, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd NAPOKON - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

26.05.2009., utorak

NAPOKON

U nedjelju su naši prvotimci napokon došli do pobjede i 3 boda.
3 boda koja nas i dalje ostavljaju u igri za opstanak iako su do kraja još samo 3 kola i ne baš ugodan raspored.

U goste nam je došla momčad Sloge iz Koprivničkog Ivanca. I pobijedili smo 3:0. Dvostruki strijelac je bio mali Perić iz Voćina i još jednog je dodao Velimir Tresk.

Ovu utakmicu su naši odigrali jako jako dobro i da je prije u nekim utakmicama bilo malo sreće sada bi vjerovatno bili bezbrižni glede opstanka, ali tu smo gdje smo. Nadamo se da će se na kraju sezone (ma kako ona završila) napravit jedna ocjena sezone i tko je za što kriv a tko zaslužan. Nadamo se da će s realno pogledati stanje u klubu, ekipi i oko kluba te da će se od odgovornih tražiti neki odgovori. A i nadamo se ostanku u ovoj ligi.

A da bi ostali, valjalo bi uhvatiti još koji bod u preostale 3 utakmice.

Prva na redu je utakmica u Orahovici protiv Papuka koji je ovo proljeće jako neuvjerljiv.Ali isto tako,izbacio nas je iz kupa na našem terenu pobjedivši nas 4:2. A jesenas su nas dobili u Čačincima glatko 2;0 i nadamo se osveti i važnim bodovima. Nije nemoguće pogotovo ako ponovimo nedjeljnu igru.

Oni Alkosi koji su u Čačincima i koji nerade neka dođu u srijedu popodne u centar nešto ranije popodne da se na vrijeme organizira prijevoz i cuga i da kasnije nebi bilo "ja nisam znao".

Utakmica je u srijedu i svi zainteresirani neka dođu u centar.

Etto, još jednom sam ponovio za zaboravne.

E sad, neznam da li je to bila smišljenja provokacija i ubacivanje diverzanta u naše redove, ali svi skupa pogledajte što sam snimio u nedjelju na utakmici u Čačincima:



Malo mu je ponestalo snage i zraka ali i dalje je bio uporan:



I onda nas nazivaju provokatorima i pokvarenima.

- 11:40 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova