** Budan.blog.hr ** Alternativa, zen filozofija, duhovne teme, haiku, poezija, umjetnost, vizije, mudrosti, razmišljanja, priče

11.11.2014., utorak

Vakcinisanje je ravno ubojstvu, Mara Kneevi' Kern

Vakcinisanje je ravno ubistvu


Piše Mara Knežević Kern

Prva nedelja oktobra označena je kao Međunarodni dan za istinu o vakcinama. Tokom ove akcije, milioni ljudi će imati uvid u eksplozivnu dokumentaciju, pred čijim obimom i kvalitetom niko ne može ostati ravnodušan. Velikom broju alternativnih sajtova pridružio se i „Pečat“, koji je već u nekoliko navrata obrađivao ovu temu…

Kampanja protiv vakcinacije mogla bi da presudno pomogne ljudima u donošenju odluke da li će dozvoliti da im deca budu vakcinisana svim vakcinama koje tržište nudi, a lekari preporučuju – među kojima i sezonsku vakcinu protiv gripa – ili će prethodno dobro razmisliti, pogotovo što se već uveliko pripremaju nove vakcine, za nove bolesti.
Knjiga dr Tima O’ Šea „Vakcinacija nije imunizacija“ („Vaccination is not immunization“) smatra se ključnim dokumentom u akciji globalnih razmera, koja omogućava i laicima da se uključe i iznesu sopstvena iskustva. Izneti materijal može šokirati onog ko se prvi put susreo s materijom, ali posle sagledavanja pozadine i upoznavanja sa silama koje stoje iza priče o vakcinama, postaćemo mnogo kritičniji i preispitaćemo bezgranično poverenje koje, po inerciji, poklanjamo onima koji odlučuju o našem životu.

KOMERCIJALA ILI PREVENTIVA
Da ove aktivnosti nisu ostale bez efekta, govori reakcija stanovništva: 60 odsto Kanađana i 80 odsto Amerikanaca odbilo je da primi vakcinu H1 N1, iako je vršen intenzivan pritisak na zdravstvene radnike i građane. U ovim zemljama je 50 odsto lekara odbilo da primi vakcinu, verovatno zahvaljujući informaciji da postoji veza između ove vakcine i Đulijan Ber (Guillain Barre) sindroma.
Do koje mere je reakcija javnosti uznemirila podzemne centre moći vidi se iz na prečac donetog zakona, kojim se deci u SAD-u – koja nisu vakcinisana od velikog kašlja – zabranjuje posećivanje nastave, dok se u Nigeriji roditelji suočavaju sa zatvorskim kaznama ukoliko ne dozvole da im vakcinišu decu polio vakcinom (78 odsto pakistanske dece, koja su obolela od polia, primilo je polio vakcinu).
Informisanost je prvi korak ka slobodi odlučivanja, a upravo nas u tome ometa sprega farmaceutskih kuća, medicinskih časopisa i FDA – koja i sama priznaje svoje finansijske veze sa proizvođačima vakcina. Na vrhu piramide stoji Kongres, čiji zakoni oduzimaju pravo oštećenima da tuže kompaniju zbog nastalih zdravstvenih problema i eventualne smrti prouzrokovane vakcinom.
Novinari „Aktivist posta“ javljaju da se posle masovno prihvaćenog učešća u akciji „Inicijativa za istinu o vakcinama“, započetoj od strane „Natural Society“, pojavio virus koji je zainteresovanima ometao pristup na Internetu, uz upozorenje „suspicious activity“ ili „malware“ rizik, što dokazuje da se radi o kampanji koja ozbiljno ugrožava nečije interese. Isto se desilo i sa člancima koji sadrže šokantne istine o GMO.
Prema izveštajima WHO iz 2006. godine 43 miliona injekcija dnevno i 16 biliona injekcija datih godišnje deci širom sveta, predstavlja nezamisliv izvor prihoda. Planiran broj vakcina koje treba da primi svako biće na planeti do 18. godine je 68! A nove su na putu. Vreme je da se zapitamo ko stoji iza zakona koji omogućuju izlaganje dece neproverenim eksperimentima sa najopasnijim poznatim biološkim supstancama, pod pokroviteljstvom „Vel bejbi programa“? Najšokantnije otkriće ja da vakcinacija nikad nije bila klinički dokazana kao efektna preventiva protiv bolesti. Lekar koji je radio na usavršavanju vakcine protiv malih boginja, dr Samjuel Kac (Samuel Katz) i sam je to potvrdio izjavom da „Vlada nikada nije obavile kliničke studije, ali industrija jeste… Zbog toga javnosti nije dostupna informacija da one ne sprečavaju transmisiju bolesti, zbog čega su i napravljene“. Prema najnovijim istraživanjima, sezonske vakcine protiv gripa samo u jedan odsto slučajeva imaju efekat, a pri tom izazivaju brojne neželjene posledice. Bebe u Americi, u prvom mesecu života, imaju veći rizik da umru nego u 40 drugih zemalja.
U toku 2009. godine umrlo je (u prve četiri nedelje) 3,3 miliona beba. Da li je iko utvrdio koliko smrti je prouzrokovala vakcina koju su dali njima ili majkama u toku trudnoće?
Japanci su pre više godina zabranili vakcinaciju dece mlađe od dve godine i drastično smanjili pojavu „iznenadne smrti“, ali Svetska vlada namerno prikriva ovu činjenicu i forsira prenatalnu vakcinaciju, uz prećutnu saglasnost medicinskih krugova.

