travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Rujan 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Lipanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off


Broj posjetitelja na ovom čudu:


AUSTIN CITY LIMITS TICKETS




Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

budaleee su još uvijek tu; zajedno i nakon 2 godine...


Image Hosted by ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo je moj ljubimac
Zove se Sejko
Image Hosted by ImageShack.us

Još budala s blogovima:

Burekđinica
Markan
Micko
Anjica
Petar
Plavuša
Jozo
:I;S:A;C:
Buzi
"konkurencija"

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I wonder if I'll see you again...





DOBRI PRIJATELJI

Tvoje lice poput uhode me prati
Kroz preduge uvode
Spotičem se nespretno o riječi
Koje sam pripremio
Stojim pokraj sebe i s gađenjem
Slušam kako te obrađujem
Pričam ti o vezama, o nama,
Bitangama i princezama

I krene kao loš refren
Koji te rastužuje
Da si ti nježni cvijet, a ja probisvijet
Što te ne zaslužuje
Reci zašto ne bi htjela
Imati me za prijatelja
Evo ja ću biti tvoj najbolji drug
Pa svrati na kavu ili na fuk

Tvoje lice poput uhode me prati
Kroz preduge uvode
Spotičem se nespretno o riječi
Koje sam pripremio
I nikoga ne muči pitanje smiješno
Dok se rastajemo u idili
Kako ćemo samo ostati nešto
Što nikada nismo bili

I krene kao loš refren
Koji te rastužuje
Da si ti nježni cvijet, a ja probisvijet
Što te ne zaslužuje
Reci zašto ne bi htjela
Imati me za prijatelja
Evo ja ću biti tvoj najbolji drug
Pa svrati na kavu ili na fuk


Ja sam ja
volim licemjerje, lazi, sve oblike zla i okultnog. Radujem se svakoj nesreci drugima, mrzim ljude, propitkujem granice smrti, nadam se najgorem.

subota, 28.04.2007.

Call for papers...

...@Duke & Chichak



| komentari (29) | print | # |

petak, 27.04.2007.

Dugo i nejasno

B l a b l a b l a a a b l a b l a a b l a a a b l a a a a a a a .

Promjena frizure.
Skuzhih da kad zhensko mijenja frizuru, mora minimalno povuchi josh jednu zhenskaru sa sobom i onda tako njih dvi odu na peglanja, centrifugiranje, kvantiziranje ionizacijskog subatomskog nechega... Uglavnom, kljuchan je sljedechi dan - bilo u shkoli ili na nekoj odgovarajuchoj manifestaciji, aka komunalno opijanje, zapijanje, dopijanje i slichne radosti. Eh, a tada, njih dvi ushetaju u razjarenu rulju potpuno nonshalantno, gotovo ne primjechujuchi da su upravo josh jucher imale glavu u ionizatoru fotonskog dielektrichnog nechega... Naravno, njih dvi pronadu neku sasvim, ni njima potpuno jasnu, 6. temu za razgovor dok korachaju prema gomilici zhenskih stvorova koncentriranih na istochnoj strani brda - klupchica. A tada... Kad jedna iz te, gore spomenute, gomilice primjeti ove kako dolaze, primjeti sasvim novu, josh prepunu plazmatsko-deriviranih chestica sjaja i zakreshti njihovo ime intenzitetom koji za debelo nadjachava rad mlaznih motora Airbusa A380 pri uzlijatanju sa punim teretom dok mu vjetar od 250km/h pushe u nos, a pilot je propali lijecheni alkoholichar dok mu kopilot pushi *****. E, tako negdje otprilike. A za to vrijeme, njih dvi nabace zachudenu facu i u nevjerici govore kako ta frizura nije nishta, nishta im ne znachi. Ipak svi, pa i kopilot punih usta, znaju da to nije tako. Ali taj se ritual ponavlja non-stop, kao da je postao neko nepisano pravilo, on je posljedica uzroka (ritual <- zhensko), derivacija tendencija i bla bla...
I onda che njih dvi, laganim korakom odshetati u shkolicu nashu nam predragu, ili pak do klupchice na kojoj u mraku nochi lezhi povecha kolichina veoma neukusnog picha, ali svi mi posjedujemo moralni kompas koji nam nalazhe da se rijeshimo istoga. Njih dvi uzhivaju u novostechenom statusu novofrizurica sve dok ne naleti neki pijani / nepijani visokoelokventirajuchi, überinteligentni i super pametni konj u vidu mushkarca koji che na pitanje "Jel ti se svida?" / "Shto vidish novo na meni?" samo promuljati neshto i dodat na kraju "Ne!11!!1!" ili "WTF?!1?1!?!!?!" i odglavinjat u nepoznatom smjeru u noch / shkoli (gotovo pa ista stvar, ne?), a ona che ostat stajati tamo i mislit "Koji konj!". Nedo bog da joj se svidao.


Prehlada.
Bijah u subotu na poloj-shumetina-dodaj_ovdje_shto_hochesh festu. Svirali Tu-dumovci (shto kazhete da napravite sajt? Dobrovoljiram se za dizajnera, urednika, hostesu i hostera mouthwash) i tamo skakao ko' budala (mozhda bez ko'?), sjedio na zemlji oko vatre koja se chinila kao da che trajat duzhe no noch, pio pivo koje je bilo sasvim oke i sve to u majchici. Ali je bilo super. Palo je od tada josh glupih odluka, poglavito onih o odjevanju tako da se sve to eksponencijaliralo i dovelo do prehlade koja je trajala u svom svom zamahu sa srijede na chetvrtak. Ali je bilo super. Ovo shto chu sada rechi che nekima moooooooooozhdaaaaaa zvuchati chudno, ali ja volim biti bezazleno prehladen - sve poprimi takvu nekakvu zlachanu boju, pomaknem glavu i 5 minuta nakon toga slika mi se dana iz ochiju mojih josh pomiche, imam dojam kao da me sa svih strana pritishchu zagrijanim jastucima od najmeksheg perja, sve se provlachi kroz zlatnu maglu koja usporava dogadanja. Jutros sam, evo jelte, zdrav. I sve je opet isto: saturacija u pravim omjerima, kontrast na starom. Sada su ostali samo negativni aspekti prehlade - shmrcanje, balavljenje. Ochekujte uskoro vidjeti na vijestima kako se greenpisovci vezhu za mene, a na njima natpisi "Sprijechimo unishtavanje prashuma!!1!!". Nadam se da ste skuzhili da pokushavam asocirati na chinjenicu da troshim maramice i slichno, nosu prihvatljivo, ispuhalo. Hip hip hure... Apčiha!


If I were a bird...
Vjerojatno je do prehlade i one zlatne magle koja je sve poljepshavala, ali jucher se zdesilo nekaj zanimljivo - dvi lastavice, na reshetkama prozora nashe nam predrage shkolice (jelda su bile super V.M.?). Ono shto me posebno osapnulo jest bio taj kontrast: mi unutra, ja bolestan, unutra tmurno (nije profa kriv), sve nekak smireno, spokojno, a eto njih dvi na reshetke se doshle igrat, skakutat i prkosit. I malkoc su one tamo stajale, gledale i chudile se. A vech sljedechi trenutak puff! Nema ih.

np: Hladno pivo - Kaže stari

Zakljuchak:
I.Z. je jedna veoma zlobna, sramezhljiva i neshvatljiva profa. I.S., mushko, je natjerao K.S. gotovo do placha. Od smijeha. A mene je ista zamalo ubila. Sudoku je zarazan. Proklet bio sudoku. (rofl, I.B.). Idemo pijanchevati ovu subotu i drushtveno se oplemeniti.

Kaže stari: ''Što vam fali su bar neki ideali!
Ili netko da vas tlači da niste samo potrošači!''
Ja ne kužim kaj on brije, nisam rođen tol'ko prije
Al izbjegavam tenzije zbog njegove mi penzije



//edit:
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24



| komentari (14) | print | # |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.