< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Something...stupid

Bok ljudovi!
naruto
Which Naruto Character Are You?
Test by naruto - kun.com


Msn:nina_brnetic@yahoo.com

DJECA BLOGOVA ILITI OSOBE KOJE SE MEĐUSOBNO ČITAJU
Tena
Ivana
Ena
Lee
Chara
Kazuya
Viska
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Box u kojem bih se trebala predstavit vama

Image and video hosting by TinyPic Što da napišem.....
volim slušati anime soundtrackove, Jimmy Eat World ,Death Cab For Cutie, Falloutboy, Bullet For My Valentine, Linkin Park, Evanescence, Nightwish, My chemical romance....
veoma sam komunikativna, volim biti okružena ljudima, imam prodoran (creepy) smijeh, treniram tenis (iz zajebancije), lako planem,nemam samopouzdanja, obožavam igrat ff i kh..... i provodim većinu svog slobodnoga vremena na gaiaonline.com




image

četvrtak, 01.11.2007.

Ergo Proxy

Image and video hosting by TinyPic

Konačno sam se prisilila napisati novi post. Kao što sam obećala, natipkati ću vam nešto o jednom animeu nastalom u 2006. godini. Zove se Ergo Proxy.
Priča:
Priča počinje u futurističkom gradu zvanom Romdo,napravljenim da zaštiti građane nakon ekološke katastrofe.U toj utopiji, ljudi i androidi(zvani AutoReiv) žive zajedno u miru. Serije ubojstava počinjenih od poludjelih robota (inficirani Cogito virusom) počeli su prijetiti miru u gradu. Između toga, vlada tajno istražuje na tajanstvenom obliku života zvanom Proxy, a vjeruje se da drži tajne za opstanak ljudske rase.
Re-l is je inspektorica koja je zadužena za taj slučaj zajedno s njezinim AutoReiv partnerom Iggy.Uskoro nailazi na cogito inficiran AutoReiv zajedno s brzim i fleksibilnim čudovišten. Poslije saznaje da je to čudovište Proxy.

Dai Sato opisuje u jodnom od intervjua sam projekt tog anime-a:(ne da mi se prevoditi)
It is set in the future. A group of robots become infected with something called the Kojiro [sic] virus, and become aware of their own existence. So these robots, which had been tools of humans, decide to go on an adventure to search for themselves. They have to decide whether the virus that infected them created their identity, or whether they gained their identity through their travels. This question is meant to represent our own debate over whether we become who we are because of our environment, or because of things that are inherent in us. The robots are all named after philosophers: Derrida and and Lacan and Hussard.
Nešto malo o likovima:

Image and video hosting by TinyPic
Mlada inspektorica iz ˝the Civilian Intelligence Office˝ i unuka jednog od utjecajnijih ljudi,Donov Mayer. Također, mora nadgledati mladog imigranta zvanog Vincent Law. Na kraju završi loveći misteriju “Proxy-a” nakon što biva napadnuta od deformiranog fantoma .

Image and video hosting by TinyPic
Mladi imigrant iz Moskve. Da bi bio dobar građanin “Romdo-a,” mora tražiti i prepraviti Cogito-inficirane AutoReivs. Ali, optužen je za zločin koji je počinio te nakon što biva prisiljen, uspije pobjeći iz grada. Ima nekakve osjećaje prema Re-I.


Image and video hosting by TinyPic
Re-l’s partner.On je poticajna vrsta AutoReiv-a koji uvijek prati Re-l. Ponašajući se kaoRe-lna sjena i desna ruka, posvećen je da je čuva i podupire.



Image and video hosting by TinyPic

Mr. Elite.
Romdo’s civilian sergeant-at-arms. A representative example of what a good citizen of Romdo should be. However, as he chases after the mysterious Proxy, his clean-cut, “blank” expression begins to distort into something unbecoming of a citizen…

Image and video hosting by TinyPic
Mehanička lutkica i stvarateljica problema. AutoReiv koji izgleda kao mala djevojčica koje ne zna što je ljubav unatoč tome što je stvorena da bude nećija kćer.Postaje svijesna svog postojanja nakon što se zarazi Cogito Virusom.Uskoro je njezina sudbina povezuje s Vincetom na njegovom putovanju.
Glazba je odlična, a pjesma na početku je iz uvodne špice. Za kraj pjeva Radiohead.



| komentari (10) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.