„GARDASIL“ POD ZAŠTITOM FDA
Nedavno je organizacija „SANE Vax Inc.“ odlučila da analizira ampule „gardasila“, radi boljeg razumevanja zbog čega je ova vakcina prouzrokovala 49 smrtnih slučajeva. Ono što su otkrili bilo je šokantno: vakcina je u velikom broju bočica bila kontaminirana sa rDNA humanog papiloma virusa. Ovo znači da je rDNA pronađen u vakcini rezultat genetski modifikovanog genetskog koda HPV koji je dodat u vakcinu tokom proizvodnje, a što je najstrašnije – ampule su sakupljene sa različitih strana planete, čime se isključuj

čime se isključuje incident. Ampule su preuzete iz SAD-a, Australije, Novog Zelanda, Španije, Poljske i Francuske. Patolog koji je rukovodio testiranjem dr Li, dao je veoma iscrpno objašnjenje o promenama u organizmu koje nastaju posle unošenja ove supstance i upozorio na nepredvidljivost posledica.
Iako se „gardasil“ vakcina povezivala sa mnogobrojnim smrtnim slučajevima, kao i sa preko 8.000 različitih reakcija, FDA je nedavno lansirala vest da će se ona koristiti i u prevenciji analnog kancera. Iako se Merkova vakcina našla pod sumnjom, Predlog zakona br. 499 nalazi se na stolu kalifornijskog guvernera Džeri Brauna, koji podržava inicijativu o uvođenju obavezne vakcinacije „gardasilom“ dece od 12 godina, kao i vakcinom protiv hepatitisa Be, i budućim vakcinama protiv polno prenosivih bolesti, bez znanja roditelja.
Guverner Rik Peri je 2007. godine šokirao javnost potpisavši Uredbu o uvođenju obavezne vakcinacija studentkinja u Teksasu protiv humanog papiloma virusa (HPV) pre upisa u šesti razred. Iako je bila upoznata sa štetnošću „gardasila“, FDA je predložila da se vakcinacija devojčica od 11 do 12 godina uvede kao rutinski postupak, „kako bi bile zaštićene pre prvog seksualnog kontakta“. Guverner Peri je otišao dalje, pa je preporučio vakcinaciju od 9 do 21 godine, da bi se posle otkrića istine o „gardasilu“ pred izbore javno izvinio žrtvama.
Ono što je Peri prećutao o svojoj vezi sa proizvođačima lekova uskoro je izašlo na videlo. „Gardasil“ je proizvela farmaceutska kompanija „Merk“, koja je sa 16.000 dolara donirala Perijevu izbornu kampanju, dve godine pre nego što je potpisao naredbu o obaveznoj vakcinaciji, a u njegovog saradnika Majkla Tumija uloženo je (između 2005. i 2010. godine) 260.000 dolara i 535.000 dolara za lobiranje. „Njujork tajms“ izveštava o apsolutnoj lojalnosti koja povezuje donatore i primaoce, nekoj vrsti mafijaškog sporazuma koja im stvara iluziju nedodirljivosti.
Peri se nije zadovoljio provizijama, već se nameračio na zdravstveni sistem državnog zatvora, zalažući se za privatizaciju, dok Tumi lobira za „Korekšns korporejšn of Amerika“ (CCA) – instituciju koja pruža usluge zatvorenicima. Ove ustanove su pravi Eldorado za farmaceutsku industriju.

DA LI DA IM VERUJEMO?
Dr Mark Sirkus, stručnjak za prirodnu medicinu i autor knjiga: „Medicina za preživljavanje u 21. veku“ („Survival Medicine For the 21. Century“) i „Humana pedijatrija“ („Humane Pediatrics“), upozorava roditelje i trudnice da se drže što dalje od vakcina. „Nažalost, većina lekara nema pojma šta one sadrže, ne poznaje toksikologiju niti je informisana o propratnim efektima injekcija koje preporučuju. Čak i oni koji znaju retko upozoravaju roditelje na rizik koji preuzimaju“.
Dr Sirkus optužuje „Doktore bez granica“ MSF-a („Medecins Sans Frontieres“) da su u avgustu 2011. godine započeli masovnu vakcinaciju protiv boginja u izbegličkom kampu u južnoj Etiopiji, punom izgladnele dece, namenjenu populaciji ispod 15 godina. U zemlji sa 12 miliona gladnih, ovakva akcija je u najmanju ruku sramna. „Nijedan lekar, u vreme kad su lekari bili lekari, ne bi vakcinisao bolesno i izgladnelo dete. Svaki savestan lekar bi odbio da vakciniše dete čiji je imuni sistem razoren, a pri tom ima temperaturu. Vakcinisanje ove dece ravno je ubistvu“. Dr Sirkus optužuje UN i WHO za namere da stvore svetsku vladu koja će „naš život učiniti mizernim, a smrt nekoliko stotina dece nije vredna pomena onima koji drže krvotok vašeg potomstva u svojim nečasnim rukama“.
U svrhu obrazovanja roditelja napisana je i knjiga „Zašto doktori ne vakcinišu svoju decu?“ („Why doctors don’t vaccinate their kids?“), u kojoj se nalaze odgovori na niz pitanja o kojima medicinsko osoblje ne želi da razgovara.
„Vakcinacija je vaš izbor!“, poručuje dr Robert Mendelson, „i niko na to ne sme da vas primorava. Nažalost, vaš pedijatar vas neće ohrabriti u tom smeru, niti su i sami upoznati da permanentno vakcinisanje menja vaš genetski kod… Najveća pretnja po dečije zdravlje nisu bolesti, već preventivne mere masovne vakcinacije u cilju jihovog ‘sprečavanja’.“

http://www.pecat.co.rs/2011/10/vakcinisanje-je-ravno-ubistv u/ ‘sprečavanja’.“
avatar


/////////////////////

lp, borivoj

Oznake: Zdravlje


- 08:35 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< studeni, 2014 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (4)
Siječanj 2016 (8)
Prosinac 2015 (11)
Studeni 2015 (10)
Listopad 2015 (20)
Rujan 2015 (18)
Kolovoz 2015 (17)
Srpanj 2015 (24)
Lipanj 2015 (25)
Svibanj 2015 (25)
Travanj 2015 (25)
Ožujak 2015 (26)
Veljača 2015 (20)
Siječanj 2015 (27)
Prosinac 2014 (29)
Studeni 2014 (25)
Listopad 2014 (28)
Rujan 2014 (21)
Kolovoz 2014 (26)
Srpanj 2014 (28)
Lipanj 2014 (23)
Svibanj 2014 (26)
Travanj 2014 (26)
Ožujak 2014 (26)
Veljača 2014 (23)
Siječanj 2014 (25)
Prosinac 2013 (26)
Studeni 2013 (26)
Listopad 2013 (26)
Rujan 2013 (29)
Kolovoz 2013 (25)
Srpanj 2013 (17)
Lipanj 2013 (22)
Svibanj 2013 (28)
Travanj 2013 (26)
Ožujak 2013 (27)
Veljača 2013 (27)
Siječanj 2013 (26)
Prosinac 2012 (21)
Studeni 2012 (27)
Listopad 2012 (28)
Rujan 2012 (27)
Kolovoz 2012 (23)
Srpanj 2012 (15)
Lipanj 2012 (22)
Svibanj 2012 (24)
Travanj 2012 (24)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Uvodna poruka:

Poštovani Blogeri!

Objavljeni postovi:

Hvala svim znanim prijateljima i neznanim posjetiocima na komentarima na mom blogu!