ponedjeljak, 19.02.2007.

Juuuuuuhuuu . . . . .

Eto ovo s lijeve strane,da-da ova slika,e to smo vam moja ljubav i moja malenkost. . Daklem,ako kojim slučajem kliknete na ovu sliku,da-da,ovu s lijeve strane,otići ćete u svijet moje drage,točnije na njen mali otok. . Ne,ne,nisam prolupao. . Probajte i vidjet ćete.
Nismo mi niti Bogzna koliko dugo zajedno,ali definitivno smo oboje osjetili,da je,što bi se reklo,TO TO! Poznamo se mi dosta dugo,još sa jednog otoka malog(Fratarski),ali nikako nismo stupili u ozbiljniji kontakt. . I tako jednog dana,godine gospodnje 2006. meni zazvoni mob. I ....
********** Image Hosted by ImageShack.us **********
A za ostatak upotrijebite vašu maštu ili kliknite na onu sliku na vrhu posta,da-da tu lijevo.

| 12:28 | Komentari (9) | Isprintaj | #

utorak, 13.02.2007.

Evo malo pjesme,jebeš stalno pisanje! !


Sve vam je jasno ! !

| 15:53 | Komentari (13) | Isprintaj | #

srijeda, 07.02.2007.

Sport kojim se bavim!

Treniram Kickboxing;teakwondo u klubu "BAK" Pula pa da o tome i ponešto napišem!!
Kickboxing je moderan borilački sport koji obuhvaća više sportskih grana - disciplina, a to su: Semi contact (Polu kontakt), Light contact (Lagani kontakt), Full contact (Puni kontakt), Low kick, Thai kickboxing, Glazbene forme i Aero kickboxing.

Kickboxing je nastao na osnovama boksa, karatea, taekwondoa, kung fua i drugih više ili manje poznatih orijentalnih ali i zapadnih borilačkih sportova. Osnovni cilj svakoga borca je nadvladati boljom tehnikom, brzinom i snagom svoga protivnika uz maksimalnu sigurnost, toleranciju, poštenje i čast svakog natjecatelja. Jednom riječju, Kickboxing je zapadnjački sport - jedinstven odgovor velikom broju istočnjačkih borilačkih vještina. Prva pravila kickboxinga početkom sedamdesetih je napisao gospodin Mike Anderson - Amerikanac i veliki prijatelj Hrvatske i naših boraca.

U Kickboxingu se koristi maksimalna osobna zaštitna oprema koja se sastoji od kacige (koja pokriva tjeme, bočni dio glave - uši i zatiljak), štitnika za zube, štitnika za prsa (za djevojke), štitnika za genitalije, rukavica (otvorene i zatvorene 10 Oz), štitnika za potkoljenice te papuča (bez đona). Sigurnost svakog natjecatelja je gotovo zajamčena i slobodno se može reći da su povrede u ovom sportu vrlo rijetke, a ako su prisutne onda se najčešće događaju u tzv. tvrdim disciplinama full contactu, low kicku i thai kickboxingu i to u profesionalnom dijelu. Najčešće se tu radi o plavicama, a tu su i povrede - ozljede nosa i arkade. Što se "profesionalnih" borbi tiče, radi atraktivnosti, zaštirna oprema je reducirana, pa se u svim disciplinama ne nose kacige i štitnici za potkoljenice.

| 12:40 | Komentari (2) | Isprintaj | #

četvrtak, 01.02.2007.

OI!

Pogledah svoju tetovažu i sjetih se teme za novi post. .

Oi! pokret se rađa u želji za promjenama,a spoj je skinhead i punk supkulture. On objedinjuje filozofiju radničke klase i stvarno nasilništvo (za razliku od prvovalskog koje je bilo više kao sredstvo šoka) sa punkerskom kritikom društva, eksponiranošću i žestinom. Isprva se je sam stil nazivao street punkom, no početkom 80-ih ga Garry Bushell označava kao Oi! pokret što je najvjerojatnije proizašlo zbog pjesme Cockney Rejectsa „Oi! Oi! Oi!“. Sama riječ „Oi!“ je inačica pozdrava u londonskom cocney slengu, te ima isto značenje poput pozdrava „hey“. Originalni Oi! bendovi uključivali su Cock Sparrer, Cockney Rejects, Angelic Upstarts, i Sham 69, iako su neki od njih djelovali i prije nego što je pokret imenovan kao stil muzike. Bendovi koji su nastavili glazbeni put koji su prethodni zacrtali su The Business, The Last Resort, The 4-Skins, Combat 84, Condamned 84, Infa-Riot, The Blood, The Oppressed i Anti-Heroes. U sam izgled i odijevanje se unose karakteristike skinhead stila: martensice (koje prije nisu bile obavezno obilježje stila), vojnički stil, spitke, brijanje glava do kože, kožne jakne sa nitnama, t-shirt majice s bendovima i drugo. Pripadnici Oi! pokreta su podjednako i skinheadsi i punkeri tako da i izgled pripadnika može varirati u dva smjera: kao skinhead izgled i kao oštriji punk izgled sa naglašenim martensicama, visoko podignutim nogavicama, tregerima, divljim i ogromnim irokezama sa strane skroz obrijanom glavom… Pokret zagovara jedinstvo punkera, skinheadsa i radničke mladeži. .

Image Hosted by ImageShack.us -- Image Hosted by ImageShack.us -- Image Hosted by ImageShack.us

| 12:49 | Komentari (1) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.