, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Živio Prvi Maj - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

02.05.2006., utorak

Živio Prvi Maj

Odakle sad ovakav naslov? To ćete saznati pred kraj ovog teksta!
Dugo već ništa nisam napisao na blogu i stvarno je krajnje vrijeme za novi post. U protekla dva tjedna (od zadnjeg posta) se dešavalo koješta u našim Čačincima pa ću samo ukratko napisati da smo prošli tjedan proslavili i Dan Općine Čačinci!
Pioniri smo u takvim proslavama koje traju dva dana,ali se nadam da ćemo i narednih godina nastaviti na takav način obilježavati taj dan. Bila je tu organizirana i fišijada (kažu da su prve tri nagrade otišle u Orahovicu) u vatrogasnom domu.Kreninger je kuhao i grah za sve prisutne (Kec još uvijek priča o tom grahu-navodno još tak šta nikad nije okusio),Jelenčić i Kubica su pekli šarane na ražnju (kaže Drlja da su se ti šarani prvi pojeli pa je svima bilo žao što nije bilo još), veterani Mladosti su igrali prijateljsku utakmicu protiv Slatine (miroljubivo 4:4), košarkaši Mladosti (ŠAMPIONI) su igrali prijateljsku protiv KK Virovitice i pružili solidan otpor u jednom dijelu utakmice ali su gosti ipak prejaki za nas.A i naši su igrali bez Jure,Anđelića,Bleka,Milaka,Zokija,Maka je igrao samo drugo poluvreme (a prestao je aktivno se bavit košarkom).
A navećer zabava u domu umirovljenika (ko im dade taj dom!!). Svirali su naši domaći momci-Mrtva Priroda! I bilo dobro! Dečki praše sve u 16!

Marko Nemeth je izabran za najboljeg mladog sportaša na općini (podsjećam da dečko igra i košarku i nogomet,zasad mu nogomet bolje ide).
Prvotimci Mladosti su gostovali u Koriji i upisali još jedan poraz....
To je ukratko to!

A u nedjelju su naši nogometaši igrali kod kuće,u našoj "Rupi" i zasluženo upisali prvu proljetnu pobjedu! Uvjerljivo su svladali NK Podgorje rezultatom 4:0!
Mlada momčad Mladosti je u nedjelju odigrala solidnu utakmicu i sigorno upisala pobjedu. Dva pogotka je zabio Marko Nemeth (prvog iz penala kojeg je izborio jedan od ljubimaca navijača iskusni i prekaljeni Robert Đurina),a po jednom su se u listu strijelaca upisali Ramić i Ugarković.
Bravo i za Dragana Zubaka koji je prošli tjedan najavio pobjedu Mladosti upravo ovim rezultatom i pogodio pa me zanima jel to bila intuicija ili logika jer je NK Podgorje zadnje dvije utakmice izgubio 6:0 i 5:0! He he! Jedina zamjerka na nedjeljnu utakmicu je pasje vrijeme-smrzo sam se ko pička i popio sam samo jedno pivo jer mi je bilo prehladno držat flašu u rukama. Suci? Ovog puta pametniji,sudio je Stošić iz Orahovice i nemože mu se skoro pa ništa prigovoriti.A oni šupci vjerovatno neće skoro doći suditi u Čačince. I bolje im je!

A ja sve ovo vrijeme i dalje marljivo odrađujem svoje smjene na poslu pa me tako zakačilo da sam u nedjelju i ponedjeljak radio prvu.Kad nitko neradi mi radimo.Pa tako i ne međunarodni praznik rada!

ŽIVIO PRVI MAJ!
- 10:20 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova