25.11.2006. / subota

Breakbeat večer

Ne znam od kud da počnem. Predobra atmosfera,kao i uvijek masu poznatih faca,muzika totalno u nekom funky stilu. Prva 2-3 sata sam proveo u trčkaranju okolo po Alter Egu,a ostalo vrijeme-PLEŠUĆI! Nema dobrog izlaska bez makar 2 sata plesanja.

E da,baš kad sam se najmanje nadao zabrijao sam s jednom curom. Ima 20-21 godinu,zove se Danijela i jedino što mi sada preostaje je doći do njenog broja mobitela(za to će mi biti potrebno oko 5-6 poziva)pa da vidim ako se da napraviti nešto više iz tog brijanja.

To bi bilo to...bez da spominjem koliko sam se zatuko...Buahahahaha :-)

P.S. Možda kasnije isfuram i neke slike sa partya...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.usVirgin Helena

Image Hosted by ImageShack.usMorpheuss

- 13:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

24.11.2006. / petak

Buđenje i kombiniranje

Danas sam se probudio i odlučio da ću "kvalitetno" izgubiti dan! Nazvao Robia(diži se stoko!),poručao i...izletio van iz kuće.
Dolazim kod Robia,a on me pita:"Posudiš mi 200kn?"
"Pa naravno",odgovaram mu ja i odmah zatim ga pitam:"A što će ti tih 2 glave?"
Nema odgovora nekihz 10-ak sekundi,a onda kaže:"Pa treba mi za nešto,ali bez brige,vratim ti do ponedjeljka."
"Ok."

Ide se na Nešto Novo(breakbeat)

Paket za 50kn i boca vina...ili...2 mića brzine-pitanje je sad!?
Imam 66kn. Starci će dati 100kn,nona 30 i to je to. Frend će posuditi nekih 30kn za upad pa mu vratim čim uđem unutra(mutni poslovi i tako to).

Razumem da deca piju i da se drogiraju,ali da sede na ladnom betonu?!?!? HEHEHAHAHUHU

Ludilo u mojoj glavi prije izlaska i to je sve!

Uživajte jer petak je dan za metak!

- 12:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.11.2006. / četvrtak

WTC navrh glave

21.11.
Ujutro-Wow,otvorio se WTC!!! Ajmo ga pogledati...sve super,ima zanimljivih stvari,ok robe,dobre tehnike,veliki pizza cutevi(hehe)...
Ok,pogledali šta ima i otišli zadovoljni.

Navečer-Opet otišao sa svojom dragom,khm,frendicom(radije bi da je nešto više od toga,ali šta je tu je)...uglavnom,zabavio sam se s njom i,kao i uvijek,nasmijao do suza jer je cura urnebes.

22.11.
Ujutro-Opet u WTC...nema škole,a WTC nam prvi pao na pamet.Već sve poznato,a ona jebena vrućina prokuhava svaku fucking stanicu u meni!!! Ajmo ća,molim vas!?

23.11.
Ujutro-Probudio se,frend me zove na kavu. Gdje ćemo? Pa gdje drugdje nego u WTC!? Ajmo! Robi,Fish i ja... Dođemo na odredište,a nema ni pol slobodnog mjesta. Sve puno kavopija,ali postoji tu i nada da se oslobodi neko mjesta kroz sat-dva. Odustali i otišli na Donju Vežicu u East River.

Navečer-Zove Sajla da odemo do...do...do... W T C - a!!! Pa zašto ne,baš mi se da opet malo pregrijati među stotinama ljudi. Na kraju kupili nešto cuge u Konzumu i otišli na vrh da to ispijemo i potom se napokon odlučili otići ća na Tihovac.


Ma ajde dovraga s tim Tower Centrom. Drago mi je da se takvo našto otvorilo u Rijeci,ali što je previše je previše! Mislim da ću se kloniti tog mjesta sve dok ne odlučim otići s nekom namjerom da nešto kupim tamo,a ne da samo zujim i prokuhavam!

- 23:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Štrajk je prava stvar

Šta bi ja sada radio da nema štrajka...???Hm.............
Vjrojatno bi razmišljao šta imam za učiti za sutra,onda bi posegnuo za knjigom,brzinom munje odustao od učenja i zbrisao van.Gledam vijesti i nema škole ni sutra.Znači-danas van s ekipom do nekih pol noći(ipak se treba čuvati za sutra).
Sutra u ex Točku na Nešto Novo:

24.11.2006.
NEŠTO NOVO

lokacija: Alter Ego, Rijeka
lineup:
DJ´s:
VIRGIN HELENA
VERBAL
MORPHEUSS

VJ:
LIIK (Zg)

svira se breakbeat!
upad: 30 kn

Recimo da mi se ta vrsta elektronske glazbe(GLAZBA=totalno glupa riječ kada se rabi za označavanje moderne muzike,ta riječ je više za vrijeme Mozarta i njegovih kompića)u zadnje vrijeme sve više sviđa-isto kao i electro...valjda sam napokon shvatio da hard techno nije sve u elektronskoj !!MUZICI!!

"Nešto Novo" sasvim dobro opisuje sutrašnji party jer publika u Rijeci još nije dovoljno upoznata s tim stilom elek. muzike... Svi su pozvani(kao i uvijek)...treba se potruditi da se "Nešto Novo" ponovi...
Doživljaje s ovog partija moći ćete pročitati u subotu ujutro/popodne...a do tad(ili do sutra) POZDRAV =)

- 18:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Otvorio i ja svoj blog

23. studenog 2oo6. u 16:48 sati uz hard zvuk Switchblade-ovog Master Killera otvorio sam i ja svoj blog. Valjda ću imati dovoljno često volje da nešto napišem...

- 16:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.