neverinov blogneverinov blog

Drugi mirovinski fond

Sadizam na dijelu.

Kad te tvoji mirovinski obaviještava o količini love koju nećeš vidjeti ako dočekaš penziju.


Post info
15.10.2017. (17:02)
9 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

Robovi sistemaDa li ste ikad upoznali ljude kojima je najbitnije da ne talasate? Da se nastave njihovi mali životići za male plaće i koji će radije napasti vas nego političare koji su svima skuhali ovu nepodnošljivu situaciju?
Morpheus: The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around. What do you see. Business men, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system, and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it.

Svaki put sjetim se ove scene iz Matrixa kad naletim na jednog od njih. Nije meni žao njih što ih se gaze. Meni je problem što oni vuku i mene sa sobom u glib, tijekom glasanja na izborima, tijekom zlobnih komentara na prosvjednike, tijekom bilo kojeg pokušaja da se napadnu oni koji takve životiće drže dobrima s mrvicama sa stola.
Post info
10.10.2017. (23:01)
17 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>