, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Evo jedne zanimljive slike - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

12.04.2005., utorak

Evo jedne zanimljive slike

Malo sam njuškao po slikama koje mi je Braco skenirao i ovu jednu sam odmah morao objaviti ovako uvećanu. Molim vas da pozorno promotrite sliku i slobodno se nasmijte.

Ekipa smrti

Slika je slikana u DEFU na dan proslave mog rođendana nakon povratka s popularna "Tri Hrasta". Obratite pažnju na Keca i njegovu kapu za koju neznam kako bih je nazvao ali je iskopana iz djedovog ormara (procjenjuje se da je starija od svih nas skupa!Taj dan smo uživali na snijegu našeg malog brdašca i dok smo bili sposobni malo smo se i skijali a nakon toga se potpuno posvetili alkoholu i papici.A kad smo se dobro smrzli onda smo se zaputili u DEF i nastavili alkoholijadu.Ova slika je klasičan primjer kakvih ljepotana ima u našoj ekipi.Spremno su se poslagali i pozirali kamermajstoru nebili se što ljepše i dostojanstvenije prikazali širem puku Lijepe naše.Pogledajte te sretne face,jedan ljepši od drugoga. I pijaniji. Ako dobro pogledate sliku,primjetit ćete da gotovo svaki od njih ima nešto u rukama (sve mi je jasno,al kud su baš Rooneyu dali sikiru!?)Naravno,Toca ih promatra iz prikrajka i sam ima nešto u rukama,ali za razliku od grupe TNT, on je u ruke uzeo nešto konkretnije. Ova mi je slika bila najbolja od svih pa sam je morao podijeliti s vama.A sada se rastajemo uz već standardni pozdrav:
Živi bili,u vinu se kupali!

UPDATE:Evo slike na kojo se bolje vidi Kecova kapa! Ako je on Kec,jel se kaže Kecova kapa ili Kecovljeva kapa?Ili Kečeva kapa? Ili nekak najdrukčije?

Kec 18

- 22:34 - Mudro mišljenje puka (18) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova