Oglasi ona trazi njega - Pravi datiranje

utorak , 01.01.2019.

Ona traži njega










Click here: Oglasi ona trazi njega






Ovo maleno plavoooko savršenstvo nema još ni 2 meseca. Ljubica je mrva jedna od mačeta koja se ponaša kao igračka sa novim baterijama.



oglasi ona trazi njega

Mačići su istog dana transportovani u Valjevo kod mačke dojilje, ali je samo ona preživela. Stara je oko 2 meseca, a poreklo joj ne znamo jer je ostavljena sa još tri mačeta u kutiji pre nego što su i progledali u blizini zemunske pijace. Kontakt preko Kp poruke Marica je prava pravcata devojčica.



oglasi ona trazi njega

ONA TRAZI NJEGA-KRAGUJEVAC - NAPOMENA: REKLAMIRANJE SAJTOVA ISTE STRUKTURE KAO NAS PORTAL NECE BITI ODOBRENO, MORACE PRVO DA NAM SE OBRATE PISMENIM PUTEM.



oglasi ona trazi njega

Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno. Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa. Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu. Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa. Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.



Trazim decka ,smjeh do suza
Nakon brojnih neprilika, dospeva u ruke Osmanu Ferađiju, velikom evnuhu i savetniku sultana od Maroka, koji za svog gospodara Mulu Ismaila traži izuzetnu ženu da bi mu postala treća supruga... Ona je najumiljatije mace koje sam imala a bilo ih je puno Ona je prava pricalica. Vrlo je jednostavno i pristupačno i koriste ga milioni ljudi diljem svijeta. Njen brod presreću pirati i Anđelika završava na Kritu, odakle uspeva da pobegne. Pojedinci neka ne smaraju a pozeljno je da je dama NEDEPILIRANA i vitkija. Mama maca ga je dovela i ostavila ispred vrata jedne starije žene iz Zemuna, ona je ozbiljno bolesna i ne može da brine o njemu. A onda ih je bilo još i uglavnom su nesrećno završavali. Namijenjen je isključivo muškarcima, te za pregled svih aktivnih oglasa se treba registrirati. Hitno mu je potreban dom kod odgovornih ljudi. Zato sada objašnjavam da: Štene nije saksija. Ona je sterilisana, ociscena od svih unutrasnjih i spoljasnjih parazita, uredno pregledana od strane veterinara i dobrog zdravljaIma kucne manire, naucna je da ide na povodac i bez njega, poslusna i druzeljubiva. On je njena budućnost.

[Upoznavanje javnih sluzbenika sa pravnik aktima|Slike za odrasle|Kako upoznati prijatelje u srednjoj]






Oznake: ona, traži, njega

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.