, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

16.07.2007., ponedjeljak

Srdačan pozdrav

Srdačan pozdrav svima koji odvoje pokoji momenat svog vremena da bi posjetili ovaj naš blog,ali i onima koji na njega slučajno nabasaju.

Malo su nam se zbivanja u selu opet smanjila na minimum,jebiga,ipak je ljeto i vrijeme za ljenčarenje,kupanje,odlazak na GO.....

Tako se i ja upravo psihički spremam za 2 tjedna krvavo zasluženog godišnjeg odmora. Moja gospođa i ja u petak putujemo u "Hrvatsku". Posjetiti ćemo neku rodbinu u Hrvatskom Zagorju i tamo se zadržat nekih 4-5 dana uz planirani posjet glavnom gradu svih Hrvata.Jel ima tko zainteresiran da plati kakvu pijaću u Zagrebu?

Nakon što se zadovoljimo ljepotama i blagodatima Hrvatskoga Zagorja nastavit ćemo našu turneju i napustiti "Hrvatsku" te se zaputiti u Primorje.Točnije u Opatiju kako bi i Bobika ove godine opro kesu u Jadranskom moru (oprostite na izrazu ali već mi dopizdio ovaj Slavonski ustajali zrak i sparina i produkt toga-znoj na svim dijelovima tijela koji na pojedinim mjestima zna biti jako neugodan i prouzročiti lagane nelagode). Ma mislio sam na noge i mjesto između nožnih prstića i opojan miris koji se širi sa istih nakon što skineš radne cipele od umjetne tvorevine koje u sebe nepropuštaju ni najmanje molekule zraka. Nepomažu tu nikakvi melemi,propolisi,puderi i osveživaći u spreju.Uživat ću bosonog puna dva tjedna!

Nakon što nam i Opatija dopizdi,vjerovatno ćemo se spustiti na jedan dan do Starigrada (Paklenica-odatle potječu Bobikini) u posjet mami i tati Bobika koji bi trebali biti tamo. Još kad se nebi trebali vratiti doma do 01.08. pa da nagovorim gospođu da 02.08. odemo do Splita pogledat utakmicu Hajduk-Budućnost....

I tako,to je plan i program turneje izvan granica Slavonije.Na posao se vraćam 07.08. i opet sve iznova.

Počele su i pripreme nogometaša Mladosti.Jučer je bila prozivka i prvi trening a Čačinački ALkosi su iskoristili prigodu i sastali se predsjednikom kluba koji namje objasnio ciljeve za iduću sezonu i izvjestio nas o prijelaznom roku.No o tome ćemo nekom drugom prilikom pošto je isti tek nedavno počeo a traje još dugo.Uglavnom,netko nas je napustio a netko će nam i doći. Pokušat će se napasti prvo mjesto a mi ćemo opet stati iza ekipe i podržavat je bez obzira na rezultat.Jedini uvjet je pošten odnos prema dresu kluba kojeg nose i prema navijačima. 11.08.2007. će se održati Memorijalni turnir Marijan Biondić-Švabo i tada ćemo predstaviti pojačanja i na igralištu i na blogu.Podsjećam i da na istom turniru branimo lani osvojen naslov.

A u subotu 21.07.2007. u vatrogasnom domu Čačinački Alkosi organiziraju turnir u stolnom tenisu. Uplata je 50 kn po igraču (i 100 kuna za parove ako bude ineteresanata).Početak je u pola 4 popodne. Pozivam Čačinčane koji imaju imalo umijeća u baratanju malim reketom i lopticom da se priave na turnir. Od svake uplate 10 kn ide za pomoć Čačinačkim Alkosima,a ujedno ćemo tamo prodavati i cugu po popularnim i prihvatljivim cijenama. Dođite i zaigrajte ili dođite i popijte i pomozite Alkosima. Pobjednik turnira odlazi doma s novčanom nagradom i titulom "najboljeg u selu". Također će biti još poneka nagrada za 2. i 3. mjesto.

Na šanku ćete se moći i učlaniti u Čačinačke Alkose svi vi koji još niste a želite ,100 kn upisnina i članarina za odrasle i 50 kn za mlađe od 18 godina.Uz potvrdu o uplati svaki član dobiva člansku iskaznicu i majicu.

Puno me ljudi pitalo za te naše majice i žele ih kupiti.Evo obavjesti i za takve:-MAJICE SE NEPRODAJU,MAJICE SU SAMO ZA ČLANOVE! Dakle,učlanite se i dobit ćete majicu. A nakon što dođemo do nekih para krenit ćemo u izradu još pokojegrekvizita,odjevnog predmeta,suvenira... koji će biti na prodaju.

Toliko od mene za ovaj mjesec. Slijedeći post očekujte kada se vratim s turneje početkom kolovoza a do tada vas sve srdačno pozdravljam i još jednom apeliram da na bilo kakav način pomognete Čačinačkim Alkosima bilo to učlanjenjem u udrugu ili nekakvim donacijama.Javite nam se na naš novootvoreni mail alkosi.cacinci@gmail.com gdje ćemo se dogovoriti na koji način nam možete pomoći.

Bog vas blagoslovio!!


- 12:20 - Mudro mišljenje puka (19) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova