Turbo folk je gorenje naroda.

28.03.2010., nedjelja

without topic

bogati izvor je presušio. nestašica vode i hrane. uzaludno traćenje vremena u potrazi za istrošenim vrijednostima. što su to vrijednosti uopće? u mojem ih društvu nema. svatko govori šta ga je volja i vrijeđa ostatak. ponašamo se kao bogati raskalašeni adolescenti koji nemaju izgrađen sustav vrijednosti. bitne su samo šljokice i uglađenost, a maniri zapravo ne postoje. savršeno nam je dok je zabavno, i još će dugo takvo vrijeme potrajati.

vjerojatno smo se i prestali dokazivati jedni ispred drugih. pokazujemo sve svoje gadne strane, ne bojimo se poraza i ne tražimo pobjedu. izolirani smo od ostatka društva jer smo svi upotpunjeni svojim psihičkim manama. drugima izgledamo unakaženo, a mi to ne primjećujemo. pokazujemo da smo jaki pojedinci koji će pretrpjeti svakakve riječi koje nas zapravo pogađaju na mnogo višoj razini. da li smo jedini obasjani takvom svjetlošću i prožeti takvom sudbinom?

zapravo ni ne vjerujem da postoji sudbina. previše smo beznačajni da bi se sve oko nas vrtilo. iako smo mi dovoljno umišljeni da sve dolazi u obzir i sve se veže za nas. bog postoji da bi nas utješio, sudbina upravlja našim životima, putanje planete uzrokuju unutarnje nemire. ne mirim se sa činjenicom da ljudi ne vide veliku dozu apsurda u svemu tome. takvo što ne postoji, ali mi smo to izmislili kako bi se prikazali većim nego šta jesmo.


- 00:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< ožujak, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Ljubis me nezno
i oci ti odaju blistavi sjaj
Prsti ti klize po telu mom
i grade kulu od sna
Zaboravljas sutra
i polako postajes deo mene
Kako da ti kazem da mislim ...
da proslo je sve

Monotonija ...

Nasa tela u tami
u cudesnom plesu - poznatom
Misli daleko od tebe i znoj ...
na celu mom
Ne shvatam zasto, ali osecam ja ...
sve manje sebe
A ti, ti srecna kao nikada pre

Monotonija ...