Cvijeće od papira - Susretit će se u sredini

srijeda , 19.12.2018.

Uradi sam: Cvijeće od papira










Click here: Cvijeće od papira






Nabavite novinski papir, izbjegavajte sjajni, glatki papir. Potom stavljajte jednu po jednu laticu i također ih vrtite uz štapić da se učvrste.



cvijeće od papira

Ručno izrađenim ukrasom svakom poklonu možete dati osobni pečat DRUGI KORAK Kako bi vaš ukras bio što slojevitiji imitirajući prirodno raskošni izgled cvijeta božura, dobiveni trokut preklopite po pola. Sada je vaš zadatak da okreneš krajnje. Vjenčanje - veliki odmor, što je tradicionalnoza ukrašavanje svih vrsta ukrasa.



cvijeće od papira

Cvijeće izrađene od papira sa svojim rukama. Sve sjajan - samo - U treću posdu stavite 30 filtera i dodajte samo jednu kap žute.



cvijeće od papira

Kako vam se čini ovaj buket cvijeće! Ako nemate vremena za održavanje pravog cvijeća ovo će uistinu odlično ukrasiti vaše terase, balkone i bilo koji drugi prostor. A samo da znate da nije nikakav problem napraviti nešto slično i kao što vidite u naslovu trebaju vam fileri za kavu. Prvo ih namočite u boje. U drugu posudu stavite 1 kap žute i 1 kap narančaste i u nju stavite 20 filtera. U treću posdu stavite 30 filtera i dodajte samo jednu kap žute. Važno je da vrohove filtera ostavite vani kako bi dobili ombre efekt, od bijele do žute. Izvadite filtere i osušite ih. Kada su suhi, složite na četvrtinu i izrežite filtere kao na slici. Za jedna cvijet treba 6 filtera. Najobojaniji filter isjeckajte najviše, druga dva neka budu malo manje u špic, a zadnja tri nepravilno, tek blago izrezuckajte. Na prvom ne trebate napraviti rup u sredini, a na preostalih 5 napravite. Prvi filter smotajte po sredini i stavite u slamku, te ga pričvrstite zelenom ljepljivom trakom. Najbolje bi bilo da kupite baš ljepljive trake za cvjećare. One su najbolje za ovu svrhu. Sada jedno za drugim uvucute preostalih 5 filtera. Malo ih stisnite i naberite uz slamku te zalijepite za nju trakom. Kada ste postavili svih 6 filtera vaš cvijet treba izgledati ovako. Slamku omotajte sa zelenom trakom i dodajte još koji listić. Napravite ovakvih 1o cvjetova vaš buket je gotov. Igrajte se i uživajte u kreativnosti!



Flowers toilet paper /Ruže od toalet papira
Latice ispraviti, što cvijet i pahuljasto kao pravi božur. Vaša je mašta jedino ograničenje. Ova vlakna inače su dodatak betonu radi sprečavanja stvaranja mikropukotina. Uzmi nekoliko latica, izrežite ih na pola i zalijepite ih kao što je prikazano na fotografiji. Počinje stvaranje cvijeta, kao i uvijekjezgrom proizvodnje. Zeleno lišće bi trebalo saviti na pola duž grana. Da biste napravili jednu dahlia, trebat će vam četiri male baze s laticama, dvije - srednje, dvije - veće i tri - najveće zrnce. Divlja orhideja Takva nježna i lijepa grančica divljih orhideja, izrađena od papira, može oživjeti svaku sobu. Ukoliko bude bilo potrebno, na kraju nanesite malo ljepila da sve bude dovoljno čvrsto. I za svaki slučaj, komplet mora biti odabran pojedinačno.

[Masaza|Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?|Sex and the city movie online sa prevodom]






Oznake: Uradi, sam, cvijeće, od, papira

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.