, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Članarina - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

29.01.2008., utorak

Članarina

Upravo se vratih sa sastanka Upravnog odbora pa etto, da vas izvjestim o bitnijim stvarima.

Ove nedjelje, 03.02.2008. s početkom u 14 sati u Čačincima će biti organizirana 2.pokladna povorka od strane KUD-a Čačinci i Općine Čačinci. Lani smo imali premijeru i bilo je dobro,a ove godine bi trebalo biti bolje i masovnije pa pozivamo sve zainteresirane iz Čačinaca i okolice da nam se pridruže .

Čačinački Alkosi će organizirano doći na pokladnu povorku i i ove godine u njoj sudjelovati. Lani smo bili "šareni",nismo se najbolje organizirali ali ove godine ćemo biti prava grupa. neću otkrivati detalje, dođite pa ćete sve vidjeti.

Druga,ona bitnija stvar je to da krećemo sa prikupljanjem članarina za 2008. godinu. Da ponovimo,lani nam je bila prva godina kao službene udruge i članarina je iznosila 100 kn za svaku odraslu osobu a 50 kn za mlađe od 18.

Tih 100 kn je bila upisnina i članarina i ta cijena ostaje i dalje za svakog novog člana koji prilikom uplate dobiva majicu i člansku iskaznicu.

Svi koji su se već učlanili u Alkose,ove godine članarinu plačaju 50 kn (djeca 30).

Dakle,novi članovi plačaju 100 kn a stari 50.

Očekivali smo da će se viša ljudi učlaniti u Alkose,ali etto, šta je tu je, kad se trebaju dati pare onda se pojedinci samo izgube. Ali nema veze. Ima nas,bit će nas.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da se učlane u Alkose. Članarina se može platiti u više obroka ako vam je puno dati 100 kn odjednom. Svatko može postati članom Čačinačkih Alkosa (pa i nažigač)! jedini je uvjet uplata članarine koja se vrši kod našeg blagajnika Ivice Pleše a možete i kod predsjednika,dopredsjednika i tajnika,dakle, kod Ileša,kod mene i kod Tune.

Svi koji su izvan Čačinaca a željeli bi nam pomoći kojom kunom da bi što kvalitetnije odrađivali započeto neka nam se jave na alkosi.cacinci@gmail.com i lako ćemo se dogovoriti o uplati članarine iliti bilo kakve vrste donacije. Ove godine moramo dovršiti "buksu" pa nam je svaka pomoć itekako dobrodošla.

Čekamo Vas!


- 20:10 - Mudro mišljenje puka (12) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova