, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

15.08.2008., petak

Tri turnira

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Opet sam aljkav, ali već smo svi navikli na to tako da se vjerovatno nitko više ne iznenađuje s time.

Idemo malo pisati u nekim ljetnim turnirima vezanim za Čačince i Čačinčane.

Prošlog vikenda je održan memorijalni turnir Marijan Biondić-Švabo u spomen na tragično preminulog nogometaša,usudio bih se reći legendu, čačinačke Mladosti.

Turnir se igrao u Mikleušu pošto naše igralište još nije spremno za igru, naime, u tjeku su radovi proširivanja terena,izgradnje tribine i proširivanja svlačionica itd itd a sve zbog uvjeta koje iska igranje u 4. ligi u koju su nas šupci na kraju ipak pozvali nakon što su nam sramotno uskratili osvajanje naslova prvaka. O tome kad poćne prvenstvo.

Na turniri su kao i svaki puta do sada nastupile 4 momčadi u kojima je pokojni Švabo ostavio trag: "Mladost" Čačinci, "Mikleuš", "Slatina" i "Papuk" Orahovica.

Prvog dana igrali su Pauk-Slatina i Mladost-Mikleuš i obje su utakmice završile istim rezultatom-1:1.
Finale su nakon izvođenja jedanesteraca izborili Mladost i Slatina.

U utakmici za treće mjesto Papuk je svladao Mikleuša 2:1.

U finalnoj utakmici smo gledali mušku borbu,na trenutke možda malo preagresivnu od strane igrača iz Slatine.Malo nepotrebno s obzirom na karakter utakmice.

Slatina je povela 1:0 i činilo se da se naslov neće vratiti u Čačince,no na 1:1 izjednačuje povratnik u redove Mladosti Ica Čilog jednim s(p)retnim pogotkom iz mrtvog kuta. A pobjedu i slavlje Čačinčanima donosi još jedan povratnik Toni Ramić udarcem glavom.

Konačan rezultat Mladost-Slatina 2:1!!!

Slika nema jer nisam imao aparat (posudio ga Kecu koji je bio na moru).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Danas se u Čačincima odigrava još jedan memorijalni turnir,ali u odbojci na pjesku u spomen na tragično preminulu Josipu Jelen. Turnir je "amaterskog karaktera" i igra se po principu da u polju sudjeluju 4 igrača od kojih je jedna žena.

Ispričavam se organizatorima što nisam ranije najavio ovaj turnir pa ako netko sada čita (petak popodne) ovaj post neka ode u "rupu" i uživa u spretnosti i nespretnosti naših ograča.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turnir broj 3!!

U nedjelju 17.08. u Orahovici s početkom u 19 sati odigrat će se turnir "Navijačko Srce" u organizaciji "Orahovačkih Duhova". Turnir je humanitarnog karaktera a zamišljen je kao odmjeravanje snaga 4 navijačke grupe s ovih naših prostora.

Neki dan smo dobili pozivnicu organizatora i odlučili je prihvatiti te ćemo nastupiti na tom turniru uz organizatore "Orahovačke Duhove" te "Zdencidu" i "Udrugu navijača Dinama Orahovica".

Turnir je u malom nogometu ba igralištu pokraj diska (staro školsko). Igra se na umjetnoj travi terena "škole nogometa Danijel Pranjić-Ortran". Ulaz je 10 kuna a sv prihod je namjenjen u humanitarne svrhe.

Dođite u nedjelju navećer u Orahovicu u što većem broju i pomozite Alkosima da pokušaju osvojiti prvo mjesto.

Apelujem na Čačinačke nogometaše i košarkaše da nas dođu podržati pa da malo i mi vidimo kako je nastupati kad netko navija za tebe.
- 15:45 - Mudro mišljenje puka (29) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< kolovoz, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova