drago boric

četvrtak, 22.01.2009.

MLADEN BRLEKOVIC,BREST KOD PETRINJE,ZRTVA PETRINJSKOG CETNICKOG ZULUMA.A"KRAJINSKI SUDIJA",CETNICKO DJUBRE NIKOLA SUZNJEVIC,KAO,"NEMA POJMA"!?

27.sijecnja na mail adresu nase redakcije stigla je poruka iz Srbije.Petrinjac,koji je nakon"Oluje"otisao TAMO DALEKO nudi svjedocenje o zlocinima koje je srpska paravojska pocinila na okupiranoj Banovini.Osim toga je zamolio da ga se spoji s obitelji nestalog Hrvata Brlekovica:
ZNAM DOSTA O SMRTI IZVJESNOG BRLEKOVICA IZ SELA BREST KOD PETRINJE.GLEDAO SAM LICNO KAKO SU DECKA(BRLEKOVICA)MUCILI U LJETO 1995.GODINE TAKO STO SU GA SETALI OD KAFICA DO KAFICA I RECKALI NOZEM PO VRATU,A KASNIJE SU GA,KAKO SAM CUO,UBILI.
Zasto je odbjegli petrinjski Srbin odlucio svjedociti nakon gotovo 11 godina?
Ankica Brlekovic sina je posljednji put vidjela prvoga dana lipnja 1995.kada je krave odveo na pasu.Brest,mjesto na Kupi,tada je bio prva crta bojisnice.Mladen se nikada nije vratio.
ANKICA BRLEKOVIC(MAJKA NESTALOG MLADENA):DOCEKALA GA JE GRUPA IZ PETRINJE KOJA JE PRESLA KUPU,DOCEKALI SU GA I NASILNO GA ODVELI PREKO KUPE CAMCEM.
Netom nakon otmice pregovaralo se o Mladenovoj razmjeni.Srpsku stranu predstavljao je"KRAJINSKI SUDIJA",po zlu spominjani NIKOLA SUZNJEVIC.Kada se vratio u Hrvatsku nakon"Oluje",Mladenovi su roditelji naisli na zid sutnje.
ANKICA BRLEKOVIC:JA I MUZ I SIN SMO ISLI K NJEMU I MOLILI GA DA NAM RECE KUD JE NESTAO NAS SIN.
ON JE MEDJUTIM REKAO:JA O TOME NISTA NE ZNAM,NEMOJTE ME NISTA PITAT!
Do roditelja su u medjuvremenu dolazile proturjecne vijesti,od toga da im se sin nalazi jos u srpskom zatocenistvu do toga da su ga Srbi odavno likvidirali.
ANKICA BRLEKOVIC:JAVLJALI SU NAM SE,ALI,TO STO NAM JE GOD JAVLJENO,DA JE POKOPAN NA SAMARICI I NEKE INFORMACIJE,NISTA SE TO NAMA NIJE POTVRDILO.TU NIJE PRONADJEN.
(Ivana Mandic,"PRICA IZ HRVATSKE")

- 14:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • rokenrol

Linkovi