L'angolo bordeaux

ponedjeljak, 09.07.2007.

Od sutra....godišnji odmor!

Preživjela sam. Neki dijelovi mozga su mi oštećeni, ali preživjela sam. Gotova je još jedna školska godina, neki maturanti su otišli (ovi drugi će valjda u kolovozu), i sad je došao na red mir. I državni ispit, pas mu mater.

Proteklo je razdoblje bilo gadno. Gadnije nego što sam očekivala. Indikativno je to da sam ja cijelu godinu tupila o tome kako matura nije formalnosti, kako se ipak treba učit, pogotovo kad se iz nekog predmeta četiri godine imalo jedva dva...na kraju je manje od pola lumena završilo svoje srednješkolsko školovanje. Blago meni. Manje diploma za pisat. Jer pišemo ih ručno.Moja škola je još u 19. stoljeću.

E da...postala sam poznata, sad cijela nacija zna da ne poznajem djela Vladana Desnice a ja imam (odnosno nemam još) nekoliko tisuća kuna više na svom računu.

I tako sam od sutra na godišnjem. A najavili su ružno vrijeme i temperature niže za do deset stupnjeva. Danas je kao u paklu. A sutra ćemo navuć duge rukave i tenisice.
Bila sam dvaput na kupanju, diskretno pocrnila. Najdraži je angažiran u farbanju svoga stana (naš je još daleko od te faze....pizdim već lagano) tako da zajedno još nismo bili. Fali mi moj Najdraži.
Prijateljica se zaljubila. Baš mi je drago za nju.

E da...velika vijest je ta da durex opet profitira od nas. Pozdravila sam sintetske hormone i vratila se prirodi. Nadam se da će bit milostiva i da prvog dana menstruacije neću požalit zbog te odluke i neću pretresat stan u potrazi za Voltarenom. Još veća vijest: vratio mi se libido. Najdraži kaže da nisam baš normalna zadnja dva tjedna.
Baš je sladak...ja to isto mislim, ali za posljednjih 27 i pol godina...

- 17:16 - Komentari (6) - Isprintaj - #