NEŠTO O MENI

IME:Corina (čitaj - Korina )

PREZIME:nemogu se sjetiti namcor

GODINE : 13 I POL

MJESTO STANOVANJA :Rijeka

RAZRED : 7.C

VOLIM : obitelj,prijatelje,dečke,
TV,moju sobu,izlaziti sa društvom,
slušati muziku , slatko......

NEVOLIM : školu,učiti,
pospremati,čitati lektire,
zdravu hranu ...........

SLUŠAM : RNB,
Hip-Hop i rap .

NESLUŠAM : rock i metal .





evo malo slikica :

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!

Click here to get avatars like this!





EVO VAM MALO SLIKICA :







Glitterfy.com - Glitter Graphics






More Cool Stuff At POQbum.com






RIHANNA :


Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics


FORICE :

myspace layouts

myspace layouts




myspace layouts

myspace layouts




Cool Graphics





Klikni i komaj



bedzevi.com,button,badges,priponke,Nemam decka

bedzevi.com,button,badges,priponke,I love you

bedzevi.com,button,badges,priponke,Friends forever!


< ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (11)
Veljača 2008 (15)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Ja oder nein

by MaLLa gLuPaChA DiZaJn

Opis bloga

JAO ! Neznam što da napišem .
Ali nadam se da ce vam ovaj blog
na bilo koji nacin biti zanimljiv li barem
malo zabavan. Ne tražim puno nego samo se ZABAVITE !

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Frendice :

Mia :zabavna , dobra , pametna
i lijepa cura koja mi je i jako velika
podrška u svemu

Paula :također zabavna , dobra ,
pametna i lijepa cura koja me
razumije

Ivana :dobra , pametna ,lijepa i
cura sa kojom najviše pričam
o deškima , i jako dobro zna
ispričati šale od kojih i kada sam
tužna postanem biti vesela

Diana : dobra,lijepa,pametna
cura ali sa njom se najviše svađam
i to mi smeta


Dobre frendice :

Ivona
Jelena
Marina
Lea
Andrea
Dora
Anthea
Karmen
Nikolina
Tera
.......................
ima ih puno










srijeda, 19.03.2008.

Evo mene opet !

GOTOVA JE ŠKOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
partypartysretanbeljzuboroflthumbupsmokinsmokin
JUPI !
Nemam više što za napisati .
Ajde bok !

wavemahwavemahwavemahfino



| KoMeNtiRaJ (46) | pRiNtAj | # |

utorak, 18.03.2008.

bez naslova

Alllllllllllllllllllllllllllllo !mahwavemahwavemahwave
Ljudi šta mi radite ?
Pa , evo mene.mah
Ja sam vam onako dobro !rolleyes
Evo kao što vidite imam nešto novo na blogu !
Kao prvo dizajn (nadam se da vam se sviđa )
i izbrisala sam par glupih slikica .
Stvarno se nadam da vam se sviđa !
Ako ne namcor onda mi komentirajte i promjenit ću to !
Ovako kod mene vam nema baš ništa novo osim
što sam JAKO , JAKO SRETNA što je SUTRA ZADNJI DAN glupe ŠKOLE !
JUPIIIIIIIIIIIIIIIII !
JEEEEEEEA !thumbupparty
Ali 31.3. opet počinje škola .bangheadbangmadpuknucu
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !nono
Nažalost !
Joj , nemam više ideje što da napišem !
Pa odoh vam onda je !
Vidimo se !
Bok !mahmahmah
ki$$AC !kiss



| KoMeNtiRaJ (19) | pRiNtAj | # |

ponedjeljak, 17.03.2008.

HILARY DUFF

Vjerovatno već znate , ali ako neznate moja naj glumica je Hilary Duff.
Pa , evo nešto o njoj :


Hilary Ann Duff je rođena 28. 09. 1987. godine u Hustonu (Texasu) i tako stigla u obitelj Bob i Susan Duff.
Kada je Hilary imala 6 goidna, putovala je sa svojom sestrom Haylie kao balerina. No, odlučila je ostvatiti svoj san i postati glumicom. Svoju prvu ulogu dobila je 1997. god. u mini seriji True woman, ali prvu vodeću ulogu dobila je 1999. godine u filmu The soul collector. Za tu je ulogu dobila nagradu Young Artist Award za najbolju izvedenu glumu.
Hilary je tako dobila i glavnu ulogu u komedija Casper upoznaje Wendy 1998. god. u kojem je glumila Wendy, malu vješticu koja upoznaje slatkog duha.

