, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd NK Mladost Čačinci - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

17.06.2007., nedjelja

NK Mladost Čačinci

NK
Nakon što su naši nogometaši u poslijedna 2 kola upisali nove dvije pobjede 5:3 protiv Zdenaca doma i 4:1 protiv Podgorja u Podgorju (svih 9 golova su zabili Marko Nemeth (3 Zdencima+2 Podgorju) i Ivan Ugarković-Ugi (po 2 Zdencima i Podgorju), zamolio sam kapetana NK "Mladost" Čačinci Dragana Zubaka da mi napiše kratak rezime sezone naših nogometaša pošto je čovijek hodajuća enciklopedija sportskih rezultata i statistika a pogotovo informacija o NK "Mladost".
Dragan je naravno pristao i sastavio slijedeće (uz par mojih dodataka):

NK Mladost Čačinci je sezonu završila na 5. mjestu sa 12 pobjeda, 9 nerješenih i 5 poraza u gol razliku 65:35! Zanimljivo je usporediti gol razliku nakon jesenskog djela-22:18 i proljetnog kada smo se raspucali i došli do 43:17!

Sezona je započela osvajanjem nama izuzetno bitnog memorijalnog turnira Marijan Biondić Švabo (Kliknite ovdje da se podsjetite) u konkurenciji klubove iz lige iznad naše.

Za NK "Mladost" je ove sezone nastupilo 23 igrača. Veliki dio sezone odradilo je 13-14 igrača. Na polusezoni je osvojeno 20 bodova, a u proljetnom dijelu još 25. U jesenskom dijelu vodio nas je Škako, a u proljetnom Joja,obojica bivši igrači Mladosti.
Igrači su pošteno odigrali bez kune ( jedino su putnici dobili putne troškove ). Zasluženi prvak je NK Omladinac iz Korije. Kiksali smo dva puta protiv Crnca i jednom protiv Sokola iz Milanovca.
Evo tablice i naših rezultata:


Image Hosted by ImageShack.us

Evo i svih strijelaca Mladosti u sezoni :

Nemeth 20,


Ugarković 11,


Zubak 9 (4 s 11m),


Samardžić 8,


Đurina 6 (2 s 11m),
M.Jukić 4,
Stojnović 3,
Perković 2 ( 1 s 11m),
Knežević i Živković 1.



Najčešće smo igrali u sastavu: Tir, Babac, Živković, Zubak, Liović, Čilog, Perković, Jukić, Samardžić, Nemeth i Ugarković. Uskakali su Đurina, Milak, Kovač i Šalković.Knežević i Videc su se ozljedili, Beštek, Kolar, Novković, Curić i A. Jukić su igrali samo mali dio sezone, a Stojnović je na polusezoni otišao.
Kada bi svi ostali ( uz 2,3 nova igrača ) sljedeću sezonu bi ganjali prvo mjesto. Računamo na veliku pomoć Alkosa. Šteta je što smo u pravu formu ušli pred kraj sezone, a opet bolje nego nikako. Potpuno se afirmirao Marko, silno su napredovali Darko, Ugi, Jukić, na terenu izgarali Toca, Ica (koji je igrao bez treninga i pred kraj pao u formi ).


Toca i Ica:



Bojanu trebaju treninzi, Luka se ponekad poigravao, Babac se konstantno dizao u formi i našao odgovarajuće mjesto u ekipi. Nekoga vraga smo koristili i mi veterani ( Saša, Đurina, Zubak ). Očekujemo juniore Šalkovića i Milovca i da nešto više igra Kovač. Sjajna smo ekipa. Družimo se, veselimo se i tugujemo svi zajedno. Užitak je i čast nositi dres Mladosti te biti bodreni od vas Alkosa.
Juniori su završili na 8. mjestu a pioniri na 2. Pioniri su u zadnjem kolu doma protiv Slatine odigrali 2:2 i time izgubili titulu.Šteta.


Zahvaljujem se Draganu na ovom rezimeu i nadam se da će se i dalje nastaviti uspješna suradnja Alkosa iI nogometaša NK Mladosti kao i Draganovi izvještaji iz prve ruke na ovom blogu.
Prava je šteta što uspješna serija nije kranila malo ranije jer bi sigurno bili malo višlje plasirani, no i ovako je dobro. U zadnjih 5-6 kola smo zabili pun kurac golova i pokazali svima da imamo potencijala i da ova naša mladost igra lepršavo i ugodno za oko.Šteta i zbog kiksa sa Crncem,pogotovo onog uskršnjeg na našem terenu.


Uskoro će opet biti dogovorena i organizirana treća po redu utakmica između Čačinačkih Alkosa i veterana NK "Mladost" Čačinci (zasad je 1:1 prvu su dobili oni a drugu mi) pa očekujemo da će i prvotimci Mladosti doći bodriti nas kao što smo to mi činili njima. Još se nezna datum i o svemu ćete biti pravovremeno obavještani a do tada vas sve srdačno pozdravljam i zahvaljujem prijatelju Hajnalu iz Zdenaca koji nam je poslao ovu sliku sa Maximira na kojoj se vidi gdje smo bili stacionirani i vidi se naš transparent.




Bog vas blagoslovio!!!

- 14:50 - Mudro mišljenje puka (15) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova