Beskrajna ljubav hayat - Pronađi pratnju

četvrtak , 27.12.2018.

Najtiražniji i najutjecajniji printani medij u BiH










Click here: Beskrajna ljubav hayat






Iako Faruk ne zna za to, njegova majka Esma planira ga oženiti sa Ipek, kćerkom bogatog porodičnog prijatelja. Kako bi rješili nesporazume, vjeriće svoju djecu još kao male… Međutim, djeca će odrasti u različitim gradovima. Napominjemo da se na Hayatu trenutno emituju dvije najgledanije turske serije u BIH, to su serija 'Majka' i popularna ' Sudbina'.



beskrajna ljubav hayat

Dva odvojena sveta leže na dve strane ulice u primorskoj četvrti Istanbula. Nihan je mlada i lijepa djevojka iz bogate porodice. Hatidža Mehmedović, intervju 10:30 - 11:20 Ubijena ljubav Nijazije i Remzije, reportaža 11:20 - 11:30 Vijesti - live Srebrenica 11:30 - 14:30 Srebrenica 2017, direktan prijenos dženaze iz Potočara 14:30 - 15:00 Dolina bijelih nišana, dokumentarni film 15:00 - 15:10 Vijesti - live Srebrenica 15:10 - 15:30 Srebrenica i..



beskrajna ljubav hayat

Najtiražniji i najutjecajniji printani medij u BiH - Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu. Taj dan će biti raskrsnica za Kemala i Nihan, trenutak teške odluke.



beskrajna ljubav hayat

Hayat tv najavljuje prikazivanje dvije nove top turske serije. Ona živi sa svojom tetkom, jedinom rodbinom koju ima. Ipak, Surejin jednostavni i skromni život promijenit će se kada se zaljubi u Faruka Borana, bogatog i zgodnog biznismena iz Burse. Boranovi su plemenitog roda, jedna od najstarijih i najbogatijih porodica u Turskoj. Kada glava porodice Boran umre, iza njega ostaju supruga Esma i četiri sina Faruk, Fikret, Osman i Murat. Faruk mora preuzeti očevu ulogu, voditi posao i porodicu Boran, dok njegov ljubomorni brat Fikret tu ulogu želi za sebe. Osman ne želi uzeti učešće u porodičnom poslu, a Murat je mlad i neodgovoran. Iako Faruk ne zna za to, njegova majka Esma planira ga oženiti sa Ipek, kćerkom bogatog porodičnog prijatelja. Ipek je ambiciozna žena, spremna na sve kako bi postala članom porodice Boran. No Faruk se zaljubljuje u Sureju i nudi joj brak. I sama zaljubljena, Sureja pristaje, nesvjesna porodičnih odnosa i tradicije Boranovih. Kemal je mladić koji studira kako bi postao inžinjer rudarstva. U isto vrijeme, Kemal prihvata različite poslove na brodovima, kako bi izdržavao svoju porodicu. On nije bogat mladić, ali ga to ne sprečava da radi sve kako bi ostvario svoje snove. Nihan je mlada i lijepa djevojka iz bogate porodice. Ona je slikarka koja naročito uživa slikati portrete. Jednog dana, u potrazi za slikarskom inspiracijom za svoju novu izložbu, Nihan odlazi u grad i tu upoznaje Kemala. Za kraj, saznajemo da će obje nove serije biti emitovane u već najgledanijim terminima turskih serije u BIH na Hayat tv.



HAYAT TV: BESKRAJNA LJUBAV - najava serije za 11 04 2018
Pored te velike životne odluke on zakopava tugu i seli u Zonguldak. Međunarodnim dramskim nagradama u Seulu u 2016. Hatidža Mehmedović, intervju 10:30 - 11:20 Ubijena ljubav Nijazije i Remzije, reportaža 11:20 - 11:30 Vijesti - live Srebrenica 11:30 - 14:30 Srebrenica 2017, direktan prijenos dženaze iz Potočara 14:30 - 15:00 Dolina bijelih nišana, dokumentarni film 15:00 - 15:10 Vijesti - live Srebrenica 15:10 - 15:30 Srebrenica i.. Sudbina ga tjera da dovrši sve nedovršene poslove. Taj novi svijet će Kemala ponovno dovesti u Istanbul i suočiti ga s Nihan, Emirom i svime što ga je ikada ponizilo. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu. Taj dan će biti raskrsnica za Kemala i Nihan, trenutak teške odluke. Ono što nije znao je da i Nihan ima tajnu koju je morala da pokopa sa svojom mladošću i ljubavi. Bivša misica Turske i Ezel zajedno u ljubavnoj priči koju ćete voleti! I kada njegov sin diplomira, dovešće ga u Guzelkoj kako bi ispunio ono što je obećao. Kemal je jedno od troje djece obitelji srednjeg imovinskog statusa koja živi u jednoj od četvrti Jenikoja.

[Najposjećeniji portali u bih|Bado upoznavanje|O cemu se dopisivati sa devojkom“]






Oznake: ekskluzivno, Beskrajna, ljubav, &, prva, Turska, serija, koja, je, osvojila, NAGRADU, EMMY, Stiže, naš, HAYAT

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.