Uspjeh joj je krenuo za rukom kada je prihvatila glavnu ulogu u seriji Lizzie McGuire... Serija je bila veliki hit pa je tako serija prešla i na veliko platno 2003. god.
2002. god. je glumila u Disneyevom filmu Cadet Kelly... Svoju karijeru je nastavila tako da se pojavljivala u raznim filmovima, počela se baviti i muzikom itd. Čak je snimila album za film Lizzie McGuire...

Svoj prvi "pravi" album snimila je krajem 2003. godine pod nazivom Methamorphosis... Album je bio veliki hit i na njemu je mnogo zaradila...
Svoj drugi album izdala je 2004. god. pod nazivom Hilary Duff...
Najnoviji album, Most wanted, sadrži sve najbolje hitove i već je rasprodan...



| KoMeNtiRaJ (39) | pRiNtAj | # |

subota, 08.03.2008.

BRITNEY SPEARS - BIOGRAFIJA

Pop princeza Britney Spears odrasla je u Kentwoodu (Sjedinjene Države) u saveznoj državi Louisiani od majke Lynne, učiteljice u osnovnoj školi, i oca Jamiea, građevinskog konstruktora. Svoj proboj na svjetla estrade pokušala je već u osmoj godini života kada se prijavila na audiciju za show Mickey Mouse Club Disney Channela. Međutim, nije prošla audiciju jer su se producenti jednodušno složili kako je premlada za javni nastup. No, nije bilo sve tako crno jer jedan se od producenata toliko oduševio malom Britney da joj je pomogao naći agenta u New Yorku. Zahvaljujući tome Britney je s majkom i mlađom sestrom živjela na Manhattanu nekoliko narednih mjeseci gdje je pohađala Professional Performing Arts School.

Uskoro su došli i prvi uspjesi - 1991. godine glumi opsjednuto dijete u filmu Ruthless, koji je baziran na filmu strave i užasa iz 1956. godine The Bad Seed. U dobi od 11 godina ponovo sudjeluje na audiciji za Mickey Mouse Club. Ovaj puta je uspjela proći audiciju. Stoga je 1993. i 1994. godine živjela u Orlandu (Florida), gdje je emisija snimana. Tada je boravila u paviljonu u kojem je boravila cijela ekipa, a pored nje u emisiji su nastupala dva buduća člana grupe 'N Sync i Keri Russell, buduća zvijeda Warner Brosowog serijala Felicity. Nakon završetka snimanja Mickey Mouse Club showa Britney se upisala u srednju školu u rodnoj Louisani. Strast ka svjetlima estrade ne jenjava pa u svojoj petnaestoj godini odlazi u New York na razgovor s čelnicima tvrtke Jive Record koja se bavi nakladom zvuka. S Jive Recordsom Britney je potpisala ugovor i u naredne je dvije godine snimila svoj debi album s producentima Ericom Fosterom Whiteom (radio s Whitney Houston) i Maxom Martinom (radio s Backstreet Boysima).

Album Baby One More Time snimljen je početkom 1998. godine, ali nije puštan u prodaju do 12. siječnja 1999. godine. Za to vrijeme Britney je radila promotivne nastupe u trgovačkim centrima diljem Sjedinjenih Država. Njen prvi singl Baby One More Time pušten je u prodaju u listopadu 1998. godine. Nakon objavljivanja album se veoma brzo našao na vrhovima glazbenih top lista što ga je učinilo prvim debi albumom koji je postao album godine u Sjedinjenim Državama. Video spot u kojem je Britney obučena kao stidljiva katolička srednjoškolka također je zasjeo na prva mjesta top lista glazbenih video spotova. Do rujna 1999. godine album se prodao u preko 6 milijuna primjeraka. Nešto prije toga, u lipnju iste godine Britney je krenula na svoju prvu solo turneju. S obzirom na broj prodanih primjeraka albuma i njenu popularnosti možda nije ni potrebno reći kako su njeni koncerti bili veoma dobro posjećeni. Iste godine (1999.) pokupila je hrpu nagrada MTV Europe-a - Best Female, Best Pop, Best Breakthrough Artist i Best Song (ili na hrvatskom: najbolji ženski izvođač, najbolja pop pjevačica, najbolji novi izvođač i najbolja pjesma).

Godine 1999. s majkom je napisala knjigu Heart To Heart. U knjizi Britney Spears i njena majka pišu o životu, ljubavi, slavi i snovima. No, u knjizi možete naći i odgovore, koje nude autorice knjige, na posve realna pitanja: Kako razgovarati s majkom? Kako ohrabrivati vlastito dijete? Kako se nositi s uspjehom i neuspjehom? Mlada Britney je osnovala i Britney Spears Foundation, fondaciju koja organizira ljetne kampove u saveznoj državi Massachusetts za neprivilegiranu djecu. Obrazlažući razloge zašto je utemeljila Britney Spears Foundation popularna Brit je rekla: "Tako sam sretna što mogu djecu dati priliku da naučne ponešto o zapanjujućem svijetu plesa i glazbe, a koji je zahvaljujući sreći postao veliki dio mog života."

Prije nego što je u veljači 2000. godine osvojila nagradu Grammy bila je i u utrci za osvajanje titule najboljeg novog izvođača (Best New Artist). Nagradu je pripala njenoj dobroj znanici iz Mickey Mouse Cluba - Christini Aquileri. Drugi album Oops!... I Did It Again u prodaji se pojavio početkom svibnja 2000. godine. Samo u prvih tjedan dana album se prodao u SADu u milijun i tristo tisuća primjeraka. To je ovaj album učinilo najbolje prodavanim albumom neke pjevačice ikada u Sjedinjenim Državama. Zahvaljujući tome albumu nominirana je za dvije Grammy nagrade - Best Vocal Pop Album (najbolji vokalni pop album)) i Best Female Pop Vocal Perfomance (najbolji ženska izvedba pop vokala) za singl Oops!... I Did It Again. 2005. je dobila prvo djete.

Treći Album Britney u prodaj se pojavio početkom studenom 2001. godine, prvi singl iz Albuma naslovom I'm A Slave 4 U nej de u pravcu Popa nego u stila R&Ba. U prvih tjedan dana 3. album se prodao u SADu u 746.000 primjeraka.

Album In the Zone snimljen je krajem 2002. do desetog mjeseca 2003. godine, ali nije puštan u prodaju do studenog 2003. godine. Privi singl Me Against the Music, snimljen sa Madonnom, postao svijetski hit, a drugi singl Toxic razvio se kao još veći, popularniji i prodaniji hit. Osim toga Spears je sa tom pjesmom osvojila važnu nagradu Grammy u 2004. godine za titulu najboljoj Dance pjesmi (Best Dance Recording). Treći Videoklip od pjesme Everytime je postao malim "skandalom", zato što je Britney Spears u klipu umrla i na kraju oživijela.



| KoMeNtiRaJ (14) | pRiNtAj | # |

BRITNEY SPEARS - PICE OF ME



| KoMeNtiRaJ (0) | pRiNtAj | # |

ASHELY TISDALE - BIOGRAFIJA

Ime: Ashley Tisdale

Puno ime: Ashley Michelle Tisdale

Zanimanje: Glumica

Datum rođenja: 02. Srpanj 1985

Mjesto rođenja: West Deal, New Jersey, USA

Visina: 160 cm

Zapadni zodijak: Rak (Cancer)

Kineski zodijak: Bik



| KoMeNtiRaJ (0) | pRiNtAj | # |

petak, 07.03.2008.

POSLUŠAJTE OVO MOLIM VAS !!!!!!!!!!

crybeljzuboroflrolleyes

PUSA !mahwavecerek



| KoMeNtiRaJ (0) | pRiNtAj | # |

ASHELY TISDALE - HE SAID SHE SAID



| KoMeNtiRaJ (0) | pRiNtAj | # |

četvrtak, 06.03.2008.

ZAŠTO SE DJECA ODLUČUJU NA SAMOUBOJSTVO ?

Svi smo zatečeni. "Članovi obitelji, prijatelji i cijela bliža okolina osjećaju krivicu što nisu prepoznali znakove na djetetu (kojih je sigurno bilo) i na taj način spriječili samoubojstvo". Statistike kažu da se djevojčice prije odlučuju na tako ekstreman čin od dječaka. Kako prepoznati stanja koja mogu dovesti do samoubojstva, kako pomoći toj djeci, njihovim obiteljima? "Prošle godine u Hrvatskoj ubilo se 19 dječaka i djevojčica mlađih od 18 godina, a 46 njihovih vršnjaka skoro je u tome uspjelo".



| KoMeNtiRaJ (1) | pRiNtAj | # |

nedjelja, 02.03.2008.

SVAKI KOMENTAR VRAČAM !

mahwavenjamipartyfino



| KoMeNtiRaJ (3) | pRiNtAj | # |

subota, 01.03.2008.

EVO VAM JEDNA PJESMICA :

LEONA LEWIS - BLEEDING LOVE



| KoMeNtiRaJ (4) | pRiNtAj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.