, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Teško poraženi - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

22.03.2010., ponedjeljak

Teško poraženi

Prije 3 tjedna počeo je proljetni dio sezone u 4.HNL pa tako i patnje mladog wertera u izvedbi nogometaša i navijača Mladosti.
U prvom preljtnom kolu smo ugostili imenjaka iz Molvi i po teškom,mokrom terenu izgubili 1:0. I to opet nekim glupim dalekometnim golom.
Drugo kolo je odgođeno zbog one snježinje koja je napadala a u trećem smo bez par standardnih prvotimaca (čitaj:bez onih par koji znaju igrat nogomet) otišli u Ždralove i popili 9 komada!!!
Propismo se osramotili.

I onda je došlo 4. kolo. Gostovanje u Orahovici kod vjećitog rivala Papuka. Nismo mogli ni smjeli propustiti tu utakmicu pa smo se organizirali, skupili u buksi,navukli cuge, pokupili transparente i zaputili se sa našim nogometašima u Orahovicu.





Nesjećam se slabije ekipe Mladosti od ove koju sada imamo i zahvaljujemo se Upravi koja je u protekle 2 godine uspjela napraviti od kluba jedno ruglo i sramotu kojem se sad sviju smiju i isprdavaju. Igrači su tu najmanje krivi. Ostali su oni koji su ostali i dečki se trude,ali nažalost to nije dovoljno za ovu ligu.

Uglavnom, u nekakvoj turobnoj atmosferi,nas 20-tak smo došli u Orahovicu navijati za svoju Mladost i malo tko se nadao pobjedi. Pobjedi kojoj smo bili miljama daleko.

Stigli smo u Orahovicu sat vremena prije početka utakmice,zauzeli mjesti na brdašcu i čekali početak. Povješali smo transparente i s početkom utakmice počeli navijati.




Trudili smo se koliko god smo mogli ali našim nogometašima nismo mogli pomoči. Pokušali smo i bakljadom,pa i malim prekidom kad su u teren pobacane stare smrdljive papuče kao odgovor na njihovu pjesmu „Ja te volim papuče!“. Ništa nije pomagalo. Ali nismo se predavali.




Navijali smo do kraja utakmice i na kraju pljeskom pozdravili igrače za koje je Papuk ovoga puta bio prejak.

4 laka komada u utakmici koja je bila sve samo ne lijepa utakmica. Papuk je igrao taman toliko koliko mu je potrebno za pobjedu a naši nažalost bolje nisu mogli. Razlozi su duboki i trebat će u klubu napraviti neke radikalne promjene (što je i započelo jer je smjenjena uprava a ovaj tjedan se bira nova) jer ako se ovako nastavi prijeti nam gašenje kluba.

Sve u svemu, solidno odrađeno gostovanje Alkosa, navijali smo, pjevali, provocirali, uzvračali na provokacije,zadimili bakljama….




Iako je poraz bio visok i težak, milsim da su naši igrači ipak trebali na kraju utakmice doči do nas i pozdraviti nas jer se mi za razliku od njih nismo predavali. Došla su samo trojica. Al mi smo se unatoč porazu nastavili zajebavat jer nam drugo ne preostaje.




Pazi ovo, 2 gola nam je dao naš Marko Nemeth koji je lani igrao u Mladosti, još jednog je dodao Fuko koji je još jesenas igrao u Mladosti....

OK. Podero nas Papuk ko krmača masnu torbu, idemo dalje u nove poraze!

Vidimo se u rupi!



- 13:24 - Mudro mišljenje puka (10) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< ožujak, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova