Caitiff

petak, 18.05.2007.

Sekte - Sabbath

Camarillin zakleti neprijatelj je strašna sekta Sabbath. Viđeni od Camarille i nezavisnih klanova kao divljaci i krvožedne nemani. Dok se vampiri Camarille skrivaju među smrtnim ljudima i zadržavajući svoje tragove Humanosti, vampiri Sabbatha imaju potpuno drugačiju filozofiju. Nezadovoljni skrivajući se od ljudi poput pretučenog psa, niti da djeluju po nalozima starijih generacija, vampiri Sabbatha preferiraju uživati u svojom neživoj prirodi.

Kako to Sabbath vidi, vampiri su stepenica u evoluciji iznad ljudi, koji su samo hrana ili diverzija. Pa zar nije vampirska krv potentnija od ljudske? Zar vampiri nemaju nadprirodne moći kojim se mogu izdiguti iz mase? Tko treba bijednu smrtnu moralnost, kada je krvožedno besmrtno čudovište?

Vampiri Sabbatha ne žele imati mjesto pored ljudi, koje preziru u svemu osim u tome kako su im hrana, i nedostaje im razumjevanje prema vampirima koji ne mogu prihvatiti svoju prirodu. Čak se i bune protiv svojih samotnjačkih neživota, i preferiraju kretati se u čoporima umjesto tražiti osamljene, samotne oblike postojanja. Iz tog razloga visoke su same tenzije unutar Sabbatha, i okruženje sekte najčešće pati zbog toga. Gradove koje drži Sabbath su najčešće jedni od najbrutalnijih mjesta na svijetu. Ti gradovi kreću se prema nasilnom i stranom, napušteni zbog čudovišta koji vrebaju u zabačenim ulicama.

Tako Sabbath, prijeti svakom gradu kojeg dotakne, skrivajući se poput raka na društvu koji postaje očit sve dok ratni čopori ne razderu grad totalno. Iako diskutabilno nisu ništa više zli od starješina Camarille, Sabbath je gotovo uvijek više nasilan, terorizirajući smrtnu populaciju sa svojim strašnim igrama i pred umišljenom destrukcijom.

Sad više nego ikada Sabbath ima Camarillu u nezavisnom položaju. Mnoge mlađe generacije unutar Camarille, frustrirane postupcima starijih, priključili su se Sabbathu iz protesta. Mnogi gradovi koji su bili uporišta Camarille, danas su u konstantnom podjednakom omjeru koji zadovoljava jedne i druge. Prinčevi Camarille plaše se nadolazećeg vala Sabbatha, i to sa dobrim razlogom. Njihovo postojanje i postojanje onih vampira u njihovim gradovima su ugroženi. Isto tako, članovi Sabbatha unutar gradova pod Camarillom mogu očekivati potpunu nemilost ako ih se raskrinka, jer prinčevi i primogen (viši krug Camarille) nemilosno gaze agente neprijateljske sekte. Mnoge mlađe generacije u želji da se umiloste starijima unutar Camarille, pomažu u tim naporima. Činilo bi se da preferiraju više poznatije zlo od onog o kojem su čuli toliko priča užasa.

Klanovi osnivači Sabbatha:
- Lasombra
- Tzimsice
- 15:13 - Donors (0) - Prr-Prr-Print - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.