drago boric

ponedjeljak, 05.01.2009.

Milan"Erotel Serif"Bandic,zagrebacki gradonacelnik,Thompsonovac-MILANE,DAJ DOVEDI PONOVO THOMPSONA NA TRG,GLASAT CEMO ZA TEBE!

Zagrebacki gradonacelnik stiti svoje ljude

BANDIC NE DA SVOGA KIKASA

Teska srca Bandic je smijenio Slobodana Ljubicica iz Poglavarstva i to navodno na njegov zahtjev.Iako Bandic kaze da je Kikas svoj posao obavljao"posteno,savjesno i odgovorno",bez obzira sto"nije nikog ubio ni lose radio",pa cak"nije ni uzeo nista".Ali eto,medijski pritisak bio je prejak i gazda Milan odrekao se svog Kikasa.Gesta vrijedna hvale.
Kad ne bi bila gesta.I to isprazna.
MARKETINSKI POTEZ
Ljubicicu bio ionako,zajedno sa svim clanovima Poglavarstva,istekao mandat u svibnju.Dakle,mogao je mirne duse sjediti jos tri mjeseca u Poglavarstvu,novinari bi se nekako strpjeli do proljeca,ali Bandic je ipak morao povuci marketinski potez.Rijesio se predizbornog utega,ali ga nije u potpunosti odbacio.
Ako USKOK u iducih par mjeseci ne skoci za vrat Ljubicicu,on ce sigurno biti angaziran u Bandicevoj kampanji.Ako nakon toga ne zavrsi iza resetaka,ponovo ce predstavljati jednog od kljucnih suradnika novog/starog gradonacelnika.
Mozda Kikas nanosi stetu Bandicu u medijskom svijetu,ali u stvarnom svijetu sve to obilato nadoknadjuje.
Zagrebacki gradonacelnik zrtvovao je svog vjernog suradnika nakon sto je na web stranicama Holdinga oblacen Igor Radjenovic.Nije ga smijenio zbog sumnjivih poslova sa zemljistima,pogodovanja na natjecajima ili dodjeljivanja poslova mimo natjecaja,zbog beskrajnog zaduzivanja gradjana i netransparentnog trosenja novca gradjana Zagreba.
Smijenio ga je zbog"budalastine i nepodopstine".
SMJENJIVALI GA TRI MJESECA
Kao sto je Bandic svojedobno podnio posljedice zbog voznje u pijanom stanju(i bijega s mjesta nesrece,podmicivanja policajca...),sada je
Ljubicic trebao odgovarati zbog objave inkriminirajuceg materijala na internet stranici.Jer,zna se,sve su to fini i moralni ljudi.Becka skola.
U rujnu je protiv Kikasa podignuta optuznica zbog neovlastenog iznajmljivanja rent-a-cara u Zagrebackim cestama(jos jedan veliki grijeh-26 tisuca kuna),da bi se Kikasevo smjenjivanje otezalo jos puna tri mjeseca.Istovremeno,djelatnici Zagrebackih cesta protiv kojih je Drzavno odvjetnistvo podiglo optuznicu i dalje uredno rade u tom gradskom poduzecu.Nije razjasnjeno ni tko je naredio premlacivanje Radjenovica,niti su odgovarali oni koji su uzimali novac iz Zagrebackih cesta za svoju politicku promociju,poput Nenada Ivankovica.
Sredisnjica SDP-a hvalila se kako je upravo ona zasluzna za micanje Kikasa iz Holdinga,ali bilo je to kao da su upalu slijepog crijeva izljecili zaustavljanjem proljeva.Pacijent je i dalje kriticno.
(index.hr)

- 13:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • rokenrol

Linkovi