Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carica15

Marketing

HILARY DUFF

Vjerovatno već znate , ali ako neznate moja naj glumica je Hilary Duff.
Pa , evo nešto o njoj :


Hilary Ann Duff je rođena 28. 09. 1987. godine u Hustonu (Texasu) i tako stigla u obitelj Bob i Susan Duff.
Kada je Hilary imala 6 goidna, putovala je sa svojom sestrom Haylie kao balerina. No, odlučila je ostvatiti svoj san i postati glumicom. Svoju prvu ulogu dobila je 1997. god. u mini seriji True woman, ali prvu vodeću ulogu dobila je 1999. godine u filmu The soul collector. Za tu je ulogu dobila nagradu Young Artist Award za najbolju izvedenu glumu.
Hilary je tako dobila i glavnu ulogu u komedija Casper upoznaje Wendy 1998. god. u kojem je glumila Wendy, malu vješticu koja upoznaje slatkog duha.

Uspjeh joj je krenuo za rukom kada je prihvatila glavnu ulogu u seriji Lizzie McGuire... Serija je bila veliki hit pa je tako serija prešla i na veliko platno 2003. god.
2002. god. je glumila u Disneyevom filmu Cadet Kelly... Svoju karijeru je nastavila tako da se pojavljivala u raznim filmovima, počela se baviti i muzikom itd. Čak je snimila album za film Lizzie McGuire...

Svoj prvi "pravi" album snimila je krajem 2003. godine pod nazivom Methamorphosis... Album je bio veliki hit i na njemu je mnogo zaradila...
Svoj drugi album izdala je 2004. god. pod nazivom Hilary Duff...
Najnoviji album, Most wanted, sadrži sve najbolje hitove i već je rasprodan...

Post je objavljen 17.03.2008. u 15:07 sati.