Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

Sambora back to rehab...

-Imam nove vijesti o našem Richieu. U autu su s njim te večeri bile njegova kći,njezina prijateljica te njihova dadilja (neki tvrda da je ipak bila njegova nova cura). Heather i članovi benda su odbili ovo sve komentirati. Kada je Heather to čula nazvala je dadilju i rekla joj da uzme auto te da joj vrati kćer doma.
-Sambora se vraća na odvikavanje,na kojem je prošle godine bio dva puta,ali dobrovoljno. Bliski izvor je izjavio da će ovaj put biti na duže vrijeme. Samo onda ne znam hoće li bend odgoditi nekoliko koncerata ili će pokušati svirati bez njega!!?? Nadam se ovo prvo,makar znam da će Jon izabrati ovo drugo-barem privremeno. Prvi koncert im je u ponedjeljak,pa čemo vidjeti.
-Uz sve to,mediji prenose kako bi Richie mogao biti tužen za ugrožavanje života djece u autu.
P.S.-nemojte se bojati za bend. Sigurna sam da Richie ima potpunu podršku od njihove strane,kao što je i imao oba puta prošle godine.

-S druge strane Ticu cvjetaju ruže! Kako je turneja na vrhuncu-njegova inspiracija za slikanje se povečeva. Pogotovo posjetom Aziji i muzejima u Europi. Tako da će njegovi radovi biti izloženi na jednoj velikoj izložbi koja počinje 07.04., a on će taj dan biti počasni gost. Barem je nekome krenulo!

P.S.-sigurna sam da će biti još novosti,tako da ću se potruditi da ih nabavim što prije,jer ovi naši prokleti mediji kasne po tjedan dana u svemu.

Post je objavljen 28.03.2008. u 10:56 sati.