Recenzije najboljih programera automatskog ključa u 2020. godini

14.05.2020.

Auto programirani ključevi su ultraportalni imobilizatori i uređaji za programiranje ključeva, koji kupcima pružaju profesionalno programiranje ključeva, čitanje pin koda itd. Oni mogu zadovoljiti stvarne potrebe različitih korisnika, poput bravara i trgovina ključevima automobila.

Marke auto programerskih ključeva nudimo poklopac Autel IM608 & IM508, BMW Xhorse VVDI2 / VVDI MB / VVDI alat, obdstar X300 DP Plus, Lonsdor, Yanhua Mini ACDP, Tango, Xtool X100 Pad 2, XTOOL X100 Pro2, Autek iKey820 itd. , koji podržavaju većinu ključeva automobila od europskih, američkih, azijskih i kineskih vozila.

Autel IM608 pregled

Imam puno Autelovih alata i oni su za mene zaista bili dobri na terenu, tako da je naravno Autel IM608 bio moj početni početak. Pretplata me ne odvraća kao što može drugima, jer sam prekinuo snap- U usporedbi s pretplatnim cijenama pretplata, Autel je kap izbačen u kantu.
Do sada mi nije ostao potpuno praznih ruku. Imao sam Hyundai Azera iz 2008. godine, odbio je izvući PIN kod pa sam ga morao kupiti. Neka Jeep Commander odbije promijeniti PCM VIN preko OBD2 iako je Završio je samo promjenom WCM VIN-a kako bi se oni sinkronizirali i to je bilo u redu za kupca jer mi ne radimo testiranje emisija. 2008 Saab 9-3 iz njega neće povući PIN kod.

xhorse key programmer pregled:

vvdi mb, trebate ponderirati ako će platiti put, hoćete li dobiti dovoljno Mercedesa po dovoljno povoljnim cijenama da biste dobili povrat, a po NI stopama kakve rizike ste spremni preuzeti s automobilima do vrijednosti 50k.
sve se svodi na povraćaj novca i rizik naspram profita na kraju dana, samo da ubijem jedan automobil da ubijem puno profita i povratim se, iako u NI, ubij nečiju milost, možeš rezervirati tu torbu.

obdstar pregled:

Obdstar je vrlo dobar
dobra cijena ... i djeluje vrlo dobro. stvarno je vrlo dobra za cijenu.
Imam xpad 2 i u usporedbi s obdstar DP Plus .... OBDSTAR je vrhunski ... vrlo dobro radi Fiat Renault BMW i ostale marke koje nije lako raditi s drugim timom. Također puno bolje od Autel IM608.Koristim a X300DP i Jako sam zadovoljan s tim. Većina azijskih automobila i ključni programiranje na novijim automobilima (osim VAG-a BMW MB) rade se s ovim za mene. Jedan moj prvi alat bio je Xtool pro pad. To je u redu alat, ali nisam impresioniran, Pogledao sam obdstar i izgleda vrlo slično pro pad, tako da pretpostavljam da bi bio malo drugačiji, ali ne mnogo. Moj dobar prijatelj ima OBDSTAR.Ja sam programirao kao dvije tipke i ne koristim alat mnogo toga reći je li dobro ili ne. Mislim da OBDSTAR nakon iskustva ima mnogo prednosti od Xtool pro pad-a i Autel im608 posebno za japanski i europski automobil, vrijedi ga testirati.

Source: https://blog.uobdii.com/best-car-key-programmers-reviews/

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.