Bottom seeking Top

11.03.2005., petak

Brak i obitelj

Zašto se pederi žene ako zapravo pate za muškarcima? Ima nas jako puno koji to naprave. To je jedan od načina da se uklopimo u društvo (ako nas crkva ne privuče, ako ne možemo podnijeti da nas žale jer smo neženje, ili ako se ne ubijemo u međuvremenu). Iznenadio sam se koliko sam knjiga našao na tu temu ovdje u Americi. Nedavno je Oprah obradila tu temu u svojoj emisiji. Ima nas koji to naprave iz straha i zapravo nikad svoju homoseksualnost ne pokušaju prakticirati. A ima i onih koji svjesno ulaze u brak iako usput spavaju s muškarcima. Mnogi shvaćaju vrlo dobro da bez braka i djece ne mogu potpuno ostvariti sebe u homofobnom društvu. Brak je onda jedini izlaz.

Ovdje ne želim govoriti o biseksualcima. Njih na neki način smatram sretnicima jer ih žene mogu zadovoljiti kao i muškarci. Njima nije problem stupiti u brak, pa čak i biti vjeran svojoj ženi ako to žele. Ovdje govorim o ljudima koji su prvenstveno homoseksualci i žene ih malo ili nimalo ne zanimaju. Nekoliko Julijinih prijateljica kažu mi kako im muževi nisu zainteresirani za seks. Ako mladi i zdravi muškarci nisu zainteresirani za seks sa svojom ženom, za to postoje samo dva objašnjenja: ili se seksaju s drugim ženama, ili ih zanimaju muškarci. Žene, ne zavaravajte se da su vaši muževi nešto posebno ako od vas ne traže redoviti seks.

S druge strane, ima i žena koje vole homoseksualne muškarce. One se pomalo pogrdno nazivaju – fag hag. Te žene uživaju u društvu homoseksualaca, međutim, oni nikada ne mogu ispuniti njihova očekivanja. Juliji su se uvijek sviđali pitomi neagresivni tipovi poput mene. U zadnjih godinu dana saznala je da su još dvojica tipova s faksa za koje je bila zainteresirana "postali" pederi.

Keith se oženio bez da je bio potpuno svjestan prirode svoje seksualnosti. S vremenom je skužio da ga njegova žena baš ne može zadovoljiti te da mu puno više odgovaraju muškarci. I on i žena su radili jako puno i malo vremena provodili zajedno. Kad je zatražio razvod od žene, nije rekao zašto, ali očito nešto u njihovom braku nije funkcioniralo. Žena je u očaju pokušala spasiti brak. Prestala je uzimati pilule protiv začeća. Uskoro je zatrudnjela. Keith nije imao izlaza, odlučio je ostati u braku i brinuti se za svoje dijete.

Kad im je kćerkica navršila godinu dana, žena je priznala Keithu da je namjerno zatrudnjela kako bi ga zadržala u braku. Keith se jako razbjesnio i priznao ženi da je tražio razvod zato jer je homoseksualac. Žena je poludjela i pobjegla. Ostavila je dijete i muža i nestala. Nije se pojavljivala godinu dana. Keith se sam brinuo za svoju djevojčicu. Kakve su to žene koje mogu napustiti svoje malo dijete???? Ima nas svakakvih!

Nakon godinu dana žena se vratila. Ona i Keith sad žive blizu jedno drugog i nastoje provoditi što više vremena sa svojom kćerkicom. Zajednički cilj im je da joj pruže što bolji odgoj i obrazovanje. Žena se nada da će moći obnoviti brak s Keithom, ali on je u vezi s mojim prijateljem Donom. Don se žali da žena stalno radi probleme u njihovoj vezi jer želi Keitha samo za sebe.
- 21:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Links


Free Website Counters
since Feb 18, 2005