Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brutall

Marketing

WTC navrh glave

21.11.
Ujutro-Wow,otvorio se WTC!!! Ajmo ga pogledati...sve super,ima zanimljivih stvari,ok robe,dobre tehnike,veliki pizza cutevi(hehe)...
Ok,pogledali šta ima i otišli zadovoljni.

Navečer-Opet otišao sa svojom dragom,khm,frendicom(radije bi da je nešto više od toga,ali šta je tu je)...uglavnom,zabavio sam se s njom i,kao i uvijek,nasmijao do suza jer je cura urnebes.

22.11.
Ujutro-Opet u WTC...nema škole,a WTC nam prvi pao na pamet.Već sve poznato,a ona jebena vrućina prokuhava svaku fucking stanicu u meni!!! Ajmo ća,molim vas!?

23.11.
Ujutro-Probudio se,frend me zove na kavu. Gdje ćemo? Pa gdje drugdje nego u WTC!? Ajmo! Robi,Fish i ja... Dođemo na odredište,a nema ni pol slobodnog mjesta. Sve puno kavopija,ali postoji tu i nada da se oslobodi neko mjesta kroz sat-dva. Odustali i otišli na Donju Vežicu u East River.

Navečer-Zove Sajla da odemo do...do...do... W T C - a!!! Pa zašto ne,baš mi se da opet malo pregrijati među stotinama ljudi. Na kraju kupili nešto cuge u Konzumu i otišli na vrh da to ispijemo i potom se napokon odlučili otići ća na Tihovac.


Ma ajde dovraga s tim Tower Centrom. Drago mi je da se takvo našto otvorilo u Rijeci,ali što je previše je previše! Mislim da ću se kloniti tog mjesta sve dok ne odlučim otići s nekom namjerom da nešto kupim tamo,a ne da samo zujim i prokuhavam!

Post je objavljen 23.11.2006. u 23:10 sati.