srijeda, 29.10.2008.

prošlost,sadašnjost,fjučr

PROŠLOST
Zeleni ,svijetu nedorasli mladac iznimnog znanja i baratanja đojstikom otkriva jednog dana novo nepoznato biće zvano žena. U njegovom mlađahnom mozgu javlja se rat koem je potpuno nedorastao. Što li če učinit,večer provest uz svetu kutiju ili izači van,upoznat žene. Žene pobjeđuju(i u kasnijim bitkama uspostavilo se) i tako se mladac uputio u sasvim nepoznat svijet žena,alkohola i izlazaka. S vremenom je prikupljao znanja,vještina,govora što tjelm što jezikom,bijo u vezama,skupljao frendove,drogiro se-nije. Veze doživljavo baš i nie kao obavezu,nego nešto sta se mora,moraš imat picku jbga nemoš bit pljuger. S vremenom polako je shvaco da to nie to,tako stvari ne valjaju,upustijo se u ozbiljniju vezu pa baš da vidi kako je to. Još uvijek naivan mladac doživio je puno sranja,mučki,laži. Isrtina bar je imo redovni sexualan zivot. No kako to i biva s vremenom je opet polako shvacao da to nie to,sex nie jedina stvar na svijetu.Zakljucio je da mu je najbolje bit sam i uzivat u drustvu prijatelja i izlazaka,sta ce ti stalna đevojka pomislio je.
SADAŠNJOST
No s vremenom je polako shvaco da to ipak nie tako mora covjek imat nekoga,ili je bar on morao imati jer super su sve te avanturice al nie to prava stvar. Pokušao je,bacio se na potragu za novom družicom,imo je cilj međutim shvatio je iako je na silu htio u vezu i iako je imao ponuda nije to bilo to.Nemožeš nac nekog za vezu ako to zelis na brzinu,ako ti se digne i udes u vezu jer upravo to je i napravio,no nie islo nije mu se svidjelo. Onda je sasvim slucajno tolikom slučajnošću naišao na sadašnju djevojku da je to za nepovjerovat(neka ostane tajna kako). Na curu kojoj se nikad nije nado,za osobu koju je najmanje ocekivao,koju na prvi pogled nije šljivio ni 5% . I upravo mu je ta cura donjela sve šta je htio u vezi. Da mozda je stvarno istinita ona najbolje se dogašđa kad se najmanje tomu nadate.Složiče se taj sada vec iskusniji i puno zreliji mladac(brada je živi dokaz).
BUDUČNOST
Živio je sretno i zadovoljnoo do kraja svoga života? Naravno da ne imati če i uspona i padova ali ako ima dovoljnu podršku,malo pameti i osobu koja če ga pratit on če itekako biti sretan i zadovoljan do kraja svoga života.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © Kako ubiti dosadu... - Design touch by: Jaki je legenda, hosted by www.croBLOGeri.com

Komentari On/Off

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Svibanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Nadasve prpošan
Free Counters
Free Counters

Mjesto radnje bloga; Zagreb


Koncept bloga
2 osobe pišu ovaj blog. Da vam bude jasnije- jedna osoba drugoj zadaje teme o kojoj se piše. Iznosit ćemo različita mišljenja jer ipak smo muškarac i žena. Sve sa dozom humora, molimo bez uvreda!

ON
*

ONA
* (Mislim da ipak izgledam malo bolje od ovoga, nezahvalni kolega!)