petak, 26.10.2007.

ANAKONDINO PARENJE!!!

Dakle, upravo vidjeh kako to One rade...kapa dolje.

Znači, anakonda je jedno sto put veća od mužjaka.

Anakonda, kad joj se seksa, počne lučiti neki hormoski miris i dozove u prosjeku 10 luzera. Malih. Oni se onda omotaju oko nje, i plaze po njoj. Ajmeeee...

Tako zamotani ostanu cca 10 dana. nononononono

Suprotno mišljenjima o zmijama, anakonde imaju neke ostatke nekih nogica, u obliku klitorisa, odnosno nekakvih panđica, kojima grebuckaju anakondu stimulirajući je i napaljujući je da odabare baš njih... rolleyesrolleyesrolleyes

No, ANAkonda ZNA da je jedan ko nijedan...pa ona DOZVOLI bar dvojici da je maznu!!! Očigledno, njena rodnica ne dopušta fajt suparničkih spermija kao naše malenkosti.

Osim toga, muško AnoKonde, ima DVA PENISA!!! Komada DVA!!! I kad mu Ana dopusti, on ejakulira iz oba dva...!!! Ne znam dal ANA i svrši dvapuu, po svakom penisu, i jako bi voljela da su prikazali kako izgleda svršavanje ANAkonde...nekako imam feeling da se uvija....zubo

Nakon obavljenog seksa, ANA je trudna isto ko i mi. CCA 9-10 mjeseci (da da, isto ko i mi, kad nismo sigurne sa kim smo ostale trudne...). EVO JEDNE TEORIJE O NASTANKU SINONIMA "ZMIJE" ZA ŽENE...al samo jedne...teorije.
Nakon toga izbaci jedno 50-tak malih Ana...koje odmah moraju mislit o sebi.... jebe se njoj za te crvuljke. nema dojenja...jerbo, ko je vidio još zmiju sa sisama...??? Malo ih preživi...al eto...bar je Ana uživala...pa ide po još. Nezasitnica jedna...!!!

No, ono što me muči je činjenica da se nije vidio sa^m čin penetracije...a to me oduvijek zanimalo...kako ZmijaN uvali Zmiji???

Tako da, ako postoje bilo kakvi gmazoslovci na ovom blogu...ja bi vas lijepo molila da mi objasni tu penetraciju...jerbo ja koncipiram da je AnOkond sav jedan Penetrator...i voljela bi znat dže mu je alat???

Aj bok...ovo je bilo samo btw.

jel ima dobrovoljaca za oralni seks? roflroflrofl

- 12:34 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

...ja sam:...žena dijete... 33 godine (kad prije pobogu?) ...majka katastrofalna. ...supruga još gora.
AKTUALNA DIJAGNOZA: čekam da se shrink vrati sa mora pa da vidim šta će sad smisliti...možda ovog puta provali da sam "dobro" jer je ostao bez ideja. Totalno izgubljena između Snova i Stvarnsoti...koji se u zadnje vrijeme često isprepliću... Živim isključivo na potezu kuhinja, krevet, komp...i obrnuto. Tu i tamo odem i do WC-a.

MALA NAPOMENA: ...molim stručnjake, obrazovane književnike, zdrave ljude, one koji znaju kreirati svoje web stranice i ine "starosjedioce", kao i novopridoše mrzioce svega i svačega da DOBRO promisle prije nego me ogade jerbo bi me mogli nositi na "dušama" i pritom zaraditi prijavu od strane "Udruge za zaštitu histeričnih".

Hvala!

...gdje ste to došli:

Tamo gdje ja očajnički pokušavam uhvatiti Misli moje početverostručene ličnosti! Manje više, ovo je jedan Veliki Iscjedak. Glavna supstanca još uvijek čami u glavi...i prijeti eksplozijom. Čak je ni Xanaxi ne mogu više obuzdavati...
...pumpa za probušeni Ego:

Free Hit Counter
Free Hit Counter...da znam zašto i kad sam extra luda:

CURRENT MOON