neverinov blogneverinov blog

Kad žohari iziđu na sunce




Zgrađen sam fašizacijom Hrvatske, srozavanjem građanskog odgoja i balom vampira koji žele poput Srba (slučaj rehabilitacije Mihajlovića i Nedića) rehabilitirat svoje djedove koji su se borili sa krvolocima.

Niste ništa doli hrvatski Četnici.


Svima onima koji izigravaju žrtvice po kojejakvim hrvatskim nacionalnim etičkim sudištima Zvonimira Šeparovića (zvuči ko leteći cirkus Monty Pythona).

Svima onima koji zamjenom teze proglašavaju ponosno svoje Hrvatstvo kao da je ono uopće napadnuto ako napadneš privatizaciju, tajkunizaciju, želju za istinom o farsi Domovinskog rata, o gađenju nad svojatanjem kriminalne organizacije (ZNA SE koje) za stvaranje tvorevine koja ni približno nije neovisna ni suverena koliko oni tvrde (energetski, monetarno, politički, teritorijalno).

Kovitlajte slobodno tim zastavama i derite se iz petnih žila da ste 100 % za Hrvatsku. U vašim ocvalim seansama slobodno onanirajte nad duhom kvislinga koji je prodao nacionalni teritoriji i pritom činio zločine nad pripadnicima vlastitog naroda.


Snimajte filmove o preplaćemom ganjaču mješine koji ne vidi ništa sporno u izvikivanju ZDS.

Hvala Bogu ako i ovdje preuzmete državu i krenete štampati laži to nećete moći prenjeti na čitav svijet i uvijek će se znati tko je bio veleizdajica unatoč vašim mokrim snovima da nije tako. Jebiga. Vaši su se djedovi igrali na krivoj strani i popušili su.

Prihvatite to i odrastite.

Nije vam neka ljubav koliko vam je savjest šporka.


Najjeftiniji oblik ponosa jest nacionalni ponos.

On otkriva pomanjkanje individualnih kvaliteta pojednica, kojima bi se dotični mogao ponositi, jer inače ne bi trebao pribjeći onima koje dijeli s milijunima drugih.

Onaj koji posjeduje osobne vrline, će najbolje prepozanti pogreške svoje vlastite nacije, jer mu je ona stalno pred očima.

Ali svaki jadnik, koji ništa drugo na svijetu ne posjeduje, na što bi mogao biti ponosan, koristi ovo zadnje sredstvo, naciju kojoj pripada, da bi na nešto mogao biti ponosan.

Kroz to se osjeća jačim i spreman je s puno zahvalnosti braniti rukama i nogama svaku njezinu pogrešku i glupost.



Arthur Schopenhauer



Post info
08.12.2015. (12:47)
19 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

Paradoks pobožnog čovjeka






Čovjek je najluđa vrsta. Klanja se nevidljivom Bogu i uništava vidljivu Prirodu. Bez da shvati kako je Priroda koju uništava upravo onaj Bog kojemu se klanja.

(Hubert Reeves)
Post info
07.12.2015. (20:01)
10 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

32






Na godine ne gledam više kao na nekakv bauk. Ne znam zašto ali strašnije mi se činio prelazak s 26 na 27 nego ovaj s 31 na 32.

Desila su se mnoga čuda otkad sam se zadnji put javio.

Prvo i najvažnije je da se spletom ne znam kakvih ludih okolnosti u ovom svemiru desilo da sam u vezi sa curom s kojom sam htio biti otkad sam ju upoznao prije dvije godine, a koja me tada gledala isključivo kao prijatelja. I danas smo prijatelji i to je najbolje polazište s kojeg se ljubav može razvijati.

Drugo - više nisam samo free lancer već sam se uspio zaposliti na odličnom poslu (doduše ne u struci, ali ipak posredno povezano sa kulturnom baštinom) sa odličnom šeficom.


Sretan sam u punom smislu te riječi.


A Nju i dalje doživljavam kao moje Čudo na koje se neću nikad naviknuti.



Post info
02.12.2015. (16:40)
33 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>