografija najlonom:



< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi
navijacki linkovi:
Kohorta.net
Kohorta forum

Price iz arhive:
price iz proslosti : Rapid -Osijek
Kohorta u sezoni 2003/04
VArteks-Osijek
Rijeka: Hrvatska:Slovacka

blogovi:

baljezganje by cobra
udruga Majpan







 11.06.2004., petak

Sime i ekipa usli u Portugal

Dosao sam sa kupanja(Drava je i dalje ledeno hladana ali ipak je bilo malo vise zenskih na kupanju nego jucer ) i odmah na forum kohorte da vidim jel se javio Sime i jel poslao slike...zasad je samo napisao nesto a slike ce kasnije slati:

Jučer su me "istjerali" iz internet caffea, jer su ova dvojica nakon što su pregledali nocnu ponudu ljepotica Madrida odlucila vratiti do auta. Kako smo vec ranije odlucili nastaviti vožnju bez odlaska u hotel, sjedamo u auto i nastavljamo prema Portugalu. Naravno da na izlazu iz Madrida lutamo tražeci pravi put prema Portugalu.
Po izlasku iz Madrida još malo promatram put, pa zatim padam u komu. Kroz san čujem da nas pregledavaju na ulasku u Portugal, ali nemam snage oko otvoriti i nastavljam moj san sve do Lisabona. Ulazimo u Lisabon i tražimo stadion Luz na kojem Miha treba podići akreditaciju. To nam bas i ne uspijeva lagano, jer nigdje nema nikakvog putokaza. Odlučujemo sići sa glavne ceste da nekog upitamo gdje je stadion. I kako smo sišli odmah ugledamo stadion kao da smo znali da je to to. Ulazimo u prostor stadiona misleći da nas dvojica nećemo moći ni prići stadionu, ali slobodno šetamo okolo, čak i ulazimo unutar stadiona i slikamo dio tribine. Sigurnost na razini, nema što. Nakon kratkog obilaska trgovina i Vodafona u kojem uzimamo kartice za mobitele i za Conect card za internet.
Krećemo prema Coruche gdje smo smješteni, ali putokazi su malo jači i opet malo lutamo. Stajemo pred nekim naplatnim kučicama da provjerimo kuda trebamo ići. Dok je Zambi otišao upitati do naplatnih kučica nailazi policija pali rotaciju i nešto mrmlja na Portugalskom. Ja i Miha govorimo da trebamo ići u Coruche i da je lega otišao pitati kud trebamo ići. Oni nam pokazuju da tu gdje stojimo samo trebamo produžiti. Ulazimo na autoput kad nas u to obilazi taj policijski auto i pokazuje da ih slijedimo i tako uz pratnju idemo do izlaska sa autoputa(sreca da su nam odlučili pokazati kuda jer nije bilo nikakvog znaka za Coruche). Na izlasku sa tog autoputa pokazuju nam da nas čekaju tu vani. Zatim izlaze sa papirom na kojem su iscrtali cijeli put do Coruche. Tako smo sada na pravom putu i uskoro ćemo napokon stići u "naš" hotel.
Slike uskoro po dolasku u hotel, jer mi je baterija sla ba na Canonu, pa mi neće skinuti slike dok ne napunim bateriju.
- 17:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #