Bottom seeking Top

04.10.2005., utorak

The power of prayer

Pedro mi je stalno u depresiji i na velikim mukama u zadnje vrijeme zbog svog Marka iz Ohia. Nije udaljenost najveći problem, nego Markov dečko na Filipinima kojem Mark ostaje vjeran. Želi ga dovesti u USA, ali su za to izgledi jako mali. S druge strane, Mark i Pedro i dalje provode sate na telefonu i na chatu, obojici je jasno da gaje osjećaje jedan za drugoga, ali Mark jedostavno ne želi prekinuti (nemoguću) vezu sa svojim (skoro duplo mlađim) filipincem. Koga to ne bi izludilo.

Zbog toga je pobožni Pedro u zadnje vrijeme svako jutro u crkvi gdje moli Boga da ga upravi u pravom smjeru: ako je Mark njegov suđeni, da mu da strpljenja i da ih dovede skupa, a ako nije, da to što prije uvidi i nastavi dalje. Volio bih Pedru održati lekciju o besmislu ove njegove molitve, ali ne želim jer smatram da molitva ima meditativnu vrijednost pa mu može koristiti. Bolje je za njega da molitvom i meditacijom smiruje živce.

Zajedno s molitvom, Pedro se odlučio na još jednu žrtvu: suzdržava se od seksa jer smatra da će time poboljšati svoje izglede da dobije Marka. Ali celibat nije lagan, osobito ne u gay svijetu! Neki dan je na jednom seminaru naletio na jednog egzibicionista koji ga je slijedio u WC i tamo pred njim masturbirao. Ubrzo su jedan drugog masturbirali, ali to nije dugo trajalo. Pedro se nije mogao opustiti na javnom mjestu pa je zbrisao. Poslije je bio sav u šoku zbog ovog posrnuća, pa sam ja morao glumiti tarapeuta i objašnjavati kako to nije bilo ništa bitno, te da mu to neće uništiti šanse s Markom...

Simple minds! Pedro je jedan od onih ljudi koji me ponekad izluđuju svojim jednostavnim razmišljanjima (da ne kažem glupostima), a ponekad poželim da mogu i sam biti tako jednostavna uma i ne razbijati glavu puno napornijim problemima.

- 08:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Links


Free Website Counters
since Feb 18, 2005