, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Nogometni derbi - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

05.03.2008., srijeda

Nogometni derbi

Kao što rekoh, počela je i nogometna sezona, točnije nastavak nogometne sezone iliti kako se to u nas kaže proljetni dio prvenstva.

U odnosu na jesenski dio, Mladost u proljeće ulazi nešto oslabljena. Napustio nas je trener Josip Nikšić-Joja. Čovjek koji je ikona ovog kluba i koji je doveo Mladost do naslova jesenskog prvaka napustio je kormilo Mladosti zbog „na vrijeme neisplaćenih plaća“. I otišao u ovogodišnjeg glavnog konkurenta za prvo mjesto-Zdenačku Slogu! I to ne za trenera nego se ponovo reaktivirao i otišao za golmana!!!!!

Maldost je reagirala i na „tržištu“ pronašla novog trenera. Radi se o Stjepanu Zavadi iz Orahovice. Čovijeku koji je dugo vodio nama ne baš omiljeni NK Papuk i samim time ni nama nije bio baš omiljen,ali kažu da se radi o kvalitetnom stručnjaku pa ćemo mu i mi ,navijači, dati šansu.

Napustio nas je i prvi napadač i najbolji strijelac Miroslav Škulj. No on je otišao zbog posla. U Rijeku. Ako netko pozna Zlatka Dalića neka mu javi kako je Miro slobodan i neka ga isproba. Njegov odlazak će se itekako osjetiti,no tu su mladi Ivan Vengert,zatim nešto stariji Ivan Jerbić i stara kost Robert Đurina koji će ga morati nadomjestiti. A oni to mogu. Može to i Luka Liović koji je dolaskom novog trenera dobio prekomandu iz obrane u napad. I kažu momci da se tamo dobro snalazi.

U nedjelju se igralo odgođeno kolo iz jesenskog dijela i u Čačince je došlo trećeplasirano Bratstvo iz Bazija. I odnijelo nam bod u utakmici u kojoj smo dominirali 90 minuta,u utakmici u kojoj su gosti imali jedan izlet u naš šesnaesterac i izborili penal, u utakmici u kojoj smo mi imali 2 penala (jednog je Zubak promašio a drugog Tresk zabio). Šteta. Pogotvo šteta što je Zdenačka sloga gostovala u Špišić Bukovici i odigrala 0:0. Pobjedom smo mogli Zencima pobjeći na 2 boda prednosti,Bratstvu na 6 i mirno čekati nedjelju i derbi prvenstva sa Zdenačkom Slogom.

Dakle, u nedjelju je veliki derbi prvenstva. Sastaju se dvije prvoplasirane momčadi.Oboje su osvojili po 27 bodova i igraju za prvo mjesto. U prvom kolu jesenskog dijela prvenstva u Zdencima je rezultat bio 1:1. Alkosi su tu utakmicu pohodili organiziranim prijevozom i s tamburašima. Platon kojeg je vukao Tunin traktor je bio krcat a pjesma se orila cijelim putem do Zdenaca.
No, kad su se vraćali doma,primjetili su probušenu gumu na platonu što nije bilo nimalo lijepo od onoga tko je to učinio. I zna se jako dobro čije je to dijelo ali nećemo sad o tome.

Nego,pročitajte si ovdje kako je izgledalo to naše gostovanje.

Mi ćemo sada spomenuti da Alkosi organiziraju navijanje u nedjelju i mole se svi zinteresirani da se ovih dana jave nekome iz UpraveAlkosa i uplate 20 kn jer će se jutro prije utakmice provesti u ugodnom druženju uz pećenu prasetinu i alkohol. Potrebna nam je svaka financijska,materijalna i tekuća pomoć te se mole dobri ljudi dobre volje da nam doniraju ili koju kunu ili drva za peć prase ili koju gajbu piva........

Fešta počinje oko 10-11 sati prije podne i nadamo se da će trajati i dugo nakon utakmice.
A utakmica nama posebno draga jer za Zdenačku Slogu nastupaju i „prebjezi“ iz Čačinaca koji su napustili klub i ekipu zbog šake kuna.Svi projekti kupovanja momčadi na ovim prostorima su uglavnom propadali pa se ni ovaj ne ćini kao da će vječno trajati.
Pripremamo topal doček Marku,Ugiju,Škai,Ici i Joji,bez vrijeđanja ali sa podsjećanjem na to što svima znači njihov odlazak.

Svoj dolazak je najavila i udruga navijača ZDENCIda iz Zdenaca i nadam se da će navijački obračun biti isključivo glasnicama. Jer, naime, izvjesni gospodin iz uprave Sloge konstatno dolazi provocirati u Čačince i u nedjelju je također bilo nekakvih trzavica nakon kojih je isti otišao doma pognute glave i po Zdencima pričao kako se mi prijetimo da ćemo ga istući,kako ćemo mu izbušiti gume na autu i tko zna što još. I neki dan se u DEFU pojavila neka dva tipa koji su došli istjerivati pravdu i tražiti tko je to prijetio. Takve nam stvari netrebaju.

Navodno su svoj dolazak najavili i Duhovi iz Orahovice?!?!?!?!?! Zašto? Jebeš mi sve ako ja znam! Duhovi su navijači Papuka koji se natječe u rangu iznad ovog našeg i njihov dolazak bi značio samo jedno a to je da više mrze Čačince nego što vole Orahovicu!

U nadi da će sve dobro proći,sve vas pozdravljam i još jednom napominjem dsa svi zainteresirani donesu ovih dana 20 kuna i da fešta u nedjelju počinje između 10 i 11 sati prije podne. Utakmica je i 15 sati a na igralište se polazi najkasnije u 14.30.

Živjeli!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 11:53 - Mudro mišljenje puka (43) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova