, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Malo o nogometu - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

30.03.2005., srijeda

Malo o nogometu

Gužva u šesnajstercu!
Dobio sam neki dan par slika s nedjeljne utakmice protiv Pitomače od mog dragog prijatelja Goca. Samo da ga pitam nešto:Goc,koji kurac ti neigraš više?
Danas sam u sportskima čitao izvještaje s utakmica prvog proljetnog kola i tablicu. Zadržali smo 4 poziciju iza vodeće Pitomaće,Turanovca i Mikleuša.Susjed iz Mikleuša nam bježi samo 1 bod dok su Pitomača i Turanovac utekli podosta. Za početak evo jedne zanimljive slike koju obavezno pogledajte. Na slici je linijski sudija,izvjesni gospodin Ramić iz Orahovice (to vam je onaj grad u kojem su uhvatili pravoslavnog popa kako drka pred malim dječacima).Pogledajte na slici kako je on zainteresiran za utakmicu.
Zatim pogledajte sliku jednog zanimljivog detalja pred našim golom.Na sliku sam napisao i imena nekih naših igrača pa da i njih malo upoznate.O utakmici sam već nešto pisao,ali valja spomenuti da je Pitomača objektivno bolja ekipa,ali da smo se dobro držali do 55' kada smo primili prvi gol (drugog smo dobili u 90').Jedan od naših najboljih igrača je Jurica Matešić,zatim slijede igrači čije slike još nemam-Robert Đurina,Dragan Zubak, legendarni vratar Josip Nikšić Joja i ljubimac navijača,jedan od utemeljitelja Alkosa Tomislav Perković Toca. Ima tu još zanimljivih momaka poput Vuje,Mile Babca,no o njima ćemo pisati kasnije,proljetni dio je tek počeo.
Danas su naši momci igrali kup utakmicu protiv Crnca i pobijedili 8:1 (bio sam samo na prvom poluvremenu pa neznam sve strijelce-4 je dao mali Marko Nemet,2 Jure Matešić,a za ostala 2 još neznam jer sam išao gledat Hrvatsku i Maltu).Gosti su došli sa samo 9 igrača!
Hrvatska je reprezantacija pobijedila 3:0 kao što svi već znate.Bitna je pobjeda i nova 3 boda u borbi za SP.Pozdravljam frenda Šibenčanina i također se nadam da bi se i mogli sresti u Njemačkoj na Svjetskom prvenstvu. Neću sad tu pametovat o igri i navijanju nego ću samo napomenuti da su i Alkosi imali svog predstavnika na tribinama-Naš Lujza (Macko) je opet uzeo svoju torbu i zaputio se u Zagreb kao i mnogo puta do sada.Samo neka nam se vrati živ i zdrav.
I za kraj jedna poslastica-slika našeg oficijalnog mahača sa subotnje košarkaške utakmice protiv Slatine.Pogledajte i komentirajte!
- 20:13 - Mudro mišljenje puka (7) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova