, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Nastavak uspješnog niza - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

27.04.2005., srijeda

Nastavak uspješnog niza

Evo izvještaja s utakmice odigrane jučer u Čačincima. Na noge našoji Mladosti došla je ekipa iza Bazija i izgubila sa 2:1. Mladost je nastupila u sastavu: Joja-Zubak-Blek,Bojs-Ica,Alen,Luka,Deni,Vujo-Matešić,Đurina (u drugom poluvremenu je ušao i Toca).
bio sam na utakmici i nisam bio oduševljen istom. Naši su igrali slabo ali dovoljno za pobjedu. Trener Čos je izveo neku obrambenu formaciju bez pravog veznjaka u veznom redu pa se naša igra svodila na preskakanje i napucavanje iz obrane u napad.Nema zamjerke na borbenost,ali nije bilo prave igre. Strijelci za nas su bili Deni Kelava i Robert Đurina koji je zabio iz penala kojeg je sam i izborio.Gosti su smanjili također iz penala i na tome je i ostalo.Moram napisati i ovo:nije li sramota da na klupi za rezervne igrače Mladost ima samo "jednog igrača"?!? Nema li u selu momaka koji mogu igrat nogomet? Ima,i razlozi njihovog neigranja su svima jako dobro poznati-TRENER! A i taj koji je bio na klupi,tamo je zato jer je par puta odgovorio treneru na njegove gluposti pa ga je ovaj kaznio klupom.
No dobro,to čemo ostavit nekome drugome na analizu. Bitno je da smo uzeli nova tri boda i da držimo prednost od 4 boda ispred četvrtoplasiranog Mikleuša.
Juniori su svoj zadatak još jednom obavili besprijekorno i napunili mrežu gostiju do vrha-12:0!
Bodovi su ostali u selu!

Za sve vas koji niste s nama od početka preporučam da pročitate postove koje sam izdvojio i stavio s desne strane bloga pod naziv:"Arhiva ponekih postova". Radi se o predstavljanju pojedinaca i o aktivnostima Čačinačkih Alkosa. Evo,post prije ovoga je upravo o meni pa ako još niste pročitali-pročitajte i komentirajte. Hvala!


UPDATE:Evo, ovdje možete pročitati o tom spomenutom nemilom događaju u Čačincima,o ubojstvu jednog našeg mještanina.Nebi ništa komentirao jer nisam baš 100% upućen u cijeli slučaj,ali priča se da baš i nije sve tako kako je napisano u ovom članku:
- 22:21 - Mudro mišljenje puka (18) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova