°..waLking wiTh a friEnd in tHe dArk iS beTter tHan waLking al0ne in tHe ligHt..°

30.01.2007., utorak

vec n0vi post..

kako vidite po naslovu vec pisem novi post..
nekak mi je dosadno.. mislim halo?! imam praznike i meni je dosadno?!
svi su isli skijat a ja tu sjedim u Austriji za kompom.. :'( nikad mi u zivotu nije bilo toliko dosadno.. ili mozda je samo se nesjecam.. headbang
imam na telki cijeli dan programm.. ali opet mi je doadno ak cijeli dan gledam telku.. fakat neznam kaj da radim..
Silvan mi veli da odem u Feldkirch malo u shopping.. mislim isla bi ja da znam kuda moram ic.. nakraju sigurno nebi vise nasla put doma.. jer ono.. fakat nema pojma gdje je sta u Austriji. A i bezveze mi je ic sama u shopping.. gust mi je otic s frendicom u grad, malo u shopping, malo popricat i tak..
a da, za one koji ne znaju.. ja nisam na praznicima u Austriji.. ustvari jesam ali ne onak kak vi to misite.. drukcije.. boze kaj tu brbljambang
Silvan tam ima kucu i mi smo ponekad tam.. ustvari smo svaki weekend tam i preko praznika isto.. a ja fakat nemam blage veze gdje je sta u Austriji.. tak da danas nisa nikud isla..
Silvan i mama sutra mozda ne rade pa bi isli u WIL(u Svicarskoj) u Jelmoli.. jedan veliikiii ducan u kojem se prodaje odjeca i obuca.. neznam mozda ste jednom culi za jelmoli..
Ak ne uspje sutra prije neg skola pocne, to znaci, jos u ovom tjednu cemo ic u Jelmoli..^^ no dobro.. kog to sad interessira.. ^^
j0oj fakat neznam kaj cu sa sobom.. neki su isli u Lager na skijanje ali to nije obavezno pa nisam isla.. to mi se jednostavno neda jer na to moze ic cijela skola i to mi je bezveze.. i jos moram nosat skije sa sobom, dizat se kad mi ucitelju to vele i kaj ja znam koje gluposti.. ne hvala!!
s0rrite..
nekak sam depresivna.. jednostavno mi to ide na zivce kaj sijedim cijeli dan u kuci i buljim u tu jebenu televiziju.. gledam jedne te iste emisije.. fakat si nemrem pomoc..
sad kuzim da moram biti barem 1 tjedno vani na zraku ili frendica kod mene i obrnuto..
zelim opet doma u Svicarsku u onaj mali stan.. iako je taj stan ziva katastrofa ipak mi je tam najbolje.. uvijek nadjem nes kaj mogu raditi i mogu otic gdje god hocu i znam se vratit doma.. ali tam mi barem nebi bilo dosadno.. jooj fakat neznam kaj cu sa sobom..
a valjda ce sutra bit bolje.. ^^ bum pisala u sljedecem postu..
tnx na komentarima..
volim vas

27.01.2007., subota

prAzniCi

weeee.. imamo praznike!!
jedan tjedan =)
necu ici na skijanje zato kaj mama i Silvan rade :'(
svi su isli na skijanje..
naj frendica mi osla u St. Moritz, druga u Pitztal(Austria)..
svi su negdje..
mislim da ce ovi praznici biti najdosadniji koje sam do sad imala
a mozda i nece biti..
neki ni neidu skijati pa mozda snjima budem..
a dobro..

sad sam nec posela pisat blog u redovima.. haha
neznam ni sama zasto..
tak mi je doslo
e, jedna moja frendica(Luana)
ona je jednog iz mojeg raz, zajebavala kao da ga voli etc.
i sad se fakat zaljubila u njega.. kak suiit
mislim meni to nije okej da ga je zajebavala
ali ajde zaljubila se i opet je sve okej..
sam on njoj nes muti..
veli joj da mora pomoc prijatelju kod selidbe
a ona ga vidi ispred vrata sa dva prijatelja..
mislim cudno malo..
a dobro razjasnit ce to njih dvoje.. =)

danas idemo u Austriju..
u kucu
neda mi se bas ic..
ali kad smo tam onda mi se vise neda ic doma..^^
j0o0oj kod nas snjeg dans vec pada od 9 sati..
bez da prestane..^^
a dobro i snjeg je lijep
kaj je zima bet snjega..?!

nezmam vise kaj da napisem
pa eto odlazim
gledat telku..
ima neka serija^^

tnx na c0mmentima

baii baii
pussaa svima cerek

17.01.2007., srijeda

°..Wir Kinder vom Bahnhof Zoo..°

e ljudii, nemrete vjerovat.. nasla sam sifruu.. weeee.. ovaj postek sam bila spremila u 12. mjesecu zadnje godine.. ali eto tek sad je na blogu.. ^^ tak da ce biti dugacak..


dobar dan.. ne dobra vecer.. s0rrite.. mal0 sam uzbudjena.. xD

isli sm0 u ut0rak gledat mjuzikl.. gledali sm0 ANATEVK-u.. bil0 je mal0 d0sadn0 al kaj ces.. barem sm0 bili sa frend0vima tam.. mislim isli sm0 sa sk0l0m.. mal0 sm0 se svii d0tjeralii.. neki su d0sli mal0 gr0zn0 al 0kej.. jedna je d0sla ka0 neka stara bakica.. sa 0nim perlama.. onii babski bjelii lancici sa perlicama.. gr0zn0.. al d0br0, njen pr0blem.. znate j0s 0n0g Juliana? e, 0n je sa mn0m u razredu i 0n je bi0 u kazalistu.. ja sam j0s uvijek zaljubljena u njega.. 0n0 kaj sam napisala da se 0dljubljujem nije bila bas istina. T0 sam sama sebi g0v0rila..
n0 d0br0, kak sam vec rekla, bi0 je i 0n tam.. d0dje 0n kmeni i pita.. kaj sii se d0tjerala? ja: pa da jesam.. vidi se.. ^^ on: svidja mi se..
*happy* i t0 je pr0sl0.. hnhn

u petak sm0 0pet bili u *gaLLusKelleru* 0vaj put je bila R0ck & PuNk vecer.. bili sm0: cerekJuliancerek Daniel, Cariina, Melissa, Michelle, Anette, Luana, Mirc0 i jaa.. mislim s njima sam islaa.. bil0 je vise ljudii.. hehe
imala sam namjeru te veceri reci Julianu da mi se 0n jak0 svidja.. nisam to htjela prek MSN-a ili SMS-a..
htjela sam mu reci ali nisam.. bil0 me "strah".. Carina, Michelle i Anette suu isli doma, pa sam jaa rekla drugima da idem i ja.. 0stpratila sam ih d0 jedne pruge.. p0 njih je dosao Carinin tata a ja nisam htjela s njima vozit jer mi je dosla ideja da napisem Julianu SMS.. i to sam i napravila.. napisala sam mu da dodje van, gore kod rampe, ali sam da mu moram nes reci.. on mi napise: sry, ali ja sam vec doma.. ja ono *hal0?!* kak vec doma pa bi0 sii prije pet minuta j0s unutra.. on: dosla je mama po mene..hehe napisi mi to kaj mi moras rec.. ja: a necu ti napisat, zelim ti pogledat u ocii kad tii to govorim.. mozda sad vec znas kaj ti ocu rec?! on: paa mislim da znam.. ja: kaj mislis.. on: pa da se nekome svidjam.. sam neznam komu.. ja: aha paa blizu sii..
Sljedeceg ponedjeljka sam mu rekla poslije skole.. rekla sam mu: ono kaj sam ti napisala u petak.. mislim too kaj ti moram rec.. ono kaj si ti mislio je bilo fakat blizu sam nisi skuzio nis.. to nije tak da se ti nekome svidjas, nego se meni jako svidjas.. on: kaj stvarno.. ja: da stvarno bang on nije nis vise rekao neg se sam nasmijesio i onak se "ugrizao" na donju usnicu.. (znate onak kao u filmu..^^) i dobro.. navecer mi on napise SMS: Hey Anja! Imam jos samo novaca za ovaj SMS!! t0 je bil0 bas slatk0 kaj si mi to rekla a ne napisala.. vidimo se sutra!!
I ja si sad ono mislim, ajd mozda je tu nes.. e, da znate da bas nije.. ^^ ^no dobro.. porazgovarala sam s njim.. i trenutacno nemam sanse kod njega.. to znacii da necu nikad ni imati.. al dobro.. kaj je tu je!
Dobri smo prijatelji, idemo u isti razred ii kaj da velim.. dobro je i ovak kak je..^^

jooj.. druga tema..

znate kaj, gledala sam film *wir Kineder vom Bahnhof Zoo* prevod: mi smo djeca sa zoloskog kolodvora.. tak nekak.. ^^ film mi je zakon sam jee tezak.. da vam nabrzinu objasnim o cem se radi..
ovak: Christiane(cura 13 god.) uvjek ide s jednom frendicom u neki club imenom SOUND.. mami je rekla da ce spavat kod nje.. a ta frendica kao spava kod Christiane..
a u tom SOUND-u se stalno fiksaju.. prvo sam neke tabletiice i kaj ja znam.. a poslije Hasch, sprice i to sranje.. i ona je polako pocela sa njim.. kak je glupa.. jebiga.. i zaljubilo se dijete.. zove se Detlef.. On nije htio da ona pocne s drogom.. al kak je glupa pocela je.. a taj Detlef se isto fiksa i da ima novaca za drogu ide na kolodvor, na jedno mejsto kod kolodvora koje se zove Zoo, i tam dodju neki muski koje zele s njima spavat.. ima jedan covjek koji stalno dolazi po Detlefa i koji je zaljubljen u njega.. peder.. ustvari je Bi.. i tak.. nakraju filma je naravno cleen(il kak se pise) ima i knjiga.. to je prava prica.. to je kao biografija od te Christiane.. prava istina.. kak grozno.. zamisli da se sad neko od nas pocne fiksat s 14god. hal0?! ima i toga..

Danas sam bila u gradu, u St. Gallen-u, sa Mircom i Carinom.. bilo nam jee super!! Kupila sam tu knjigu..
pocet cu je citati.. prije spavanja..^^ Mirco si je kupio jedan pulover.. on je iso probat u kabinu a ja i carina smo nakon 5min isto isli u kabinu.. mislim kod mirca u kabinu.. ^^ a kabina mala.. jebote.. bilo je malo tjesno.. kad je Mirco upravo skidao pulover lupio me u usnicu sa rukom, kak je skidao taj pulover..^^ nis ne boli^^ a kad smo isli doma s vlakom on je nekom mahao koga pozna a taj se njega vise nije ni sjecao pa ga je sam glupo gledao.. tak sam se pocela smijat.. pa u vlaku nije vise bilo toliko mjesta za sjedit.. nas troje smo se sjeli na pod u sredini vlaka di nema sjedala ni nis.. s jedne strane jee bio jedan decko.. slusao je mjuzu.. a mi smo stalno nes brbljalii.. a on je sa frendom nes pricao pa se smijao.. zbog nas.. ^^wink
ma, bilo nam je suuuper!!!!

Ajd, dosta za danas..
drugi postek bu uskoro..[nadam se]

baii baii
tnx na tolko kommenta..^^
vojim vaas

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.