...I've seen a million faces an I've rocked them all...

26.05.2006., petak

Pripreme naših protivnika za SP(AUSTRALIJA)

Australija pobijedila Grčku!!!naughtynut
U pripremnoj utakmici za Svjetsko nogometno prvenstvo odigranoj u Melbournu između Australije i Grčke, pobjedu je upisala domaća momčad. Pred prepunim tribinama Cricket stadiona, 95.903 gledatelja, niti jedna momčad nije pokazala previše nogometnog umijeća...
Image Hosted by ImageShack.us
Australija je ušla u utakmicu sa nešto većom željom za pobjedom, no osim trenutnih bljeskova Josipa Skoke i Marca Bresciana nije ostavila poseban dojam. U petoj minuti golman domaćih Željko Kalac pokazao je nesigurnost izletom u prazno na ubačaj Karagounisa, ali na sreću domaćih Grci nisu imali namjeru postići pogodak na ovoj utakmici. Do 16. minute igralo se pretežno na sredini terena bez prilika. Tada je nakon udarca iz kuta Bresciana lopta završila na 17 metara kod Skoke koji prekrasnim udarcem gađa gornji suprotni kut Nikopolidisovog gola i dovodi zlatno-zelene u vodstvo. Osam minuta nakon toga vrlo dobar Bresciano sa 28 metara iz slobodnog udarca puca nekoliko centimetara pored lijeve vratnice. Do kraja prvog poluvremena više se ništa nije zanimljivo dogodilo. U par navrata obrana domaćih pokazuju nesigurnost, ali Grci to nisu iskoristili.
U nastavku Otto Rehhagel radi četiri izmjene i Grci počinju igrati agresivnije. U 51. minuti nakon slobodnog udarca za Grčku domaćini ponovno slabo reagiraju u obrani, Panagiotis Lagos ostaje sam, no njegov udarac je neprecizan. Dvije minute nakon toga slična situacija, Australci ponovno ostavljaju Lagosa samog koji je i ovaj put neprecizan. U drugom poluvremenu je nizozemski strateg na klupi Australije Guus Hiddink napravio četiri izmjene koje nisu urodile plodom. Australija je imala nekoliko poluprigoda, no utakmica je završila pobjedom domaćih 1:0.
Bila je to tipična prijateljska utakmica bez prave natjecateljske agresivnosti, a samim tim nije bilo pravih akcija i pravog nogometa. U redovima Australije najviše su pokazali Josip Skoko i Marco Bresciano. Skoko odličnim pregledom igre, preciznim dodavanjima i naravno, prelijepim pogotkom. Bresciano je pretrčao više nego bilo koji igrač na utakmici, bio je opasan svojim ubačajima i s lijeve i s desne strane i svojom igrom ostavio je vrlo dobar dojam. S druge strane Grci su imali nekoliko prilika u drugom dijelu susreta, no to nisu znali iskoristiti.
-ovo smatram veoma važnim podatkom za naše za sp jer mislim da su nam klokani naj protivnici za osvajanje drugog mjesta u našoj skupini((budimo realni--brazil je brazil))hrvatskahrvatska
- 09:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

-Opis bloga-