, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

15.07.2008., utorak

Čačinci online

Došlo je vrijeme i da vam predstavim jednu novu internet stranicu.

Riječ je o uratku jednog velikog lokalpatriote, zaljubljenika u Čačince i čovjeka kome je stalo do života u Čačincima te da nam taj život svima bude kvalitetniji i zanimljiviji. A to je moj "susjed" Renato Šafranko.

Stranica se nalazi na adresi http://www.cacinci-online.com/ i zamišljena je kao neslužbeni portal Općine Čačinci (a službena stranica Općine nam je u totalnoj banani).

Želja pokretača ove stranice je okupljanje svih važnijih informacija o Čačincima,udrugama i ljudima te da se kroz razgovore i diskusije na forumu pronađu nove ideje kako unaprijediti život sela i život u selu.

Pozivam sve posjetitelje ovog bloga neka navrate na http://www.cacinci-online.com/.

Stranice su tek nedavno krenule sa svojim radom pa se svi mole da svojim savjetima pomognu autoru kako bi one bile bolje i ljepše a ako je netko zaintereisiran za suradnju taj je posebno dobrodošao.

Da neduljim, na tim stranicama će se moći naći gotovo sve važnije informacije o Čačincima, o udrugama kao i sve bitne i nebitne vijesti pa navratite i registrirajte se ta na forumu sudjelujte u raspravama.

Živjeli!
- 15:39 - Mudro mišljenje puka (16) - Štampaj i urami - #

11.07.2008., petak

Alkosi donatori

Došlo je vrijeme da se napiše koje slovo o humanitarnom karakteru Kluba Navijača Mladosti Čačinački Alkosi!

Naime, riječ je o donaciji Alkosa našoj Osnovnoj školi i vjerovatno jedna od rijetkih donacije neke od udruga iz našeg sela našoj školi bez koje se nemože.

Bilo je to još u svibnju mjesecu kada smo organizirali zabavu povodom čačinačkog kirvaja u suradnji sa bendom Mrtva Priroda. Zabava je uspješno izorganizirana i održana unatoč svim problemima koje smo imali a kojih se možete podsjetiti na ovom linku.

No, o zabavi ćemo u drugom djelu ovog posta, a sada ćemo o tome kako smo donirali školi 2 projektora.


Zadnjeg radnog tjedna Osnovne škole, Siniša i ja kao predsjednik i dopredsjednik smo ušetali u zbornicu gdje su nas dočekali svi učitelji i ravnateljica Mirjana Sabolić te im u ime Čačinačkih Alkosa i Mrtve Prirode uručili 2 projektora ukupne vrijednosti 5700 kn.
Alkosi su od prihoda sa zabave izdvojili 4700 kn a s 1000 kn nam je pomogao Caffe bar DEF Čačinci .



Prvu riječ je imao predsjednik Siniša Ileš Ile:

"Dobar dan i pozdrav svima. Kao što znate, Čačinački Alkosi i bend Mrtva Priroda su organizirali povodom kirvaja u Čačincima zabavu humanitarnog karaktera sa ciljem da se od dijela prihoda pokloni nešto Čačinačkom vrtiću. U vrtiću su nam rekli da im ništa nije neophodno i da sve dobiju od Općine pa smo u dogovoru sa ravnateljicom Osnovne škole Mirjanom Sabolić i naćelnikom Općine Mirkom Mališom odlučili školi donirati 2 prijektora kako bi si nastavnici olakšali rad i prezentacije.
Osim Čačinačkih ALkosa i Mrtve Prirode, akciju je pomogao novčanom donacijom i caffe bar DEF pa Vam nas dvojica u ime svih nas doniramo ova dva projektora u nadi da će poslužiti svrsi i olakšati predavanja"


U ime Osnovne škole Antuna Gustava Matoš zahvalila nam se ravnateljica Mirjana Sabolić:

" Ugodno smo iznenađeni i sretni što ste nas se sjetili i pomogli nam. Od sveg srca se zahvaljujemo Čačinačkim Alkosima i želimo vam sreću i uspjeh u daljnem radu i još koju akciju poput ove ili one kada ste uspješno organizirali akciju u suradnji sa zakladom Ane Rukavine. Još jednom vam se u ime svih nastavnika i učenika puno zahvaljujem"

A na kraju je dopredsjednik Mario Knežević Bobika uputio par riječi:

"Ovo je još jedan pokazatelj da Čačinački Alkosi kao udruga nisu ograničeni samo na sportske događaje nego žele aktivno sudjelovati u radu i životu Općine Čačinci. Nadamo se da će se suradnja Alkosa i Osnovne škole i u budućnosti nastaviti na obostranu korist i zadovoljstvo"


Zbornicu smo napustili ponosni i sretni.

Prvotna namjera nam je bila donirati dječji vrtić, no tamo su nam rekli kako oni od Općine dobiju sve što im je potrebno za rad i ako želimo neka platimo majstore koji će okrećiti vrtić. No mi smo baš htjeli nešto pokloniti,nešto što će koristiti i čime će se djeca služiti pa smo u dogovoru sa naćelnikom Općine Čačinci Mirkom Mališom i ravnateljicom Osnovne škole Mirjanom Sabolić odlučili školi pokloniti 2 projektora za koje su oni rekli da su im potrebni.

Etto, tu su završili novci od zabave za koje su se neki pobojali da smo ih potrošili na opijanje.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A zabava je bila vrhunska. Nakon što smo od NK dobili košaricu, u susret nam je izašla lovačka udruga fazan i ustupila nam svoje prostorije za skladištenje cuge i razvlačenje struje. Gazda caffe bara DEF nam je donirao jedan veliki ispravni frižider na čemu smo mu jako jako zahvalni. Jambra je naš idol.



Razapeli smo šator, dovukli struju,uskladištili cugu i sve je bilo spremno za popodnevno i cjelovečernje druženje uz dobru svirku "Mrtve Prirode" i predgrupe koju smo nazvali "Dajte nam po tamburi" koji su također besplatno odtamburali nekoliko stvari.
Poučeni lajskim iskustvom kad asmo za sitne pare rasprodali sve pivo koje smo imali,ove smo godine odlučili malo povisiti cijene.Bilo je malo mrnđanja no kad se krenilo lokati nitko više nije pitao za cijenu nego su se svi samo brinuli da li će biti dovoljno piva.



I opet smo prodali sve pivo koje smo pripremili. Punih 18 bačava od po 30 litara!!! No,pivo je nestalo tek pred sam kraj zabave a onda više nije bilo važno što se pije pa su se ljudi masovno prebacivali na vino.
čak smo i nešto sokova prodali.

A zabava opet bila odlična, opet se skupilo dosta raje i samo su se dogodila 2 manja ekscesa bez većih posljedica.Na kraju se ispostavilo da je došlo do zabune pa su se akteri izgrlili i izljubili.
Na muziki se nitko nije žalio, dapače,bili su oduševljeni i jednim i drugim bendom.

Mrtva Priroda:



Dajte nam po tamburi:



Atmosfera:



moram posebno pohvaliti ekipu konobara koja je odradila najteži dio večeri i za vrijeme dok su se svi dor+bro zabavljali oni su cnčili kao kakvi pravi. To su Lujza, Zoki, Toca i Bobika:



a na kraju kada su se brojale pare pridružio nam se i predsjednik Ileš (kasnije i Kec nakon što sam ja slomljen i premoren otišao doma spavat kao najveća pička):



Na kraju moram spomenuti i da su nas posjetili i članovi Orahovačkih Duhova te Zdencide, navijačkih skupina sa našeg područja i naših "velikih sportskih rivala" pa smo slikali našeg predsjednika s njihovim predstavnicima. Na prvoj slici su Ile i Miki iz Duhova a na drugoj Ile i Šiljo iz Zdencide.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sutradan nas je tamo dočekalo ovo:



No vrijedne ruke nekolicine volontera su ubrzo sve doveli u prijašnje stanje te odvezli smeće i višak cuge (pod ovim "višak cuge" mislim na sokove)



I to bi bilo to. Na kraju kad se sve zbrojilo i oduzelo, čiste zarade nam je ostalo nešto više od 8000 kn od čega smo 4700 dali za projektore (+Jambrinih 1000), za 1300 kn smo si kupili TV za u buksu a s ostatkom smo se častili za vrijeme gledanja EURA i dio nam je još ostao na računu za daljne aktivnosti.


Veliki veliki pozdrav svima koji su sudjelovali u ovom događaju a to su:

Klub Navijača Mladosti "Čačinački Alkosi"

Mrtva Priroda

Dajte nam po tamburi

Caffe bar DEF Čačinci

PAN pivovara

Lovačka udruga Fazan Čačinci

Ako sam koga izostavio neka se ne ljuti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zašto nisam stavio slike sa utakmice Hrvatska-Turska?
zato što me svaka pomisao na tu utakmicu još uvijek tako jako boli da mi se neda više toga prisjećat. Strašno i nepravedno!

Živili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







- 11:30 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< srpanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova