Photobucket

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (7)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (5)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (6)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari-On/Off

Opis bloga

Ovaj je blog posvećen najboljem rock bendu na svijetu koji se zove BON JOVI !!!! I ovdje ću pisati samo o njima.
moj 2. blog

marija rock
rinčy
bonjovi_4ever
luca
ivana-split

Najnovije na youtubeu:




Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

SPOTOVI
Najnoviji:
Till we ain`t strangers anymore


Lost highway 2007.


(You want to) Make a Memory


2000.-te
Have a nice day


Who Says You Can`t Go Home


Everyday


It`s My Life


90-te
Lie To Me


Something For The Pian


I`ll Sleep When I`m Dead


Bed of roses


Always


80-te
Blood On Blood


You Give Love A Bad Name


Wanted dead or alive.


Bad Medicine


Born to be my baby


Livin` on a prayer

FUNNY INTERWIEVS...

-smijehnasmijte se do roflsuza gledajući ovaj intervju sa Jonom Bon Jovijemthumbup


-Jon & Richie dance try outs-2002yes


- Jon & Richie - "NAPUŠENI"smokin(yeah dude!!!)


Ova 3 dijela su mi jedni od omiljenihthumbup
-jon kao vlasnik football kluba javno osramoćenrofl


-pitanja publike od kojih boli glavaeek


-voditelj ga "rešetasmijeh"


Richie-Mr Funny-interview


The Band

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

petak, 28.03.2008.

Sambora back to rehab...

-Imam nove vijesti o našem Richieu. U autu su s njim te večeri bile njegova kći,njezina prijateljica te njihova dadilja (neki tvrda da je ipak bila njegova nova cura). Heather i članovi benda su odbili ovo sve komentirati. Kada je Heather to čula nazvala je dadilju i rekla joj da uzme auto te da joj vrati kćer doma.
-Sambora se vraća na odvikavanje,na kojem je prošle godine bio dva puta,ali dobrovoljno. Bliski izvor je izjavio da će ovaj put biti na duže vrijeme. Samo onda ne znam hoće li bend odgoditi nekoliko koncerata ili će pokušati svirati bez njega!!?? Nadam se ovo prvo,makar znam da će Jon izabrati ovo drugo-barem privremeno. Prvi koncert im je u ponedjeljak,pa čemo vidjeti.
-Uz sve to,mediji prenose kako bi Richie mogao biti tužen za ugrožavanje života djece u autu.
P.S.-nemojte se bojati za bend. Sigurna sam da Richie ima potpunu podršku od njihove strane,kao što je i imao oba puta prošle godine.

-S druge strane Ticu cvjetaju ruže! Kako je turneja na vrhuncu-njegova inspiracija za slikanje se povečeva. Pogotovo posjetom Aziji i muzejima u Europi. Tako da će njegovi radovi biti izloženi na jednoj velikoj izložbi koja počinje 07.04., a on će taj dan biti počasni gost. Barem je nekome krenulo!

P.S.-sigurna sam da će biti još novosti,tako da ću se potruditi da ih nabavim što prije,jer ovi naši prokleti mediji kasne po tjedan dana u svemu.

|Komentiraj 55| Printaj| #| *|

četvrtak, 27.03.2008.

Richie je uhićen!!!!

Richie Sambora je u utorak u 22:52 uhićen u Laguna Beach-Kalifornija, zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola. U njegovom Hammeru su osim njega bile još tri žene,s tim da su 2 bile maloljetne. Policajci su ga primjetili kada su vidili da netko maše vozeći se u crnom Hammeru. Richie se morao položiti verbalni i uobičajeni test na mjestu događaja,ali je oba pao. Policija je izjavila, da nakon što su ga odveli u postaju rekao je da želi krvni test. Bio je negativan,i time je dokazao da nema nikakve droge u krvi. Pušten je u 5h ujutro u srijedu sa vlastitim priznanjem i obećanjem da će se pojaviti na sudu 07.svibnja ove godine. Njegov crni Hummer je dan jednoj ženskoj suputnici na čuvanje. Kako sad doznajem izgleda da je jedna maloljetnica bila njegova kći Ava,i da je ta žena bila njegova bivša žena Heather Locklear. Što bi mogla biti istina,jer njih dvije žive tamo. Ali ne znam onda zašto ne piše nigdje da je Heather platila jamčevinu...
Image Hosted by ImageShack.us


P.S.-Richie cijeli svijet je uz tebe. Ti si jači od toga. Ti to možeš pobijediti. Jon,Dave i Tico su tu uz tebe,uvijek i zauvijek. Ali najviše želim da se sjetiš svoje kćeri Ave,koja ti znači sve na svijetu. Učini to za nju. Glazba,fanovi i pravi prijatelji mogu čekati,ali tvoje zdravlje i sreća ne mogu.
Be strong and know prayers are coming your way, today as always. Keep the Faith!
Volim te!Drži se!

Richie Sambora-If I can`t have your love


Richie Sambora-In it for love

|Komentiraj 26| Printaj| #| *|

petak, 21.03.2008.

Destination anywhere...

Hi ljudi! Evo odlučila sam napisati osvrt na film koji sam neki dan kupila---Destination anywhere. Taj je film inspiriran pjesmama sa Jonovog istoimenog solo albuma i naravno Jon ima glavnu ulogu. Jon u filmu glumi Jona-čovjeka koji je imao sve dok nije izgubio kćer koju je netko pregazio. Tada su počeli problemi u barku sa Janie(Demi Moore) koja ga okrivljuje za njezinu smrt, i sa dugovima. Jon se vrača kući u namjeri da spasi brak,no Janie ga prezire. Na kraju Janie ukrade malu djevojčicu koja je bila bačena u smeće i dovezena u bolnicu u kojoj radi. Te njih troje zagrljeni i u plaču odlaze u stan. Film je veoma inspirivativan. Iako,moram priznati, da nisam baš neka ljubiteljica Jonove glume ovdje je gluma u drugom planu. Pa mislim, uz njega i Demi glume još i Kevin Bacon i Whoopi Goldberg... No, meni su se, kao i uvijek, posebno svidjeli posebni dodaci. Naime, Jon priča o svojim drugim filmovima jedući ručak u društvu dvije žene,dvoje male djece i Desmond Child-a. Rekao je kako su na prvi dan snimanja u grad stigli Rolling Stonesi,a on je sav uzbuđen i željan glume došao na set,no svi su ga napali da im nabavi karte za koncert, tako da je umjesto glumeći,dan proveo gledajući pune tribine glumica koje se ludiraju na roliće... Evo znam da je post glup ko stup,al htjela sam vam nešto ostavit da čitate dok ja budem u dalmaciji-cijeli tjedan-tako da vam neću moći odgovarati.
Početak


Kraj

|Komentiraj 47| Printaj| #| *|

petak, 14.03.2008.

RICHIE RECORDED A NEW SONG!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo javljam vam da je Richie napokon snimio novu pjesmu. No, ne za sebe nego za neki kompilacijski CD od nekog tipa(nikad čula ni vidila). Uglavnom,pjesma se zove "Willing to try",balada je i pjeva je sa Travis Tritt i Lucy Woodward. Riječi su predobre,usudila bih se reći da su među najboljima općenito od Bon Jovi-a i Richie-a,ako me razumijete(makar Bon Jovi nema veze s ovim). Ne znam tko je napisao pjesmu i tko je pjeva u originalu,ali čim saznam javit ću vam.Samo poslušajte.



P.S.-čim sam čula kako Richie pjeva ovu pjesmu,shvatila sam koliko je zapravo velika moja ljubav prema njemu. Prije sam se dvoumila tko mi je bolji Jon ili Richie,i nakon naporne trke Richie je u blagoj prednosti,makar je moja ljubav prema njima neizmjerno velika. LOVE U RICHIE!!!

|Komentiraj 62| Printaj| #| *|

utorak, 04.03.2008.

Jon Bon Jovi`s birthday

Evo napokon su došle snimke sa koncerta u Philadelphii!!! Ja sam plakala kad sam ovo gledala...od sreće...Neki koji su bili tamo kažu da je Jon cijelu večer bio nasmijan i da je zračio nevjerojatnom energijom. Večina ih je rekla da je ovo bio njihov najbolji koncert ikad! I da,da, Tico se ošišao! Ma ZAKON!!!!!




|Komentiraj 52| Printaj| #| *|

nedjelja, 02.03.2008.

HAPPY B-DAY JON...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovaj sam post namjeravala napisati točno u vrijeme kad se rodio prije 46 godina. To je 20:45h po njihovm vremenu,a 02:45h po našem vremenu-po noći...Al eto,imam školu pa ne mogu. Neću puno brbljat o nekim zanimljivostima i njegovom odrastanju,jer to je sve već poznato...
Samo ću reći,da se te "davne" 1962. rodio jedan dječak,tamo daaleko u New Jersey-u. Taj dječak je imao san. Imao je životni san---postati rock zvijezda...osnovati bend...postati velik i poznat...postati netko...Nekoliko godina poslije
on je ostvario taj san. Bio je na vrhu-vrhova...popularan...poznat...omiljen...No,to mu nije donijelo unutarnji mir. Radio je...znojio se...htio je opet postati onaj nevin dječak koji je jednom imao san...Danas...26 godina poslije...on je još uvijek na vrhu---vrhova...on je uzor...on je postigao sve što čovjek može postići...on je osvojio sve što čovjek može osvojiti...ima prijatelje...ima roditelje...ima ženu...ima djecu...No,je li mu se ona nevinost nakon svih tih godina vratila?
Najvjerojatnije nije...on tako misli...ja tako mislim...Nikad mu se neće ni vratiti...No, ni ne treba mu... Možda je najveće uspjehe postiga upravo s njom...ali morao je odrasti...ne može zauvijek biti Petar Pan...Po mom mišljenju on je sve te uspjehe postigao zato što je vjerovao...vjerovao da može ostvariti svoje snove...on je sanjao...dok god to radi...ta nevinost će mu ostati u srcu...Svaki put kad mu pogledam u oči, pred menom se stvori onaj preslatki huligan iz spota "Runaway"...on je još uvijek dijete u srcu...i mi svi se nadamo da će to i ostati još barem 46 godina...
I believe,I believe
With every breath that I breathe
You and me can turn a whisper to a scream
I believe,I believe






Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

One day with Jon Bon Jovi

|Komentiraj 118| Printaj| #| *|

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.